- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
evet tatlım bu tşk ederim net bulmusun sen
çok begendim böyle çok şirin duruyolar :) yapalım bence
yapacagım ben zaten canım inş
offf offf arkadaşlar canım çok sıkkın biz bu sene okulu bitince düşünüyoruk söz nişan evlilik ama bir anda askerlik işi çıktı yaaaaaa
üzülme canım buda olacak bişey sonuçta zaman çabuk geçer:)
herşey güzel valla
bide çeyizim tam olsa
vatani görev gidecek gitmeyecek değil ama okuyordu asker kaçağ gözükmüş nasıl olduysa bugün sordurmaya gitti apar topar almışlar ulaşamıyorum telefonları kapalı
benim tam canım sadece muftak eşyalarım yok çok onlarda oldugumu tam bohçalar pikeler var
vatani görev gidecek gitmeyecek değil ama okuyordu asker kaçağ gözükmüş nasıl olduysa bugün sordurmaya gitti apar topar almışlar ulaşamıyorum telefonları kapalı
benimde sandık çeyizim tam canım :) sadece 2 nevresim takımı alıcam bide lifler ve havlularım eksik birazama mutfak eşyam yok bi kaç parça vardı kuzenim evlendi kız tekti bu zamana kadar hiçbişey yapamamış ona verdi annem biz sana alırız dedi
offf offf arkadaşlar canım çok sıkkın biz bu sene okulu bitince düşünüyoruk söz nişan evlilik ama bir anda askerlik işi çıktı yaaaaaa
benimde öyle çok yok muftak esyası canım iki üç sey havlular yok bende çok nevresenim annem yaptı bide alacagız falan gene eksik çok yani iyi olmuş sevinmiştir kiz
Kızlar nişanı dışarıda mı evde mi yapacaksınız ?
Kızlar nişanı dışarıda mı evde mi yapacaksınız ?
biz dışarda yapıcaz canım zaten çok kalabalıklar eve sığmamızın imkanı yok sen ne düşünüyorsun
Bizde dısarıda düşünüyoruz canım
Anladım canım ev mi müsait değil yoksa müsait olsa da dışarıda mı olacak ?
müsait değil canım evde zor olur o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?