- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Dayanamadım çektim elbiseyi, aslında bayrak kırmızısı ama ışıkta turuncu görünmüş, bir miktarkısalacak
çok güzelll bayıldım modeline
Dayanamadım çektim elbiseyi, aslında bayrak kırmızısı ama ışıkta turuncu görünmüş, bir miktarkısalacak
bu ne güzel bir elbisedir böylee, çok zariffnişan elbisesi mi olacak yoksaaa
Teşekkür ederim =) Mezuniyet ama nişan da olabilir =)
O zmn size 12ay ciksin:)
Hayirlisi olsun cnm
Cok mantikli:)anneninde hosuna gidr
Masallah elinden geliyo beceriklisin o zmn :)bn dugmelerden harf isledim de artk dugme dikmeyi ogrendim bu maksatla :)))
hımmçok beğendim ama, mutlulukla giyin inşallah
Teşekkür ederim =) benim de tek içime sinen model bu oldu, tek üzerime olan da
woooww çok güzel kuyrukluydu dimi elbisen ya senin boyun kaç elbise çok uzun geldi gözüme kaç cm topuk giyeceksin :)
Hic sorma elbse 2 mt var gbi dimi =D ben max6 7 cm gyerm boyuma göre kesilecek ayakkbimi secince =D cok yuksek almiycm gecem mahvolmasin =D boyum 1.60 dyelim ort =)
canım bol bol ayakkabı dene uzunda olsa rahat olanlar çıkacaktır ben denemiştim 9 cm incecik topuk ama inan kalın ve daha kısa topuk olan botlarım onun yanında diken üstünde yürüyormuşum gibiydi çok rahattı rahat ayakkabı bulduğum sürece yüksekte giyebilirsin :)
Herkes tepsi örnekleri sundu bende göstereyim :)
Eki Görüntüle 1020112
Herkese gunaydin =)
şimdi annem ile tepsiyi inceledik ama biraz yıpranmış tepsi taşlarla sülenirse neolur bilemiyorum eminönüne gidip taş alıp denemem lazım
en hayırlısı olsun canım 6 ay 12 fark etmez sağ sağlim gidip gelmesi en büyük temennimmm
ohh dikişide öğrenmiş olmuşun canımmm geliyor elimden ama çok çaktırmıyorum üstüme yıkılmasın işler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?