- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Ben dünden hazırım başlamaya da annem kendini agırdan satacaga benziyor :) söz hediyesi falanda hiç bilmem ki :)
İnşallah bizde de o evre başlar :)) yastık fikri güzelmiş sevdim onu bende yaptırabilirim :) senin söz ne zaman ki hazırlıklar tamamlanıyor :)benim annemde öyleydi şimdi kendi çeyiz alıyor bana kabullendi durumu :)
söz hediyesi olarakda kurabiye yastık lavanta kesesi filan dagıtmayı planlıyoruz ben yastık hazırlıyorum bi süslemesi kaldı o gün içinde planlarım var
İnşallah bizde de o evre başlar :)) yastık fikri güzelmiş sevdim onu bende yaptırabilirim :) senin söz ne zaman ki hazırlıklar tamamlanıyor :)
hoşgeldin aramızaaa
sınavlar bitti şükür bütün gün sevgilimleydim dans kursumuzda bugün başladı
benim herşey yolunda şükür :) ne hastanesi canım hayırdır
selam canım benim sınavlara tam gaz devam ama bi girim bakim dedim offf şu sınavlar bitsede rahat rahat girsem
Bir an önce gelse çatsa o günler :) söz için acaba bi çay bahçesinde falan mı olsa diye düşünüyorum ben :) Kendin mi yapıyorsun yastıkları :)aslında 3 ekimdi ama bayram arifesi oluyo
onun için agustos eylül gibi düşünüyoruz :)
ama yavaş yavaş yapıyorum :)
yastıklarım dikildi ama süslemeleri henüz yok :)
eminönüne gitsem ev içinde bişeyler alcam kapı süsü sandalyeler için tül filan :)
canım gögsümde agrı vardı onun için gittim kist çıktı tedaviye başladık 6 ay sonra yeniden ultroson çekilcek büyüme varmı diye bakalım kötü bişey yok suanlık
benim 19-20 nisanda vizeler aöf içinn hepimzeee başarılar vallahi
Bir an önce gelse çatsa o günler :) söz için acaba bi çay bahçesinde falan mı olsa diye düşünüyorum ben :) Kendin mi yapıyorsun yastıkları :)
tamam canım çok teşekkürler cevabın için ben sepet konusunda çok kararsızım yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemedim:)
Bn havlulari kesin yaptrmayi dusnuyorm ama sepette kararszm kadifemi yaptraam die cnm sn nie kararsız kaldn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence söz evde olmalı :) terziye diktirdim ama süslemesini kendim yapıcam karasızlıklarla ugraşıyorum
Evde olursa daha iyi olur tabi ama kalabalık olursa diye diyorum sizin ev bahçeli sanırsam :) Kaç tane yapacaksın peki :)
canım sen bu sepeti söz bohçası olarak mı düşünüyorsun?
Söz bohacasini yapicam bunu da ek olarak alicam bohcaya cnm söz bohcasiyla goturucm insallah
anladım canım biz sanırım sadece nişan bohçası yapıcaz
Hm adete gore değişiyor cnm nisan bohcasi daha guzel oluyor die biliyorum herşey gönlümüze gore olsun inşallah cnm
yok canım bahçeli değil
ama biz sözde kalabalık olmayı planlamıyoruz nişanımız yeterince kalabalık olucak :)
40 tane yapıcam yastıkları 20 bize 20 sevgilimin ailesine:) benim yüzük yastığımın aynıları olucak zaten :)
onların yastıklarını beyaz hasır mor tüllerle süslenmiş bi sepette vericem giderlerken istedikleri kişilere dagıtcaklar :)
Ben şöyle bi saymaya kalksam toplamda 30 kişi falan olur çok mu sence :) hımm iyi fikir aslında toplu şekilde vereceksin yani :)
Ben şöyle bi saymaya kalksam toplamda 30 kişi falan olur çok mu sence :) hımm iyi fikir aslında toplu şekilde vereceksin yani :)
Kızlar ben sözümde 40 tane hediye yapmıştım o gece herkes evine giderken veririm dedim ama çıkarken ayakkabı giyme mont giyme derken kimsenin eline veremedim ben de poşete koyup sözlüme vermiştim bu ihtimali düşünün derim ayrıca kendinize ayırmayı ihmal etmeyin üzülürsünüz sonra
Ayrıca söze gelemeyen yakınlarınız için ayırmayı ihmal etmeyin ziyaretinize geliyorlar ve istiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?