inanmıyorum gerçekten mi iyi ki siteden almamışımm
yükle aneme gösteririm canım ben hiç bilmiyorumda
bende canım alacagım onun urunleri çok başka zatençok güzeller sogan domates kabı oyuncak gibiler
Bunlari ben yaptimm:)evimde bi duvari byle cerceve yapmayi dusunuyorm oraya asacagim:)smdide kirlent islemeye basladimm
canım yüklemek istediğin fotoyu painte at sonrajpg olarak yeniden kaydet farklı isim ile sonra buraya yüklemeyi dene bence olacak denedim çünkü
ve benimde çeyizim lifkaynıyorrrrr
hepimizin lif dolu sanırım
evet kızlarr geçen gün tablo üzerine konuşmuştuk ben sürekli kim nezaman nerde nasıl nişan söz isteme yapacağono unutuyrum sizlerde unutuyorsunuzdur diye düşnüyorum oyüzden tablo yapıp paylaşalım diyorum. herkes bu yazımı alıntılayarak tahmini tanışma, söz ve nişan günlerini yazarmı? tabloyu paylaştığımız sayfa numarasınıda unutmayız ve o numaraya dönüp bakarak günlerimizi görürürz bekliyorummmm
çok şık olmuşlar canım maşallahhh
isteme ve söz bir arada olarak 11 Ocak 2015. nişan konusunda hiçbi fikrimiz yok:) düğün içinde Eylül 2015 okullar açılmadan 1 hafta önce falan diye düşünüyoruz. tabi hiçbi netlik yok:)))))
evet kızlarr geçen gün tablo üzerine konuşmuştuk ben sürekli kim nezaman nerde nasıl nişan söz isteme yapacağono unutuyrum sizlerde unutuyorsunuzdur diye düşnüyorum oyüzden tablo yapıp paylaşalım diyorum. herkes bu yazımı alıntılayarak tahmini tanışma, söz ve nişan günlerini yazarmı? tabloyu paylaştığımız sayfa numarasınıda unutmayız ve o numaraya dönüp bakarak günlerimizi görürürz bekliyorummmm
senide ekledim canım listeye
Eki Görüntüle 1025668 buldummmmm
Bunlari ben yaptimm:)evimde bi duvari byle cerceve yapmayi dusunuyorm oraya asacagim:)smdide kirlent islemeye basladimm
buna mı karar verdin canım :)
canım ben de yazıyım tanışma: 17.09.2010
söz isteme tahmini tarih:27.09.2014
çok tatlı gözüküyorlar düğme den mi yaptın :)
bunlar çok şirin olmuş bende yapıyım yaaBunlari ben yaptimm:)evimde bi duvari byle cerceve yapmayi dusunuyorm oraya asacagim:)smdide kirlent islemeye basladimm
öyle yaparım artık bi gidiyimdealma eminönüne gittğin zaman şark handan alırsın.
yükledim şimdi canm:)bnde hiç bilmiyodum ilk defa iğne iplik aldım elime:)
[/B]
bunlar çok şirin olmuş bende yapıyım yaa
öyle yaparım artık bi gidiyimde
evet canım bu tarz olucak çiçekler mor ve liladan oluşucak ama bunun büyüğü söz yastığı olucak böyle miniklerde hediyeliklerim olucak ama bu yastıkları ayrıca tüle sarmaya yada kutuya koymaya gerek var mı bilemedim
bizim tanışma yılımızı da yazayım o zaman :)
02.01.2009.
çıkmaya başladığımız tarih ise 11.01.2009:)
canım ben de yazıyım tanışma: 17.09.2010
söz isteme tahmini tarih:27.09.2014
çok tatlı gözüküyorlar düğme den mi yaptın :)
biz şubat ayında tanıştıkta tam tarihi hatırlamıyorum malum o zaman banane bu adamdan modundaydım
ama 1 mart 2013 te çıkmaya başladık
14 eylül 2014 isteme günü
3 ekim 2014 söz günü
1 ocak 2015 nişan günü
düğün temmuz 2015 te olcak gününüde karar vermiştik ama karasız kaldık
tablomuz şekillenmeye başladııııııı :)
Arkadaşlar elimden gelen jpg olarak yüklemek oldu forum üzerinden tablo yapmayı başaramadım eğer bilen varsa benim yüklediğimden bakarak yaparsa çok mutlu olurummm
Eki Görüntüle 1026438
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?