• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

hiç bırakır mıyımm siziii :)

canım ben sözde kücük şişelerde üzerinde kendi ismimiz yazan lavanta kolonyaları dağıtmayı düşünüyorum
şunlardan :)Eki Görüntüle 976203
kurabiyede istiyodum ama ikisi birlikte cok masraf olur diye ertelemiştim evde becerebiilirsem süper olur :16:

lavantada da guzel fikir sanırım ben karar veremeyecegim :1::1::1: hadi hep beraber kurabiye yapmaya, acılıs benden :1::1:

kızlaaarr ben yine dayanamadım ceyizime bu cici cupcake pasta standıyla 8li bardak altlıklarını aldımm :) ben bayıldım sizce nasıllar :16:
$IMG_20140213_125045.jpg $IMG_20140213_124351.jpg $IMG_20140213_124521.jpg $IMG_20140213_124456.jpg
fiyatlarıda cok cok uygun baska modelleri a101de var :)

teşekkürler canım :) sende var mı çeyiz hazırlıkları?

aslında vardı bişeylerim canım ama bi akrabımız aniden evlilik kararı aldı kimsesi yoktu çeyizide yoktu tabi ona verdik bazı şeylerimi :)
sandık çeyizim tamam sayılır 2 nevresim takımım biraz lifim birazda havlum eksik annem onları tamamlıyor işte :)
çarşamba günü bornoz takımı ve english homedan mutfak takımı alıcaz:)
bide özel günler için yemek takımım var :)

yavaş yavaş yeniden almaya başlıycam canım çok bişeyim yoktu zaten :)

güle güle kullan cnm :) cok guzellerr :52:

teşekkürler tatlımm :16:

canım cok güzel bunlar güle güle kullan çok tatlılar bence bayıldım :1::1::1:

daha güzelleri senin olsunn canım benim :)

aslında vardı bişeylerim canım ama bi akrabımız aniden evlilik kararı aldı kimsesi yoktu çeyizide yoktu tabi ona verdik bazı şeylerimi :)
sandık çeyizim tamam sayılır 2 nevresim takımım biraz lifim birazda havlum eksik annem onları tamamlıyor işte :)
çarşamba günü bornoz takımı ve english homedan mutfak takımı alıcaz:)
bide özel günler için yemek takımım var :)

yavaş yavaş yeniden almaya başlıycam canım çok bişeyim yoktu zaten :)

o zaman en kısa zamanda senden fotolarını bekliyoruz canım :16:

teşekkürler tatlımm :16:

daha güzelleri senin olsunn canım benim :):16:

o zaman en kısa zamanda senden fotolarını bekliyoruz canım :16:
alıyım sizinlede paylaşırım tabi canım :)
marshmallow dan yapacagım :1::1: pastacıların yaptıgı gibi tarifler de var ama malzemeler her yerde yok pratik yontem bunu gordum deyeyeyim anlatırım size de

tamam canım çok hamaratsın valla:1:

Back