Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

bende bi migros takipçisiyim çok cici şeyler geliyo çok güzeller canım ama bardakların fotosu yok

evet ya yüklememiş. şimdi yükledim ama :)
migrosun indirimde yakaladım kavanozu. ama daha önceden aldığım kavanoz yarı fiyatına indirime grmişş üzüldüm brz ama yapck bişi yok şans:)

günaydın kızlarrr :) bimdeki o 5li saklama kabından bende almıştım güzel ve kullanışlı

işte son aldıklarım ismimizin baş harflerinden 2 kupa önlü arkalı
kırmızı siyah süzgeçli kupalarım
mıknatıslı baharatlığım
mutfak havlum
son olarak cam saklama kaplarım

cok güzel görünüyorlar canım güle güle kullan
çok teşekkür ederim canım

Ohhh neler yapmissin o 2gun icinde:)foto yokmu:)guzel gunlerde kullan.
Ben artik ay basina kdr almiyorm birsey ay basi baslarim yeni cicilere:)
yarın tekrar hepsini yüklemeyi deniycem canım çok teşekkür ederim :)
Cok guzel canim beyaz tam senlik:))
evet beyaz olsun benim olsun

O balik porselen tabaklardan bende alicam mutlaka.menude balik oldugnda kullanirm:)

ben 2 kişilik bir takım yaptım 2 büyük tabak 2 küçük tabak çok şirin oldular

ilk kupalara bayıldım güzel günlerde kullan canım

renkli kaplarım :)Eki Görüntüle 1031952 tepsim:) buda kesme tahtam :) tuzluk ve biberlik :) zeytin tabaklarım:) sos tavam :) kurabiye kalıplarım:) nhalem 5 tane :) ekmak kesme tahtam :) salata kasem :) 5li saklama kabım:) 3lü servis tabaklarım :) balık tabaklarımdan :) limon sıkacağım tel süzgecim :) rendem :) kirli kaşıklığım :)evettt sonunda resim yükleyebildim flaş kurbanı oldum ama bunlar benim ganimetlerim kızlar birde çerez takımım var eklemeyi unutmuşum :)

Eklentiler

• $Resim 182.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Kub88 Ceren Mutluhatun hepinizin aldıkları çok güzel aşk dolu sofralarınız olsun inşallah ve diğer arkadaşlarında :)

hepsini güzel günnlerde kullan canım çeyiz alışverişin hızlanmış devamını bekliyoruz:109:

evett yastıklarımda bunlar kızlar uçları dikilcek ve süslenicek ama yinede paylaşmak istedim

Kub88 Ceren Mutluhatun hepinizin aldıkları çok güzel aşk dolu sofralarınız olsun inşallah ve diğer arkadaşlarında :)
amin canım hepimizin
hepsini güzel günnlerde kullan canım çeyiz alışverişin hızlanmış devamını bekliyoruz:109:
çok keyifliymiş bir ayda bunları aldım
çok güzel olacak mor aşkı mor olsun zaten güzel olur
son halini de sabırsızlıkla bekliyoruz :)

çok saol canım bitmiş halini bende çok merak ediyorum

Aaaa bas harfli olanlara bayildimm:)gule gule kullan cnm cok guzell hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…