- 5 Kasım 2013
- 669
- 7
- 38
- 34
çok güzel bir haber bu gözün aydın canım herşey gönlünce olur inşallah:) darısı bizlere olsun =)
anca girebildim kızlar anlatayım hemen size..
Gayet güzel gecti güzdüz kuaförde gecirdim akşama geldi misafirlerimiz 40 kişi olduk evde once sohbet muhabbet biraz tabi ben cok stres yaptı ve heyecanlıydım,
Sonra konuya girildi o konu allahın emriyle basladı ve uzadı da uzadı, sonunda beni çağırdılar bana da sordular hayırlı olsun denildi, tek tek herkezin elini optuk, sonra kahveleri ikram ettik, yüzüklerimiz takıldı pastamız kesildi.
tabi heyecan yine bende sorukta, sonra bende oturdum içeride yanlarında, gunluk konusmalar devam etti :) o sırada cay servisi ve ikramlarımız yapıldı, resimler cekildi, ve en son pasta servisini yaptık. gayet guzel ve cabuk gecti diyebilirim hersey yapana kadar olan stres ve heyecanla kaldı
ben boylelikle atlatttım kızlar, darısı başınıza
Amin canım inşallah, Allah herkezin gönlune göre versinAmin cnm güzel geçmesine çok sevndm cnm Allahim tamamına erdirsin bir omur boyu mutlu etsin inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gayet güzel gecti güzdüz kuaförde gecirdim akşama geldi misafirlerimiz 40 kişi olduk evde once sohbet muhabbet biraz tabi ben cok stres yaptı ve heyecanlıydım,
Sonra konuya girildi o konu allahın emriyle basladı ve uzadı da uzadı, sonunda beni çağırdılar bana da sordular hayırlı olsun denildi, tek tek herkezin elini optuk, sonra kahveleri ikram ettik, yüzüklerimiz takıldı pastamız kesildi.
tabi heyecan yine bende sorukta, sonra bende oturdum içeride yanlarında, gunluk konusmalar devam etti :) o sırada cay servisi ve ikramlarımız yapıldı, resimler cekildi, ve en son pasta servisini yaptık. gayet guzel ve cabuk gecti diyebilirim hersey yapana kadar olan stres ve heyecanla kaldı
Kızlar bizim tanışma tarihimizde belli oldu çok şükür bayramda gelicekler Allahimizin izniyle çok mutluyum ve heycanliyim İnşallah anlasilir tatlı dille güle şöyleye herşey çok güzel olur İnşallah hepimiz icin İnşallah amiiin :)
cok sevindim canım onca zorluklara rağmen çok mutlu olucaksınız bence bak şimdiden başladı bileinşallah o günüde güzel bi şekilde yaşarsınız
gözün aydınn canımmdarısı nişan törenine ve tabiki bizlere olsun fotorafları ne zaman yükliceksin heycanla bekliyoruz
Kızlar bizim tanışma tarihimizde belli oldu çok şükür bayramda gelicekler Allahimizin izniyle çok mutluyum ve heycanliyim İnşallah anlasilir tatlı dille güle şöyleye herşey çok güzel olur İnşallah hepimiz icin İnşallah amiiin :)
Amin canım inşallah, Allah herkezin gönlune göre versin
Çok sevindim, bayramda da güzel olur =) İnşallah sorunsuz bir şekilde hallolur =)
Hayirlisiyla inşallah cnm Rabbim Gönlümuze göre versin cnm sorunsuz o günü atlatsam ailelerimiz birbirini sevsin anlaşsınlar inşallah cnm
Çok sevindim, bayramda da güzel olur =) İnşallah sorunsuz bir şekilde hallolur =)
Ne güzel atlattınız, hayırlı olsun =) darısı bizlerin başına inşallah =) ve Allah tamamına erdirsinbu arada bir şey soracağım. Kahve istemeden önce mi sonra mı veriliyor? hiç böyle bir ortamda bulunmadım ve anneme de sormadım henüz bir şey yokken ortada
