• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Benim sevdiğim aöf den lisans tamamlıyor . Seneye bu zamanlar mezun olacak inşallah. Sonrasında kısa dönem askerliği var.
Gece gündüz aklımda dersleri askerliği var. Şu engelleri bi aşsak.. :18:

Engelleri atlatır sözünüzü hayırlısıyla yaparsınız inşallah :)

bilmiyorum ki ama 300 400 lira filan biriktirsem öyle indirimden küçük mutfak eşyaları alsam diyorum...:31:

canım bence küçük mutfak eşyalarını beyaz eşyaların alınırken al çünkü beyaz eşya satan markalar yanında hediye olarak küçük ev aletlerinden 1-2 parça veriyor onları da ayarladıktan sonra eksik kalanları alırsın :)

canım bence küçük mutfak eşyalarını beyaz eşyaların alınırken al çünkü beyaz eşya satan markalar yanında hediye olarak küçük ev aletlerinden 1-2 parça veriyor onları da ayarladıktan sonra eksik kalanları alırsın :)

valla nasıl yapsam bilmiyorum kafam iyice karıştı:9:

evet canım ben baktım beraber hastaneye oradan onlara gittik ıhlamur yaptım uyudu o biz annemle oturduk ertesi gün tekrar gittim öyle işte şimdi iyi allaha şükür nisanda sözüm olacak inş tam tarih belli degil ama 25 den sonra istemeye gelecekler beni :16:

geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir annem derken onun annesi mi :52:

valla nasıl yapsam bilmiyorum kafam iyice karıştı:9:

bence para biriktir dursun kenarıda dediğim gibi beyaz eşya alırken hediye olarak mutlaka bir şeyler veriyorlar biz beyaz eşya bakmaya gittiğimizde bir iki şeyde hediye vereceğiz demişti işte blender çaycı vs.

anne mi maşallahın var canım benden zor duycaklar o anne baba lafını heralde özellikle babayı:1:

canım bende öyle çok demiyorum ki teyze diyorum hep eltim olursa anne falan diyor bende yanlışlıkla diyorum evlenince tam derim yani hem onlar olmasa sevgilim olmazdı saygısızlık etmemem..:31::31:

'enteresan bir husus 2014'ün ilk çeyreğini dahi bitiremedik ' yazan üyeye niye cevap vermediniz kızlar ? Sanki kinayeli yazmış içimde kaldı vallahi.

benimde elti adayı hep annecim annecim dermiş bizim kaynananında hoşuna gidiyormuş benden duymuyor ya ben sözlendiğimiz zaman söyleyeceğim :)

benimde eltim hep diyor annem adını söyluyor anne diyo benimde dilim alışmış anne diyorum arada o kadar yakalalık falan yapmıyorum hiç yani yapmak içinde demiyorum teyze diyorum zamanı gelince derim yani ..:17:

Back