- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selaaammmmm :)
Kızlar bu ne sessizlik ya kız isteme merasimlerimiz oluyor ne resim var ne detaylı anlatım
Selam kızlar, nasılsınız =) Ben bu aralar çok heyecanlıyım =) lise mezuniyetimde beraber değildik sevgilimle ama şimdi beraberiz, çok mutluyum
Değil mi ama yarına ekleseler resimleri de görsek=)
selam canım ben iyiyim sen nasılsın ayy benimde lise mezuniyetimde sevgilim yoktu inşallah üniversite mezuniyetimde olacak :)
hemencik akşam ekleseler ne güzel olurdu ama yarına da razıyız :)
Hem de başkasıyla birlikteydi of ne günlerdi ya Allahım kimseye yaşatmasın aşk acısı, zor =) İnşallah senin de güzel bir mezuniyetin olur =) Bu akşam belki yoğun olur kızlar, yarın diye o yüzden dedim. Yoksa ben de çok merak ediyorum açıkçası
Benim mezuniyetimde babam var diye gelememişti ama kısmetse üniversite mezuniyetimde sözlüm olarak gelecek inşallah :)
Meraklanıyoruz ama kızlardan tık yok balböceğimm42 detaylı anlatmamış liveangel ortada yok :)
Hadi inşallah canım =) bir arkadaşımla da anlaştık 15 20 kadar fotoğrafımızı çekecek, alınca yüklerim =)
kızlara da hak vermek lazım, o stresin heyecanın içinde burayı düşünmemişlerdir.
Günaydın herkese
ne güzel canım bi daha hiç ayrı kalmazsınız inşallah sizin gibi kavuşan çiftleri görünce biraz daha cesaret geliyo bende ilerde beklicem çünkü
Slm kizlar tuzlu kahvemi yaptim icti sevgilimm gecen hafta pazar istemem oldu bu sefer tam isteme verildim el optuk tek tek cok güzel şeyler allahim sizede yasatsin bu hafta pazarda sözüm var cok kosturmali gunlerim geciyor ama bi o kadarda guzel gunler ask dolu yarinda kiyafet almaya gideceğiz yuzuklerimizi almacagiz o kadar heyecanliyim ki nasi bisey alacagim hic bilmiyorum düşünemiyorum hic bu arada kandilinizi kutlarim kizlar sevgiler fotolarimi sonra atacagim
yasemin olabilir mi ya da ben :44:
Günaydııınn :)
Sümeyra'nın 2 fotoğrafını facebooktan gördüm çok mutlu çok hoş gözüküyorlar umarım en kısa zamanda buraya da yükleyecektir :)
Günaydın Özge'cim
nasılsın canım iyisin inşallah :)[/QUOTE
çok çok iyiyim canım, sen nasılsın ?
günaydın kızlaarrr
Günaydın canım nasılsın?
Gunaydin cnm sevdiklerimizle saglkli huzurlu ve çok güzel bi gün olması dileğiyle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nasılsın canım iyisin inşallah :)[/QUOTE
çok çok iyiyim canım, sen nasılsın ?
Günaydın canım nasılsın?
iiyim canım yoğunluk uğraşıyoruz işte sen naptın var mı hazırlık falan?
Amin inşallah hepinizin günü iyi geçmiştir =)
Saol cnm inşallah bugünde çok güzel geçer :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.