Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

aslında madem bahceniz var orda yap ben olsam oyle yapardım, masraf olayına gelince de cok bir masrafı olmaz diye düşünüyorum, olmadı takılan paralarla yerın odemesi denkleştirilebilir. Amaç o gunu guzel gecirmek eğlenmek,

canım dışarıda olunca ikramsız olmaz müziği servis hizmeti falan derken artar.Ben nişan yaparken çalışmıyor olacağımdan masraf kısmını düşünmek zorundayım çalışmış olsam sorun olmazdı.Bizde nişanda takı takılmıyor aileler dışında :)

canım bizim ev normal ama sığmayız kesinlikle kötü bi gün olur benim için bide adetlerine göre onlarda nişanda erkeğe aitmiş :44:

biz de dışarda yapacaz canım sevgilimin annesiyle de konuştuk kalabalık olacağı için dışarda olur dedi. ben de öyle istiyorum
senin içinden nasıl yapmak geliyor canım ?

ikisine de olumlu bakıyorum aslında ama bir gün birini isterken diğer gün başka istiyorum kararsızım yani :)

tamam masraf olur evde yapmak gibi olmaz ama takılanlarla birazı kapatılır mesela yerın odemesi diye dedim,
sizde takı olayı yoksa bu dedğim olmaz sen en iyisi bahcende yap ohhh mis gibi ne güzel

tekrar diyorum benim boyle bir imkanım olsa yapardım.

ikisine de olumlu bakıyorum aslında ama bir gün birini isterken diğer gün başka istiyorum kararsızım yani :)

daha çok var karar verirsin de bence hayalindeki gibi yap bende evimiz müsait olsa evde yapardım daha sade :) dışardaki sanki düğün oluyormuş gibi bir his veriyor bana =)

Bende burada nişanda para vs takıldığını gördüm bizde de öyle düşünüyordum ama meğer takılmıyormuş aileler takıyormuş sadece erkek arkadaşım tarafında falan o yüzden hayallerim suya düştü :)
Yani olur diyorsun güzel süslendi mi fena olmaz :)

olur tabi tatlım, birde zevkine göre suslersin bu konuda sen harikalar yaratırsın bence inanıyorum.
tabi daha zaman var düşün gönlüne göre karar ver canım

daha çok var karar verirsin de bence hayalindeki gibi yap bende evimiz müsait olsa evde yapardım daha sade :) dışardaki sanki düğün oluyormuş gibi bir his veriyor bana =)

Ben en başta işte dediğim gibi evde istedim balkonu şöyle süslerim bahçe kapı süsü eve gelene kadar ki yola ara ara tül çiçek vs hepsini planladım.Sonra kalabalık olursa çok mu ayrı olur dedim salona gitti aklım sonra dedim bahçe var bahçeyi aslında babamlar sebze falan ekiyorlar düşündüm ki bir sene ekmeyiz de düzenleme yaparız bahçeye masa falan açarız oda çok hoşuma gitti hep samimi ortam olsun ayrı gayrı olsun istemedim.Sanırım bahçede yapacağım ya :)

olur tabi tatlım, birde zevkine göre suslersin bu konuda sen harikalar yaratırsın bence inanıyorum.
tabi daha zaman var düşün gönlüne göre karar ver canım
Canım benim teşekkür ederim :)
Karar verdim bahçede istiyorum :)

Son düzenleme:

gözümün önünde canlandırdımda çok güzel olur bahçe fikrinden vazgeçme bence canım

gözümün önünde canlandırdımda çok güzel olur bahçe fikrinden vazgeçme bence canım

Tamam vazgeçmek yok ay bir de sevgilimle tartışıyorduk bu yüzden ya ben bahçede istemiyorum dışarıda yapacağım diye oda bahçe var bahçede yapın illa masraf yapmak istiyorsun diyordu sizde güzel olur diyorsunuz tamamdır :)

işte tam da böyle bak işte karar verdin bile

keşkee bizimde bahçemiz olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…