Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Gunaydin kizlar =) ya cok hastayim =( bi de gittim sabahin köründe ders anlattim, bi susmadilar bagirdikca daha fena oldum, ögretmen olmak istemiyoruuum =D aslinda istiyorum da sogudum artik =( ...

ayyy gelmişsin sonunda burda merakla bekliyorduk, eee nasıl gecti ondan bahset ama detay isteriz biz haftaya kadar nasıl geçiyor zaman bunları da duyalım
hayırlısı olsun tatlım

Gunaydin kizlar =) ya cok hastayim =( bi de gittim sabahin köründe ders anlattim, bi susmadilar bagirdikca daha fena oldum, ögretmen olmak istemiyoruuum =D aslinda istiyorum da sogudum artik =( ...

günaydın canım , gecmiş olsun, yaaa öğretmen olunmaz mı benim simdi tekrar imkanım olsa okurum ogretmen olurum

geçmiş olsuuuuun öğretmenlik mi okuyorsunuz yoksa? staj falan mı var şu an?

günaydın canım , gecmiş olsun, yaaa öğretmen olunmaz mı benim simdi tekrar imkanım olsa okurum ogretmen olurum

bence bi daha düşün bunu

Geçmiş olsun cnm öğretmen olsam keşke herşeye rgmn en güzel meslek bnce cnm üzülme : nazar:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar görümcem eltim kayanam sonra teyzeleri hep beraber geldiler nası heyecanlıyım anlatamam ellerim falan titriyor hoş geldiginiz dedik kahve yaptım sonra biz allahın emri ile kızını istiyoruz dediler öyle çok sıkıntı yapmışım onlar gitti beni bi aglama tuttu valla oturdum agladım bu gunleride gördüm diye haftaya salı çarşamba gelecekler tekrardan abim çok istemiyor gibi babam olumlu bakıyor araştırıyor olumlu sonuçlar almış ama abimle ne yapacagım hiç bilmiyorum laf söyluyor sürekli ama genede çok mutluyum konyada hemen verilmez kızlar ama ilk adımı attık geresi geliyor

geçmiş olsun hasta olduğundan soğumuş hissetmişsindir canım iyileşince ısınırsın yine :)

Son düzenleme:

ben sözlendikten sonra kesin ağlarım hiç gitmelerini bekleyemeden dile kolay yıllar geçmiş olacak ve ben mutluluğa adım atacağım göz yaşlarımız mutluluktan olsun vallahi
canım baban olumluysa ve güzel sonuçlar aldıysa abin kolay önemli olan babanın ne düşündüğü Allah tamamına erdirsin darısı başımıza :)

Günaydın kızlaaarrr aşk dolu sevgi dolu bir gün geçiririz inşallah mutluluk peşimizi bırakmasın nazarlar değmesin :)

canım ilk adımı atmışşsın ne guzel devmı da gelir hayırlısyla simdi salı yada carsamba akşamını bekliyoruz biz babanın olumlu olması guzel abiler boyle işte ama baban olumlu oldukca oda ikna olur.

Hayrli olsun cnm Allah tamamına erdirsn inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm inşallah herşey yolunda gitmeye devam eder:)

Canım babandan desteği almışssın bence önemli olanda bu değilmi abinde bir şekilde halolur. ayrıca ndn bu kdr olmaz görüşünde abin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…