Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Sözde dağıtmak için kutu hazırlayacağız şeffaf kutunun içine minik kavanozlarda türk kahvesi minik şişelerde kolonya , kurabiye bir de minik yastıklardan koyucaz yanında da erkeklere çorap bayanlara tülbent koyucaz inşallah elbiseme bir karar verebilsem bu kutular kavanozları falan hep elbiseme uyumlu bir şekilde süsleyeceğim

Annem de benim gibi panik komşunun kızı sözünde minik içinde resimleri olan çerçeve dağıtmışlar biz ne vereceğiz diyor bilmiyor ki ben ayarladım hepsini

Bir kaç saat uzak kalıyorum burdan bir sürü şey kaçırmış oluyorumm eminönüne gittik bugün sevdiceğimle ayy çok güzel şeyler vardı

Tamam o zaman =) benimkiler elimde bir el işi bilgisayarımda bir foto (gelinlik, çiçek vs) görünce gidici misin sanki yarın evleneceksin diyorlar

Ben çerçeve olsun konuşma balonları olsun falan hep yanında yaptım söyledim de bak anne sözde nişanda kullanılıyormuş falan yazıyı da gördü :) Hemen evlenmeyeceğimi bildiği için gidici misin falan demiyor sözü falan da kabul etti zaten rahatım yani baktı sağda solda sözlenenler var olağan karşıladı ne dağıtacağız derdine düştü :)
Şaka bile yapıyor vazgeçtim vermicem diye

ps://www.google.com.tr/search?q=karaca+sevgililer+günü+nevresim+takımı+2014&espv=210&es_sm=93&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=MbQEU8_ZFMX80QW sevgililer günü nevresim takımı almış bulunmaktayım bugun çok begendim

canım göremiyorum ama güle güle kullan mutlaka güzeldir tabi resim paylaşırsan sevinirim :)

hayırlı olsun canım güle güle kullan

Tabi büyüyünce alışıyorlar, annen baktı iş ciddi şakasına vermiyor mu seni

Tabi büyüyünce alışıyorlar, annen baktı iş ciddi şakasına vermiyor mu seni

Ben büyük değilim ki evlilik sürem uzun evlenirken büyük olacağım :)
Evet şakasına vermicem seni diyor ama ciddi ciddi de ne dağıtacağız ne ikram edeceğiz diyor sanırım ben sömestra alabilirim bu gidişle sözümü :)

Hayırlı olsun canım güle güle kullan =)

büyüdükçe derken nişan söz gibi olaylarla ilgilenecek yaşa gelmiş olmamızı kastettim zaten canım :) hadi bakalım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…