Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Bunlari ben yaptimm:)evimde bi duvari byle cerceve yapmayi dusunuyorm oraya asacagim:)smdide kirlent islemeye basladimm

Eklentiler

• $image.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 34

isteme ve söz bir arada olarak 11 Ocak 2015. nişan konusunda hiçbi fikrimiz yok:) düğün içinde Eylül 2015 okullar açılmadan 1 hafta önce falan diye düşünüyoruz. tabi hiçbi netlik yok:)))))

isteme ve söz bir arada olarak 11 Ocak 2015. nişan konusunda hiçbi fikrimiz yok:) düğün içinde Eylül 2015 okullar açılmadan 1 hafta önce falan diye düşünüyoruz. tabi hiçbi netlik yok:)))))

senide ekledim canım listeye

bizim tanışma yılımızı da yazayım o zaman :)
02.01.2009.
çıkmaya başladığımız tarih ise 11.01.2009:)

buna mı karar verdin canım :)

canım ben de yazıyım tanışma: 17.09.2010
söz isteme tahmini tarih:27.09.2014

Bunlari ben yaptimm:)evimde bi duvari byle cerceve yapmayi dusunuyorm oraya asacagim:)smdide kirlent islemeye basladimm

çok tatlı gözüküyorlar düğme den mi yaptın :)

Son düzenleme:

biz şubat ayında tanıştıkta tam tarihi hatırlamıyorum malum o zaman banane bu adamdan modundaydım
ama 1 mart 2013 te çıkmaya başladık
14 eylül 2014 isteme günü
3 ekim 2014 söz günü
1 ocak 2015 nişan günü
düğün temmuz 2015 te olcak gününüde karar vermiştik ama karasız kaldık

bunlar çok şirin olmuş bende yapıyım yaa
alma eminönüne gittğin zaman şark handan alırsın.
yükledim şimdi canm:)bnde hiç bilmiyodum ilk defa iğne iplik aldım elime:)
öyle yaparım artık bi gidiyimde

[/B]

evet canım bu tarz olucak çiçekler mor ve liladan oluşucak ama bunun büyüğü söz yastığı olucak böyle miniklerde hediyeliklerim olucak ama bu yastıkları ayrıca tüle sarmaya yada kutuya koymaya gerek var mı bilemedim

Yap bencede canim hosuna gittiyse.aksamlari tv izlerken iyi gidiyo:))smdide kirlent aldim onlarn uzerine yapacagim yeni projem:))

bizim tanışma yılımızı da yazayım o zaman :)
02.01.2009.
çıkmaya başladığımız tarih ise 11.01.2009:)

canım ben de yazıyım tanışma: 17.09.2010
söz isteme tahmini tarih:27.09.2014

çok tatlı gözüküyorlar düğme den mi yaptın :)

tablomuz şekillenmeye başladııııııı :)

Arkadaşlar elimden gelen jpg olarak yüklemek oldu forum üzerinden tablo yapmayı başaramadım eğer bilen varsa benim yüklediğimden bakarak yaparsa çok mutlu olurummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…