Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

offf offf arkadaşlar canım çok sıkkın biz bu sene okulu bitince düşünüyoruk söz nişan evlilik ama bir anda askerlik işi çıktı yaaaaaa

vatani görev gidecek gitmeyecek değil ama okuyordu asker kaçağ gözükmüş nasıl olduysa bugün sordurmaya gitti apar topar almışlar ulaşamıyorum telefonları kapalı

nasıl olmuş ki öyle okuyomuş hemde
benim kardeşimde bu yıl başladı başladı üniversiteye yurdundan apar topar götürmüşlerdi ama durumu ögrenci belgesiyle açıklamıştık sizinde bir yanlışlık olmuştur canım gerçi pek alamıyorum bu işlerden ama:44: sen üzülme yinede canım

benim tam canım sadece muftak eşyalarım yok çok onlarda oldugumu tam bohçalar pikeler var

benimde sandık çeyizim tam canım :) sadece 2 nevresim takımı alıcam bide lifler ve havlularım eksik biraz ama mutfak eşyam yok bi kaç parça vardı kuzenim evlendi kız tekti bu zamana kadar hiçbişey yapamamış ona verdi annem biz sana alırız dedi

vatani görev gidecek gitmeyecek değil ama okuyordu asker kaçağ gözükmüş nasıl olduysa bugün sordurmaya gitti apar topar almışlar ulaşamıyorum telefonları kapalı

aaa çok garip ma okudugunu bildirmedi mi keşke daha once baksaydınız okul da bildirmesi lazım aslında.

benimde öyle çok yok muftak esyası canım iki üç sey havlular yok bende çok nevresenim annem yaptı bide alacagız falan gene eksik çok yani iyi olmuş sevinmiştir kiz

biz dışarda yapıcaz canım zaten çok kalabalıklar eve sığmamızın imkanı yok sen ne düşünüyorsun

ben dışarıda istiyorum ama bazen aklım evde yapmaya da gitmiyor değil kararsızım erkek arkadaşım evde olsun niye masraf yapacaksınız diyor bizim evde büyük değil ama biraz geniş balkonumuz var evimiz müstakil bahçemizde var ama yinede karar veremiyorum aslında evde olsun samimi olsun istiyorum sonra çok mu bölük kalırız diyorum şu an net bir kararım yok.

müsait değil canım evde zor olur o yuzden

ben ne yapsam ki çok kararsızım aslında hep evimde yapmak var içimde bahçeyi süslemek balkonu süslemek vs.aslında planını bile yapmıştım ama sonradan dışarı döndüm şimdi yine kararsızım kına evde düşünmüyoruz bizim kınalar büyük olur kadın erkek karışık o kesin dışarıda olacak sürekli sürekli de dışarıya masraf nasıl yapacak babamlar onu da bilmiyorum sonuçta ikiside kıza ait

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…