Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

çok güzel bir haber bu gözün aydın canım herşey gönlünce olur inşallah:) darısı bizlere olsun =)

Amin cnm İnşallah bi ogün gelsede çok güzel bi şekilde atlatsak biliyosunuzdur zor ikna ettik İnşallah anlasilir cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin cnm güzel geçmesine çok sevndm cnm Allahim tamamına erdirsin bir omur boyu mutlu etsin inşallah

gözün aydınn canımm darısı nişan törenine ve tabiki bizlere olsun fotorafları ne zaman yükliceksin heycanla bekliyoruz

cok sevindim canım onca zorluklara rağmen çok mutlu olucaksınız bence bak şimdiden başladı bile inşallah o günüde güzel bi şekilde yaşarsınız

cok sevindim canım onca zorluklara rağmen çok mutlu olucaksınız bence bak şimdiden başladı bile inşallah o günüde güzel bi şekilde yaşarsınız

İnşallah cnm çok tesekkur ederim hepimiz mutlu olalim inşallah abisiyle konuşmuş gideriz demsler biraz içimiz buruk abisinden önce boyle işlere kalkistgimz için demişler bayramda gideriz sonra söz yaparz askere gdicek ömerim döndükten sonra nisan düğün yaparz demişler bakalım artık inşallah hayirlisi olur cnm

Son düzenleme:

Çok sevindim, bayramda da güzel olur =) İnşallah sorunsuz bir şekilde hallolur =)

Ne güzel atlattınız, hayırlı olsun =) darısı bizlerin başına inşallah =) ve Allah tamamına erdirsin bu arada bir şey soracağım. Kahve istemeden önce mi sonra mı veriliyor? hiç böyle bir ortamda bulunmadım ve anneme de sormadım henüz bir şey yokken ortada

Son düzenleme:

Gunaydın canım, bizde biraz komik oldu, onlar konuya girecek o sırada yapıp istemeden sonra vercez diye konuştuk biz oyle yaptık, ama sanırım onlar da konuya girmek için kahvenin gelmesini bekliyorlardı
Annen farklı demezse bence istemeden once ver kahve hem gelenlere bir işaret olur konuya baslamaları için hemde bu karısıklık olmaz

Günaydin =) ay guzel olmus ama ilerde hatirlayip gülersiniz =) tamam o zaman önce yapayim kahveyi =D

kızlar giremıyorum bilgisarayım bozuk facede kendimize grup açalım oradan konusalım size fotolarıda atmadım kusura bakmayın valla tablettende zor giriyorum sözlü bi kızım artık geziyorum öyle çeyiz alıyorum çok güzel günler

ayy darısı başımıza canım :) çok güzel geçmiş Allah tamamına erdirsn tekrar :)

burcuu nerelerdesin sen :) ne güzel ya biz de o günlere gelebilsek hemen :) kendi profiline atsana fotoları buraya ordan bkalım

hayırlı olsun canım benim çok hediye vermişin ne güzel ben hediye dagıtmadım adet degil bizde kınamda varecegım inş bi suru bişey çok güzel olmusun allahım tamına erdirsin dış çekim çok güzel olmuş bence bizimde özel fotograçı geldi ama evde çekindik dısarı aklımıza geldi

Kızlar kabaklarim nasil olmuş =D bugün de damat yapacagim büyük ihtimalle =D yan görünmez umarım fotograflar =)

Eklentiler

• $2014-05-21 10.54.26.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 53
  • $2014-05-18 18.13.13.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…