- 4 Ekim 2013
- 1.703
- 73
- 113
- 34
Arkadaşlar elimden gelen jpg olarak yüklemek oldu forum üzerinden tablo yapmayı başaramadım eğer bilen varsa benim yüklediğimden bakarak yaparsa çok mutlu olurummm
Eki Görüntüle 1026438
ayyy çok güzel olmuş hiç yoktan iyidir artık bi tablomuz var
çok güzel olmuş eline sağlık :)
forum da nasıl yapılır ben de bilmiyorum tablo :)
benim çok boş alanım kalmış ya ama onları da bilmiyorum ki:44:
bunu herkesin bildiği bir sayfaya yükleyip öyle bakabiliriz demi )
hiihiii evett sayfa numaramızı unutmayız umarım
bende araştırdım bulamadım resim ekliyim dedim
olsun canım netleştikce ekleriz.
nasıl herkesin bilfiği sayfa anlamadm canım :44:
hiihiii evett sayfa numaramızı unutmayız umarım
buna bakmak istesek nasıl bakacaz yani ? ilk sayfaya da ekleyemeyiz konu sahibi yok
işte maalesef konu sahibimiz olmadığından bakmamız imkansız gibi duruyor sayfa numarasını akılda tutmak lazım
anladım canım tamam orayı okumamışım demişsin öyle yaparız :) 553 unutmak yok
aynen öyle ekletmeyen kızları ekledikce yenileriz zaten sayfa nosunu
zaman geçsede bi söz yapsak yaa
vallahi ya biri sözlense aramızdansa bi mutlu olsak sıra geliyor die
Arkadaşlar elimden gelen jpg olarak yüklemek oldu forum üzerinden tablo yapmayı başaramadım eğer bilen varsa benim yüklediğimden bakarak yaparsa çok mutlu olurummm
Eki Görüntüle 1026438
vallahi ya biri sözlense aramızdansa bi mutlu olsak sıra geliyor die
sorma sorma bende sürekli bişeyler görüorum yapalım diyorum annem kalpten gidicekdelircem artık ne görsem hemen kaydediyorum banada fikir olur diye
tamam canım eklemeyi yeni isteyenlerde olunca yapacağımcanım güzel olmus hiç yoktan iyidir
yeni ekleme ve düzeltme yapıp eklediğinde benimkini soyle yazabilir misin acaba rica etsem ?
tanışma 30.05.2010
aşk 01.07.2010
söz 14.06.2014
ayy bencede biri sözlensin artık :) suanki tabloda ilk ben görünüyorum ama kızlar gelsin de ilk kim olacak daha net olsun
sorma sorma bende sürekli bişeyler görüorum yapalım diyorum annem kalpten gidicek
sonunda artık bi kararım var önce yastıklarımı yapıyım diyorum en çok vaktimi onlar alıcak
sepetimide hazırlarım
sonra her ayy süsleme malzemelerimi alırım artık
bir anda hepsi olmaz
Eki Görüntüle 1026438
aynen canım şimdiden başla bakalım bizde yeni bir tepsi fikri geliştirdik denemelik bakıcaz bakalım
Aay çok güzel çok şeker olmuş eline sağlık
mor rengi pek sevmezdim ama şimdi çok çekici geliyo bu renk acaba pişman olur muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?