Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Masallah elinden geliyo beceriklisin o zmn :)bn dugmelerden harf isledim de artk dugme dikmeyi ogrendim bu maksatla :)))

ohh dikişide öğrenmiş olmuşun canımmm geliyor elimden ama çok çaktırmıyorum üstüme yıkılmasın işler diye

woooww çok güzel kuyrukluydu dimi elbisen ya senin boyun kaç elbise çok uzun geldi gözüme kaç cm topuk giyeceksin :)

Hic sorma elbse 2 mt var gbi dimi =D ben max6 7 cm gyerm boyuma göre kesilecek ayakkbimi secince =D cok yuksek almiycm gecem mahvolmasin =D boyum 1.60 dyelim ort =)

Hic sorma elbse 2 mt var gbi dimi =D ben max6 7 cm gyerm boyuma göre kesilecek ayakkbimi secince =D cok yuksek almiycm gecem mahvolmasin =D boyum 1.60 dyelim ort =)

canım bol bol ayakkabı dene uzunda olsa rahat olanlar çıkacaktır ben denemiştim 9 cm incecik topuk ama inan kalın ve daha kısa topuk olan botlarım onun yanında diken üstünde yürüyormuşum gibiydi çok rahattı rahat ayakkabı bulduğum sürece yüksekte giyebilirsin :)

Bilmiyorum ya bakicam tabi de, ayagima göre rahat pek cikmiyor karsima. 35 numara =D hatta o ble buyuk gelyor bazen =D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…