Gunaydın canım, bizde biraz komik oldu, onlar konuya girecek o sırada yapıp istemeden sonra vercez diye konuştuk biz oyle yaptık, ama sanırım onlar da konuya girmek için kahvenin gelmesini bekliyorlardı
Annen farklı demezse bence istemeden once ver kahve hem gelenlere bir işaret olur konuya baslamaları için hemde bu karısıklık olmaz
Hayirlisiyla inşallah cnm Rabbim Gönlümuze göre versin cnm sorunsuz o günü atlatsam ailelerimiz birbirini sevsin anlaşsınlar inşallah cnm
İnsallah canim =) is tanısmada zaten taniyinca severler insallah =)
İnsallah canim =) is tanısmada zaten taniyinca severler insallah =)
İnşallah cnm bi gelse ogün çok merak ediyorum nolucak ne konusulcak İnşallah çok guzl geçer Hayirlisiyla cnm
kızzzzlaaaaarrrrrrrr
Size şok bir haberim var
Bu pazar SÖZLENİYORUM
kızlar giremıyorum bilgisarayım bozuk facede kendimize grup açalım oradan konusalım size fotolarıda atmadım kusura bakmayın valla tablettende zor giriyorum sözlü bi kızım artık geziyorum öyle çeyiz alıyorum çok güzel günler
Anca gelebildim kızlar o kadar yoğunduk ki anca ankaraya gelince buraya girme fırsatım oldu sizleri çok beklettim biliyorum nolur kusuruma bakmayın:) her şeyi aşırı güzel bir şekilde atlattık çok şükür gelen bütün misafirlerimiz hayran kaldı ve daha önce böyle bir söz görmediklerini söylediler. her şeyi listeye yazarak hareket ettik hiç bir şeyi unutmayalım diye neredeyse 5 ay gibi bir süre söz için ciddi ciddi hazırlık yaptık. 1 mayısta sözlümün ailesi (sevgilim diyodum ama artık sözlüm diyorum :) ) tanışmaya geldiler. üç kilo baklava yaptırmışlar gelirken. Çok güzel bir masa hazırladık hal hatır faslından sonra yemeğe geçtik çok iyi anlaştı ailelerimiz babalarımız falan o akşam hiç durmadan konuştular bol bol fotoğraf çekildik:) söz günü gelmek üzere evlerine gittiler.
cumartesi günü gelip çattığında görümcem kız kardeşim ve ben sabah onda kuaföre gittik makyajlarımızı yaptırıp eve geldik ben elbisemi giydim ve fotoğraf çekilmek için evden ayrıldım. fotoğraflarımız çekildi eve geldim evdeki son hazırlıkları yaptık. heyecandan yerimde duramıyodum üniversite sınavında bile bu kadar heyecan yapmamıştım ben kalbimin atışını resmen dışardan duydum :18: Allahtan görümcem ve kardeşim öyle yardımcı oldular ki bana hiç iş bırakmadılar. zaten kısa bir süre sonrada sevgilim ve ailesi geldiler ellerinde kocaman kırmızı gülle yapılmış bir buket ve birlikte seçtiğimiz cam gondoldaki çikolata ilekapıda karşıladık sevdiğimi ve ailesini büyülenmiş gibiydı herkes biz böyle bir girişi hayal bile etmiyoduk dediler. benim bitanecik kardeşim öyle güzel fikirler düşünmüş ki benim için gelenler zaten bir 15 dakika falan eve giremediler girişi fotoğraf çekmekten bende heyecan hepten tavan yaptı o esnada kimi gördüysem bana rahat ol dedi ama rahat olunmuyor hiç o an :18: sonra misafirlerimiz yavaş yavaş gelmeye başladı. ayarladığımız kameraman ve fotoğrafçı da geldi bu esnada ve bizi bahçede de foto çektirmek için bahçeye çağırdı. bu esmada misafirler de geldi. konuşuldu edildi ama kayınpederim lafa bir türlü giremedi ordan birisi artık sadede gelelim diyince isteyi verdi beni sevgilimi ilk kez o kadar heyecanlı gördüm haa haaaa resmen oturduğu yerde büzüşmüştü ayy kıyamam yaaa babam bana döndü ne düşünüyosun kızım tamam mı dedi ben o an