Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Bittiginde battaniye olcaklar:))

bende örüyorum kendi elimle canım mersizeden renkli çok güzel oldu benimkide servisde ördüm masa için bardak atlıgı falan

senin sarı bardaklara ve baykusa bayıldım nereden aldın onları güle güle kullan bende a101 den aldım gecen gittim

Ohhh ne guzell bn oremiyorm valla hic beceremem annem oruyor:)ben suan kirlent uzerine sedef rengi dugmelerle bas harfi işliyorum.bittigindede kanavice yapmaya baslycam:)yapmayi planladigm ck sy var:))
Baykus kavanozu migrostan aldim.sari kadehler ikea'dan:)

Kahve fincanlarimm:)
Bu arada ben leoparı ck severim bayag yani:))cevremde leopar hastasi oldugumu bilmeyen ykturr.leopar gorduklernde akillarina gelirm tam senlik falan derler o derece:))

Eklentiler

• $image.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 26
Eki Görüntüle 1033331
Bende hep büyük parça alıyorum ya kızlar teflon tencerelerim bugün aldık bende büyük tava derin ve geniş tencere var yani sağ alttakini almadık :)

Bu arada ben leoparı ck severim bayag yani:))cevremde leopar hastasi oldugumu bilmeyen ykturr.leopar gorduklernde akillarina gelirm tam senlik falan derler o derece:))

güzel günlerde kullanınn

günlük yemek takımı kaç kişilik olmalı:44:

Eki Görüntüle 1033331
Bende hep büyük parça alıyorum ya kızlar teflon tencerelerim bugün aldık bende büyük tava derin ve geniş tencere var yani sağ alttakini almadık :)

hayırlı olsun özgecim ben demirbaşları iş bulduğumda falan alırım sanırsam şuan öğrenci bütçem ufaklara yetiyo

o zaman bi yerde leoparlı bişe görür görmez sana söylüyorum canım güle güle kullan

teşekkür ederim canım annem ve sevdiğim ortak aldılar yarı yarıya :)

Son düzenleme:
kızlar bugun esseye uğradım %5o indirim vardı
benim bardaklarda hala duruyodu acelem yok diye bişe almadım ama zor tuttum kendimi
migrostada züccaciyede çarşambaları indirim oluyomuş haberiniz olsun

harika şeyler canım aşk dolu günlerde kullanın inşallahhh

Eki Görüntüle 1031954 evett yastıklarımda bunlar kızlar uçları dikilcek ve süslenicek ama yinede paylaşmak istedim

yastıklarda süper gözüküyor bitince hemen ekle merak ederiz

Bittiginde battaniye olcaklar:))
canım renkleri çok hoş olmuşşş bendemi örsem die düşünüyorum şuan

Eki Görüntüle 1033331
canım demirbaşlarda önemli çok iyi yapmışın güle güle kulllanın aşklaaa

kızlarr bende bugün sevdiceğimle tepsi aldım sizce nasıl daha sonra belki karşıma daha güzeli çıkar ama bunu görünce hemen aldık 2 boy bi küçük bi büyük aldık. söz için süslicez beğenirsek kullanıcaz begenmessek alternatiflere bakıcaz

nasıllll yorumlarınızı bekliyorum paşabahçeden aldımm

teşekkür ederim hepimiz aşkla kullanalım önce demirbaşları alayım ki diğerlerini yavaş yavaş gördüğümde sürekli alabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…