Bittiginde battaniye olcaklar:))
iyi fikir aslında :) lifler bitince bende mi yaptırsam
bende örüyorum kendi elimle canım mersizeden renkli çok güzel oldu benimkide servisde ördüm masa için bardak atlıgı falan
senin sarı bardaklara ve baykusa bayıldım nereden aldın onları güle güle kullan bende a101 den aldım gecen gittim
Eki Görüntüle 1033331
Bende hep büyük parça alıyorum ya kızlar teflon tencerelerim bugün aldık bende büyük tava derin ve geniş tencere var yani sağ alttakini almadık :)
Gule gule kullan canim.
Ee demirbaslarda onemli
Eki Görüntüle 1033331
Bende hep büyük parça alıyorum ya kızlar teflon tencerelerim bugün aldık bende büyük tava derin ve geniş tencere var yani sağ alttakini almadık :)
Kahve fincanlarimm:)
Bu arada ben leoparı ck severim bayag yani:))cevremde leopar hastasi oldugumu bilmeyen ykturr.leopar gorduklernde akillarina gelirm tam senlik falan derler o derece:))
güzel günlerde kullanınn
günlük yemek takımı kaç kişilik olmalı:44:
Eki Görüntüle 1033331
Kahve fincanlarimm:)
Bu arada ben leoparı ck severim bayag yani:))cevremde leopar hastasi oldugumu bilmeyen ykturr.leopar gorduklernde akillarina gelirm tam senlik falan derler o derece:))
hayırlı olsun özgecim ben demirbaşları iş bulduğumda falan alırım sanırsam şuan öğrenci bütçem ufaklara yetiyo
o zaman bi yerde leoparlı bişe görür görmez sana söylüyorum canım güle güle kullan
teşekkür ederim canım annem ve sevdiğim ortak aldılar yarı yarıya :)
kızlar bugun esseye uğradım %5o indirim vardı
benim bardaklarda hala duruyodu acelem yok diye bişe almadım ama zor tuttum kendimi
migrostada züccaciyede çarşambaları indirim oluyomuş haberiniz olsun
Eki Görüntüle 1031953 renkli kaplarım :)Eki Görüntüle 1031952 tepsim:)Eki Görüntüle 1031950 buda kesme tahtam :)Eki Görüntüle 1031949 tuzluk ve biberlik :)Eki Görüntüle 1031948 zeytin tabaklarım:)Eki Görüntüle 1031947 sos tavam :)Eki Görüntüle 1031946 kurabiye kalıplarım:)Eki Görüntüle 1031945 nhalem 5 tane :)Eki Görüntüle 1031944 ekmak kesme tahtam :)Eki Görüntüle 1031943 salata kasem :)Eki Görüntüle 1031942 5li saklama kabım:)Eki Görüntüle 1031941 3lü servis tabaklarım :)Eki Görüntüle 1031940 balık tabaklarımdan :)Eki Görüntüle 1031938 limon sıkacağımEki Görüntüle 1031937 tel süzgecim :)Eki Görüntüle 1031936 rendem :)Eki Görüntüle 1031935 kirli kaşıklığım :)evettt sonunda resim yükleyebildim flaş kurbanı oldum ama bunlar benim ganimetlerim kızlar birde çerez takımım var eklemeyi unutmuşum :)
Eki Görüntüle 1031954 evett yastıklarımda bunlar kızlar uçları dikilcek ve süslenicek ama yinede paylaşmak istedim
canım renkleri çok hoş olmuşşş bendemi örsem die düşünüyorum şuanBittiginde battaniye olcaklar:))
canım demirbaşlarda önemli çok iyi yapmışın güle güle kulllanın aşklaaaEki Görüntüle 1033331
güzel günlerde kullanınn
günlük yemek takımı kaç kişilik olmalı:44:
ayh ne güzel birlikte alışverişe çıkabiliyo musunuz
senin harfli bardaklardan istiyorum bende
harika şeyler canım aşk dolu günlerde kullanın inşallahhh
yastıklarda süper gözüküyor bitince hemen ekle merak ederiz
canım renkleri çok hoş olmuşşş bendemi örsem die düşünüyorum şuan
canım demirbaşlarda önemli çok iyi yapmışın güle güle kulllanın aşklaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?