• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

$onur 087.jpg kızlar yastığımı yapmaya başladım :) fikirlerinize açığım :):16:

Son düzenleme:
zaten beni renkler durduruyo canım hangi renk önerirsin:9:
ya direk su rengi kullan diyemeyecegim ki sen mor istiyorsun zaten, ama bence o büyük kurdele en koyu renk olsun bir sonraki biraz acık en üstteki de en acık renk koyudan acıga gitsin kurdele:)
mor ortada cok koyu geldi bana:44: ama bakalım diğer kızlar ne diyecek

Son düzenleme:
ya direk su rengi kullan diyemeyecegim ki sen mor istiyorsun zaten, ama bence o büyük kurdele en koyu renk olsun bir sonraki biraz acık en üstteki de en acık renk koyudan acıga gitsin kurdele:)
mor ortada cok koyu geldi bana:44: ama bakalım diğer kızlar ne diyecek

annem daha pastel tonlar olsun dedi o da moru sevmedi halamda mor olmasın dedi:27:
lila açık pembe su yeşili dedi halam...:26:

annem daha pastel tonlar olsun dedi o da moru sevmedi halamda mor olmasın dedi:27:
lila açık pembe su yeşili dedi halam...:26:

ben kendime yapsam bende daha pastel renkler yapardım :1: ama sen mordan vazgeçme istiyorsan, dediğim kızları bekleyeyim birde soylediğim gibi dene bir bakalım nasıl olacak

yada büyük kurdele gibi yastıgın etrafında diğer kurdeleri de dolandır. üst üste rekler görüncek şekilde
hatta mor olanı biraz daha kalın olırsa en kalından en inceye doğru üst üste gelir.

öyle bişey denedim canım ama çok kalabalık göründü...
kumaştan melek kanadı yapılcak daha :)

öyle bişey denedim canım ama çok kalabalık göründü...
kumaştan melek kanadı yapılcak daha :)

o zaman o fikir olmadı :)

hangi renkleri yapardınn:9:

en dışa kahve tonlarını yapardım, sonra ya toz pembe kullanırdım yada yavru ağzı en içte de krem rengi canım :) nasıl olur bilmem ama benim kombinin bu renklerde olurdu.

o zaman o fikir olmadı :)

en dışa kahve tonlarını yapardım, sonra ya toz pembe kullanırdım yada yavru ağzı en içte de krem rengi canım :) nasıl olur bilmem ama benim kombinin bu renklerde olurdu.

pembe krem tamamda kahve olmaz:27:

Güzel olms cnm ama melek çok beyaz kumaş krem gbi onun için kumaş daha beyaz olsa daha şık durur sanki cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

onu düşündüm canım ama sorun melekte beyaz kumaşta bile daha beyaz duruyo:9:

Back