• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

onu bende düşünüyorum canım var mı aklında bişeyler :)

olmaz mı :)
zeytinyağlı yaprak sarma
su böregi
kıymalı gül böregi
puf puf poğaça
meyveli kek
kurabiye
patates salatası
elmalı tart
pasta
cupcake
makaronlar
krep kanepeler
çikolatalı marshmallow:)
şimdilik menüm bu canım:16:

olmaz mı :)
zeytinyağlı yaprak sarma
su böregi
kıymalı gül böregi
puf puf poğaça
meyveli kek
kurabiye
patates salatası
elmalı tart
pasta
cupcake
makaronlar
krep kanepeler
çikolatalı marshmallow:)
şimdilik menüm bu canım:16:

oo baya şey düşünmüşsün canım şık bir sunum olur eminim :)
ben de yaprak sarması kurabiye falan o tarz düşünmüştüm daha da çoğaltırım :)

Bizimde 2014 sonu en erken, en geç 2015 ocak gibi olur. O benim ailemle tanisti evimize geldi ben onun ailesiyle tlf da gorusuyoruz ben aslında heyecanla bi an önce olsun istiyorum daha bi istekliyim hatta :)))

Arkadaşlar yarin bnm doğum gunm sevgilm gelickti ama aof snavlari yarn bn snavina gir dedim o gelmk istiyor ama büyük bi ihtimal Allah izin verirse haftaya bulusucaz sonraki haftada yildonumuz ve bn ne alicagima karar veremiyorum sizdende yardim istiyorum uzerine ismimizi yazdirablicgm cüzdan ve kemer almak istiyorum ama sizden de fikir istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar yarin bnm doğum gunm sevgilm gelickti ama aof snavlari yarn bn snavina gir dedim o gelmk istiyor ama büyük bi ihtimal Allah izin verirse haftaya bulusucaz sonraki haftada yildonumuz ve bn ne alicagima karar veremiyorum sizdende yardim istiyorum uzerine ismimizi yazdirablicgm cüzdan ve kemer almak istiyorum ama sizden de fikir istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim

artık herşeyin üstüne isim yazılıyor canım :)
saatde düşünürsen ben aldığım siteyi söylerim sana bu arada doğum günün kutlu olsun:16:

artık herşeyin üstüne isim yazılıyor canım :)
saatde düşünürsen ben aldığım siteyi söylerim sana bu arada doğum günün kutlu olsun:16:

Tesekkur ederim cnm ama bnmki saat kullanmayi pek sevmiyor cakmaklarin ustunede yaziliyo oylemi alsam acaba :)

Kızlar uzun zamandır giremiyorum özledim sizlerle sohbet etmeyi yine bir sınav zamanı herkes bir köşede en kısa zamanda toplanalım görüşürüüüzz :)

kizlar benimkiler 30 kisi olacak ve ne yedircm bilmiorm yaa nereye otrck o kadr insan ????

Eki Görüntüle 1152887 evlilik setini aldım sonunda:16:
Eki Görüntüle 1152889 buda nevresim takımım :)
kızlar benim çeyiz hazırlıkları sözle ilgili planlarım yeni fikirlerim devam ediyor...
sizde durumlar ne toplansak tekrar:16:

Ayyy çok güzeller cnm çok beğendim güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim bnde toplanıp konuşmak isterim ama evde intrnt yok bu aralar anca işyerinde girebliyorum oda arada cnm

Kızlaarrrr benim sınavlarım bitti ehliyet için teorik sınava da girdim artık toplanalııımmmm haydiiiiiii:52:
Yok mu gelişmeler isteme söz nişan için ?

Kızlaarrrr benim sınavlarım bitti ehliyet için teorik sınava da girdim artık toplanalııımmmm haydiiiiiii:52:
Yok mu gelişmeler isteme söz nişan için ?

merhabaa:9:
bizim işler artık evde ciddi ciddi konuşulmaya başlandı
hatta babam çeyizim için takside girmeyi planlıyor:1:

ee başka neler diyor baban anlat bakalım nasıl konuşuyorsunuz konu nerelerden açılıyor ?:52:

günaydınnn
babam ramazanda gelsin artık tanışalım dedi bi anda:52::52:
biz zaten dünden razıyız
bayramdan sonra kadınlar oturmaya gelcekmiş adetler filan konuşulcakmış
sonrası gelcek işte bi tanışsalar:27:
sende durumlar ne:1:

günaydınnn
babam ramazanda gelsin artık tanışalım dedi bi anda:52::52:
biz zaten dünden razıyız
bayramdan sonra kadınlar oturmaya gelcekmiş adetler filan konuşulcakmış
sonrası gelcek işte bi tanışsalar:27:
sende durumlar ne:1:

Ne güzel işte canım gerisi de gelir tıkır tıkır olur her şey :)
Bende bir şey yok :52:

Ne güzel işte canım gerisi de gelir tıkır tıkır olur her şey :)
Bende bir şey yok :52:

bizim evden içeri bi adım atsın daha bırakmıycam:1:
annesiyle konuştum geçen gün o da çeyiz hazırlıyomuş istediğin neyse yaptırıyım dedi utandım bişey diyemedim:9:

Back