- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
artık iki kişilik balık takımım ve ve 7 parça çerezliğimde varr annem hmen alıp geldi :)olur tabiki ala ala bi bakmışssın çeyizin tamamlanmışdarısı çeyiz topiğine olsunn
çok teşekkür ederim canım :)bizde seni özledik hoşgeldiinn yastıklarını çok merak ediyoruumm aldıklarını güle güle kullan :)
herşey zamanla oluyor canım :) azcık daha sabretmek lazım :)bende alsam keşke de resim koysam ama şimdi alamam ki anca seneye başlarım :)
Günaydın güzel topiğimizin güzel kızları nasılsınız :)
artık iki kişilik balık takımım ve ve 7 parça çerezliğimde varr annem hmen alıp geldi :)
çok teşekkür ederim canım :)
herşey zamanla oluyor canım :) azcık daha sabretmek lazım :)
ben iyiyim ve okula gitmek zorundayım akşam görüşürüz hatunlar
Eki Görüntüle 1031089 Eki Görüntüle 1031088 Eki Görüntüle 1031087 aldıklarımdan nette bulabildiklerim bunlar kızlar :)
iyiyim canım ah bu tatlı hayaller bizi bizden alıyor
Günaydın güzel topiğimizin güzel kızları nasılsınız :)
sende ceyiz al tatlım ya konuş annenle
günaydın canım, bende iyiyim, iş güç ve hayaller devam aynensen nasılsın napıyorsun ?
ayyy 2 gün burdan uzak durdum hepinizi çok özledimmm
bu 2 gün içinde çeyizime sandal şeklinde salata kasesi 3 lü sunum tabakları limon sıkcagı tepsi keman şeklinde kirli kaşıklık 2 pembe 1 mavi kapaklı derin kap ekledim
ayrıca yastıklarım için kumaş bile aldım hatta yastıklarım dikildi 40 tane küçük bir büyük yastık süslemeleride bitsin göstericem size
canımm bizde seni özledik aldıklarını cok merak ettim foto koyucak mısınbende ara ara bişeler alıyorum ama kimse koymayınca bende toplu koyarım diye düşündüm :97:
kızlaarr bime 28 martta güzel şeyler geliyo bakınnEki Görüntüle 1031037 şahsen ben saklama kabı setini almayı düşünüyorum aynısından anemde var cok kullanışlı :109:
Eki Görüntüle 1031089 Eki Görüntüle 1031088 Eki Görüntüle 1031087 aldıklarımdan nette bulabildiklerim bunlar kızlar :)
onlara bende bayıldım:) burda bi magza var internette çok begendiğim şeyleri orda buldum balık şeklinde tabak buldum aklımda onlarda var onlarıda alıcamhatta sanırım annem almaya gitti
ben tencere bardak yemek takımı vs aldırdım ya geçen sene şimdi bir de ufak tefek eşyalara başlarsam panik olacak annem bir de sürekli düğün mevzusu açılınca hep diyorum ki ohoo anne daha çok var falan diyorum annemde ben seni o zaman niye seneye veriyorum öyle 2.5 sene nişanlı bekletmem falan diyor hem çok var diyip hem de hazırlığa başlayamam ama şu saklama kabını almak istedim ya :)
O balik porselen tabaklardan bende alicam mutlaka.menude balik oldugnda kullanirm:)
Bircam tereyaglik ve recellikten almistm bende baska bi yerden:)
Borcam brz aldm ceyizime daha almycam hep hediye geliyo alma dedi annemler falan
Geçenlerde migrostan almistm bnlari:)
Ben byle kavanozlari tezgah ustune dizmeyi dusunuyorum:)
Herseyim cicili bicili olmasn diyede misafir icn bu sekerligi aldim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?