• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

ya bak birde o da var ben istemeye geldiklerinde söz yüzüklerini takarız diye düşünüyorum, bir süre sonra da nişan yapılır, siz ayrı ayrı mı yapacaksınız

onda da kararsızım ama daha cok ayrı olun ıstıyorum zaten aynı sehırdeyız aramızda uzak degıl gelıp gıtsınler kız evı naz evı dıye dusunuyorum :)

onda da kararsızım ama daha cok ayrı olun ıstıyorum zaten aynı sehırdeyız aramızda uzak degıl gelıp gıtsınler kız evı naz evı dıye dusunuyorum :)

ee nasıl olcak o zaman isteyecekler, tektaş taktın desek söz de onu cıkarıp tekrar mı takacaksın, yada nişan a kadar başka bir yüzük mü takacaksın ???
ne cok soru sordum dimi :1::1:

ee nasıl olcak o zaman isteyecekler, tektaş taktın desek söz de onu cıkarıp tekrar mı takacaksın, yada nişan a kadar başka bir yüzük mü takacaksın ???
ne cok soru sordum dimi :1::1:

cnm sımdı soyle ısteme ıle soz arası bır hafta olucak ıstemede takmıcam tek tası sozde takıcam nısanda da alyanslar takılıcak dıye dusunuyorumm :):):)

cnm sımdı soyle ısteme ıle soz arası bır hafta olucak ıstemede takmıcam tek tası sozde takıcam nısanda da alyanslar takılıcak dıye dusunuyorumm :):):)

hmmm anladım simdi benim düşündügümden farklı olarak sen bir hafta sonra yine getireceksin yani tek fark bu olacak :1::1:

Bizde aynı şehirdeyiz ama ikisi bir düşünüyoruz.1 hafta ara bırakacakmışsınız niye ki ?

Son düzenleme:
kısa canım uzun elbiseyle uğraşamam sözde kahve ikramı çikolata ikramı vs diz hizası iyidir :)
uzun elbise nişanda giyeceğim kısmetse :)

senin elbisen hosuma gidiyor zaten payşaltıgın, bende kararsızım o yuzden bilemedim ki, ama dediğin gibi uzun ikram yapılırken zor olabilir, bide dokmeyelim :1::1:

bencede bide kızı istencek ee haliyle verilcek sonra hadi güle güle mi diycez :44:

bende öyle düşünüyorum tabi herkesin kendi tercihi ama ben babam verdik kızımızı dedikten sonra yüzük takmak istiyorum ee beni verecekler sonra ortada yüzük yok ne oldu şimdi derim belirsiz gibi kendimce tabi...

Back