- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
baya baya arttı bugun:)
biz yazarken yetişemedik düşün artık
nazar değmesin hepimize
güzel tabi canım hem farklılık olur senden görüp bende yapabilirim hoşuma gitti
hoşbulduk canım bende sizdenim maşallah hepimize mutluluğumuz artsın
1 saat içinde ne çok sayfa dolmuş okudukça arttı sayfalarmutluhatun hoş geldin
yap canım benim paylaşıyoruz sizle fikirlerimi
Kızlar ben kınamda oje ağacı tarzında birşey düşünüyorum sadece yakın arkadaşlarımı ve bayanları çağıracağım bir kafede güzel olur diye düşündüm :) nikah şekerimi de inşallah yaza gelirse kendim hazırlarım, düğün nikah ayrı yaparım nikaha da çok kişi gelmez sorun olmazbunları düşündüm bebek şekeri bile düşündüm ama söz nişan gibi bir şey yaparsam evde ne dağıtacağım
Kızlar ben kınamda oje ağacı tarzında birşey düşünüyorum sadece yakın arkadaşlarımı ve bayanları çağıracağım bir kafede güzel olur diye düşündüm :) nikah şekerimi de inşallah yaza gelirse kendim hazırlarım, düğün nikah ayrı yaparım nikaha da çok kişi gelmez sorun olmazbunları düşündüm bebek şekeri bile düşündüm ama söz nişan gibi bir şey yaparsam evde ne dağıtacağım
canım evde dagıtılacak hediye bence sabun ve özgenin yasstıkları gibi küçük hediye olabilir, mendilde verebilirsin ama ben mendilin herkeze verilmesini pek sevmiyorum, sevdigin kişiye özel olabilir o, yada biz kurabiye dusunuyruz mesela,
secim senin
ben söz için sepet hazırlıycam giderken ellerine vericem :) çok kalabalıklar hepsi gelemez zaten bütün aile bir sitede oturuyor öylece sepeti dagıtırlar butik kurabiye ile isimlerimizin işlendiği mendiller olucak süslü sepetimde
sabun olabilir, bir de söz kahvesi mi dağıtsam diye düşündüm ama bilemedim
Söz kahvesi mi?
burada bir konuda görmüştüm küçük kavanozlara kahve koymuşlar süslemişler hoşuma gitmişti :) konuyu bulabilirsem bi
burada bir konuda görmüştüm küçük kavanozlara kahve koymuşlar süslemişler hoşuma gitmişti :) konuyu bulabilirsem bi
ben görmemiştim, bulursan paylaş bir canım merak ettim
ve buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=573645
kahve yerine lokum da koyabilirimhatta yoğurtlusunu çıkardılar Silifke'nin yoğurdu meşhurdur diye yoğurtlu lokum koyarım
haziranda bi mezun olsun gelsindee inşallah o zamana kadar çok fikir buluruz
ve buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=573645
kahve yerine lokum da koyabilirimhatta yoğurtlusunu çıkardılar Silifke'nin yoğurdu meşhurdur diye yoğurtlu lokum koyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?