- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun kızlar![]()
Hepimizin kutlu olsuuunnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun kızlar![]()
Benim sevdiğim aöf den lisans tamamlıyor . Seneye bu zamanlar mezun olacak inşallah. Sonrasında kısa dönem askerliği var.
Gece gündüz aklımda dersleri askerliği var. Şu engelleri bi aşsak.. :18:
hediyeyi sen kaptın desene![]()
bilmiyorum ki ama 300 400 lira filan biriktirsem öyle indirimden küçük mutfak eşyaları alsam diyorum...![]()
canım bence küçük mutfak eşyalarını beyaz eşyaların alınırken al çünkü beyaz eşya satan markalar yanında hediye olarak küçük ev aletlerinden 1-2 parça veriyor onları da ayarladıktan sonra eksik kalanları alırsın :)
evet canım ben baktım beraber hastaneye oradan onlara gittik ıhlamur yaptım uyudu o biz annemle oturduk ertesi gün tekrar gittim öyle işte şimdi iyi allaha şükür nisanda sözüm olacak inş tam tarih belli degil ama 25 den sonra istemeye gelecekler beni![]()
geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir annem derken onun annesi mi![]()
ben kaptımda ne aldırsam bilmiyorum![]()
valla nasıl yapsam bilmiyorum kafam iyice karıştı![]()
evet canım onun annesi iyi çok şükür şimdi![]()
annesine anne diyor musun buraya mı öyle yazdın canım ?
arada anne teyze diyorum canım daha tam anne demiyorum ama![]()
arada anne teyze diyorum canım daha tam anne demiyorum ama![]()
anne mi maşallahın var canım benden zor duycaklar o anne baba lafını heralde özellikle babayı![]()
anne mi maşallahın var canım benden zor duycaklar o anne baba lafını heralde özellikle babayı![]()
anne derim de bende baba nasıl diyeceğim bilmiyorum :)
bide ben hiç babama baba demem hep babacım babacım çokta düşkünümşimidi sevgilimin babasınada mı babacım diycem
yok demem
baba yeter ona
![]()
benimde elti adayı hep annecim annecim dermiş bizim kaynananında hoşuna gidiyormuş benden duymuyor ya ben sözlendiğimiz zaman söyleyeceğim :)
'enteresan bir husus 2014'ün ilk çeyreğini dahi bitiremedik ' yazan üyeye niye cevap vermediniz kızlar ? Sanki kinayeli yazmış içimde kaldı vallahi.