• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

bence fiyonglar üst üste biraz fazla olmuş canım bide sanki rengi kurdele yerine yastıkta kullansan melek kendini daha bi gösterir yastıkta cok az dantel detayı düşünüyo musun hoş durabilir :34:

bilmiyorum ki herşey olabilir benim bu kararsızlığımla...
tepside var aklımda...
tepside aynalı yüzük yükseltileri süslü makas söz mendili beyaz yada pembe gül yaprakları olsa nasıl olur $onur 024.jpg tepsimde bu:26:

tepside var aklımda...
tepside aynalı yüzük yükseltileri süslü makas söz mendili beyaz yada pembe gül yaprakları olsa nasıl olurEki Görüntüle 1138133 tepsimde bu:26:

tepsi nefismiş canım bende aynalı tepsi düşünüyorum ama üstünde küçük kuğular falan olucak aynaya yansıması hoş durur diye düşünüyorum bide bişe sorucam yastıkta melek tam ortaya denk geliyo yüzüklerle makas nası sığıcak canım?

tepside var aklımda...
tepside aynalı yüzük yükseltileri süslü makas söz mendili beyaz yada pembe gül yaprakları olsa nasıl olurEki Görüntüle 1138133 tepsimde bu:26:

Bnce hic karaszlik yasama kesinlikle tepsin çok güzel bnce bunu kullan hem daha kibar sade ve ağır durur cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bnce hic karaszlik yasama kesinlikle tepsin çok güzel bnce bunu kullan hem daha kibar sade ve ağır durur cnm

tepsi nefismiş canım bende aynalı tepsi düşünüyorum ama üstünde küçük kuğular falan olucak aynaya yansıması hoş durur diye düşünüyorum bide bişe sorucam yastıkta melek tam ortaya denk geliyo yüzüklerle makas nası sığıcak canım?

tepsi kullanmaya karar verdim kızlar:9:

merhaba kızlarrr:) hazırlıklarınız eminim ilerlemiştir:)
Şafağı azalttım artık bi dahaki ay kavuşucaz bitiyo inşallah:)

çeyiz söz ne varsa artık canım:9:

Valla cnm okdr çok merakliyim ki ceyize söz hazirliklarina bayramda tanismaya gelinicek nolucak diye dusunmekden hiç birşey yapamiyorum İnşallah anlasilirda bnde baslarim yineden söz ve çeyiz hazirliklarima insallah cnm

Son düzenleme:
Valla cnm okdr çok merakliyim ki ceyize söz hazirliklarina bayramda tanismaya gelinicek nolucak diye dusunmekden hiç birşey yapamiyorum İnşallah anlasilirda bnde baslarim yineden söz ve çeyiz hazirliklarima insallah cnm

anlaşırlar inşallah canım...
bendefinallerle ugraşıyorum o yüzden duraksadım menü düşünüyorum bu aralar :)

Back