kıpkırmızı oldum ve evet diyebildim sadece o an salonda bir alkış koptu sonra kahveleri yaptık dağıttım 27 kişi falandık. en son prensimin kahvesi gitti ben tuz koymayalım dedim ama olmazmış baya bi tuz koydu mutfaktakiler içerken sevgilimin yüzünü görmeniz lazımdı daha sonra yüzüklerimiz takıldı fatiha okundu biz sevgilime bir saat annemler bana bir kelepçe sevgilim de mega bileziklerden taktı bana. el öptük pastamızı kestik ikramlıklarımızı servis ettik kimse beklemiyomuş bu kadar çeşit onda da şok oldular:) yeme faslı bittikten sonra kardeşime gitar çalması için öyle israr ettiler ki o da dayanamadı ve salonda gitar çaldı annemin kuzeni yanımda oturuyodu ve bizim dans etmemizi istediklerini söylediler prensim de ben de öyle utandık ki ama kalkıp ettik dans kardeşimin şarkısı eşliğinde hazırladığımız hediyeliklerimizi dağıttık mest oldu resmen gelenler şimdi sırada başka ne hediye var acaba diye düşünüyoruz dediler en yakın arkadaşımı uğurlamaya indik bitanemle kapıya o gittikten sonra birbirimizi anca orda tebrik edebildik o an baya özeldi fotoğrafçı da kameraman kız da her anımızı çekti ama onları hafta sonu alacağım o yüzden şimdilik elimde çok resim yok aldığımda hepsini burada paylaşıcam inşallah kısacası her şey hayal ettiğimden de güzel geçti herkes öyle mutlu ayrıldı ki sürekli teşekkür ettiler nasıl her şeyi bu kadar en ince ayrıntısına kadar düşünebildiğimizi soruyolardı hala darısı tüm isteyenlerin başına inşallah bunlar çok güzel duygular çoookkk mutluyum ben çoooooooookkkkkkkk nişan yerimizi de 28 ağustos olarak ayarladık yemekli ve kır nişanı olacak ailelerimiz arasında
gelelim fotoğraflarımıza:
girişten başlayalım canım kardeşimin fikriydi bunlar
Eki Görüntüle 1103222
oradaki kütük de kırmızı tülle kaplıyı ve üzerinde anı defteri vardı ama babam sökmüş biz fotoğraf çekene kadar kardeşim iki tane demir çubuğu toprağa saplamış ve eski ip gerip kalpli mandallarla bizim bitanemle olan fotoğraflarımızdan bazılarını asmış bayıldım görünce
Eki Görüntüle 1103262
büyük kadife strafor kalbe sözümüze hoş geldiniz yazdım bu da kapının yanında asıktı
Eki Görüntüle 1103309
bunlar bitanecik prensimle biz
Eki Görüntüle 1103260
Eki Görüntüle 1103261
pastamız
Eki Görüntüle 1103281
söz mendilimiz
Eki Görüntüle 1103284
çikolatam
Eki Görüntüle 1103289
kapı kollarına kırmızı tülden fiyonklar bağladık
Eki Görüntüle 1103294
bunlar prensimle ikimiz için hazırladığım bardak, tabak ve çatallar ama pastalıyken çekmişim kusura bakmayın
Eki Görüntüle 1103298
hediyeliklerimiz kendi yaptığımız şeker hamurlu kurabiye+ kavanozda türk kahvesi+ mantar tıpalı şişede kolonya ve buzdolabı süsü yastıklarımız + kadınlara keselerde tülbent ve erkeklere ise çorap dağıttık
Eki Görüntüle 1103327
Eki Görüntüle 1103328
Eki Görüntüle 1103329
kavanozun kapağına bizi sembolize eden bir resim yaptım ve yapıştırdık etiket olarak:)
Eki Görüntüle 1103330
bu da benim alyansım çok beğenerek aldık üzerinde sevdiğimle isimlerimiz yazılı piyasadaki bütün alyanslardan farklı olanını seçtik :nazar
Eki Görüntüle 1103414
resimlerin bazıları yüklenmedi kızlar fotoğrafçıdaki resimlerimizi alınca onları da ekliyecem görüşmek üzere şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?