Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimize öyle gelir cnm yapck bsey yok :)
Bn gecn hafta bi bilezik demedim en küçük bilezik bile olmadi özel ypilicakms küçük :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın ceren :)günaydın kızlarrr
Eki Görüntüle 1137289 kızlar yastığımı yapmaya başladım :) fikirlerinize açığım :)
:44:
günaydın ceren :)
canım o ortadaki figür cok hoş olmus ama ben reklere takıldım, bence başka olmalı gibi daha hoş gözükmeli :S:44:
ya direk su rengi kullan diyemeyecegim ki sen mor istiyorsun zaten, ama bence o büyük kurdele en koyu renk olsun bir sonraki biraz acık en üstteki de en acık renk koyudan acıga gitsin kurdele:)zaten beni renkler durduruyo canım hangi renk önerirsin
ya direk su rengi kullan diyemeyecegim ki sen mor istiyorsun zaten, ama bence o büyük kurdele en koyu renk olsun bir sonraki biraz acık en üstteki de en acık renk koyudan acıga gitsin kurdele:)
mor ortada cok koyu geldi bana:44: ama bakalım diğer kızlar ne diyecek
zaten beni renkler durduruyo canım hangi renk önerirsin
annem daha pastel tonlar olsun dedi o da moru sevmedi halamda mor olmasın dedi
lila açık pembe su yeşili dedi halam...:26:
yada büyük kurdele gibi yastıgın etrafında diğer kurdeleri de dolandır. üst üste rekler görüncek şekilde
hatta mor olanı biraz daha kalın olırsa en kalından en inceye doğru üst üste gelir.
ben kendime yapsam bende daha pastel renkler yapardım ama sen mordan vazgeçme istiyorsan, dediğim kızları bekleyeyim birde soylediğim gibi dene bir bakalım nasıl olacak
öyle bişey denedim canım ama çok kalabalık göründü...
kumaştan melek kanadı yapılcak daha :)
hangi renkleri yapardınn
o zaman o fikir olmadı :)
en dışa kahve tonlarını yapardım, sonra ya toz pembe kullanırdım yada yavru ağzı en içte de krem rengi canım :) nasıl olur bilmem ama benim kombinin bu renklerde olurdu.
pembe krem tamamda kahve olmaz
:):) bordo olabilir mi? :)
olmasa daha iyi
Eki Görüntüle 1137289 kızlar yastığımı yapmaya başladım :) fikirlerinize açığım :)
senin bileğin ince mi:) oda zor olur ama yapılacak olaması iyi:)
Güzel olms cnm ama melek çok beyaz kumaş krem gbi onun için kumaş daha beyaz olsa daha şık durur sanki cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.