- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Saol cnm Şok ve carrefourda var cnm bnmkiler şok tan tanesi 2 TL kütahya porselenin 6 kişilik yeşil 6kisilik pembe aldm cnm resimdeki gbi renkli kullanarak 12 kişilik yaptm normalde de eşime yeşil tabakalarla kendime de pembe tabakalarla servis yapicam Allahın izniyle :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah canım o günleri de göreceksiniz :)
iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor sözlülük dönemi 1 ay olmuş zaman nasıl çabuk geçiyor ya :)
güzel gidiyor Özge'cim aynen ya bir ay oldu ne çabuk anlamadım
Eki Görüntüle 1163577 benim hazırlıklar aldı başını gidiyor siz napıyosuunz hatunlar
canım yastık şişe ve havlularını o saksılara mı koyacaksın ben o saksıları gördüğümde çok beğenmiştim çok hoşlar :)
saksıların hediyelerle alakaları yok canım onları açık büfe sunumunda kullanacagım :)
havlular ve sabunlar keselere yastıklar ve şişeler asetat kutulara konulacak :)
ohooo sen bir sürü şey dağıtıyorsun nişan hediyeliklerin bunun kaç katı olacak merakla bekliyorum :)
Eki Görüntüle 1163577 benim hazırlıklar aldı başını gidiyor siz napıyosuunz hatunlar
Cnm hepsi rengarenk çok güzel seni görünce bnde özeniyorum ama belli olmadan daha hic bisey yapmaya cesaret edemiyorum şişeleri ne kadara aldn cnm içindekiler ney acaba :)
40 tanesini 20 liraya aldım :) içindekiler renkli kum canım :)
Tahmin ettim cnm ama sabun yazmssn ya acaba sabun mu dedm çok güzel olmuşlar Rabbim bahtimizi güzel eylesin İnşallah cnm
ama inan çok keyifli inşallah sende en kısa sürede başlarsın hazırlıklara
mutlaka çok zevklidir canım ama biz karar verdik ki biraz daha ağırdan alacağız sanırım 2016 da falan olur sözümüz artık bende 2015 sözleneceklerden çıkmış bulunmaktayım sadece sizin mutluluğunuzu paylaşmak için buralardayım :)
askerlikle işi mi bekliyceksiniz canım
onlarda bir etken tabi ki okulu ağustosta bitse hemen askerliğe başvuracak biz yapmayacak diye düşünüyoruz geçirdiği kazadan dolayı fakat sonuç ne olur pek bilmiyoruz.bu askerlik işi nasıl yürüyor onunla ilgili de bilgim yok ne zamanlar başvuruyorsun hemen muayene olup sonuç alınıyor mu yoksa celp dönemine kadar bekliyor musun hiç bilmiyoruz araştırdık ama detaylı bilgi yok.(sevdiceği askerde veya gitmiş gelmişler yardımcı olursa memnun olurum :) )
hadi diyelim kasıma kadar askerlik işi sürdü ve gitmedi hemen iş bulamayacak gibi burası küçük iş imkanı çok değil hemen il dışına çıkmakta istemiyoruz acaba dedik 1 seneye yakın sürer mi bu iş güç durumları.sonra benim okulu yarım dönem erken bitirme durumum var beklemişken az daha bekleyip okul bitince mi yapsak durumuna döndü böyle karışık işte
vallla karışık işler canım ama planladığın zamanda oluyor onu biliyorum ekim diyordum şimdi ağustosa hazırlık yapıyorum
İnşallah güzel bi iş bulur herşey kolayca olur sizin için senin hazırlıklarıda görürüz
sabun koycaktım ama yastıkların içine koyunca vazgeçti canım bide havluların yanındada olcak fazla olmasın dedim :)
hayırlısı olur inşallah canımstaj ve askerlik durumu olmasa iş başvurusunda bulunacağız ama staj yapmamışken mezun olmuyorsun hadi staj oldu mezun oldun diyeyim biz askerliğe gitmeyeceğini biliyoruz çünkü aynı rahatsızlıktan askere gitmemiş bir sürü kişi var (giderse büyük şok yaşayacağız) ama bunu işverene anlatamazsın diğer türlü de pek olumlu olmuyor görüşmeler.bunları halledersek bilmiyorum okul durumunu beklermiyiz.artık hevesim kaçtı vallahi öyle böyle şunu bekleriz yok beklemeyiz falan derken amaann diyorum artık ne zaman olacaksa o zaman tarih falan konuşmak istemiyorum dedim
Doğru cnm haklisin Rabbim yaptklarin kadar güzel bi hayat nasip etsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?