- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 869
- 168
- 33
yok canım beklemedeyiz o konuda, sevgilim ile aramızda oyle gel gitler oldu, anlattım burda da ama gecti,
sonra ben ceyizime bişeyler aldım gördu mu
hayırlısı olsunnn
yok görmedim nerdee bende aldım gördün mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım beklemedeyiz o konuda, sevgilim ile aramızda oyle gel gitler oldu, anlattım burda da ama gecti,
sonra ben ceyizime bişeyler aldım gördu mu
52 kiloyum canım çok degil normal yani
ayy evet deminden beri bunu yazcam bende tum kızlar burda diye yazılanlara yetişmekten yazamıyorum
laf aramızda işteyim işlerimi de yapmıyorum
hayırlısı olsunnn
yok görmedim nerdee bende aldım gördün mü
Yasemin'cim işlerini aksatma sorun olmasın iş yerinde ama bizle de iletişimi kesme :)
Eki Görüntüle 973997 bende bunu istiyorum kızlar aslında sade ve şık bişey
Bence güzel olur canım zaten topuklu giyeceksin biraz daha boy olacak valla süper :)
ayy evet omrumden omur gitti ama gecti cok sükür,
guzel gunler hepimizin olsun artık
evet bordo düşünmüştüm ayy herkesin beğenisini almak güzel demek ki doğru karar :)
Sende böyle düşündüğüne göre bende seninkini beğendim daha görmeden :)
tamam o zamn bence sok güsel olur, zaten topuklu ayakkabı olacak boyunda oyle kısa değilki kötü olsun,
hadi gelsn de o gun uzerinde görelim
çok şıkmış canım bence sen de bu modelde karar kıl harika rengi de çok güzel
evet aynen doğru karar ben önce elbiseme karar veriyim sonra ayakkabıyı da her ikisini de paylaşırım =)
benimde öyle canım kırkı çıksın eltim gelecek ama uzuyor sanki o yuzden şimdi hiç bakmıyorum elbiseye falan zamani gelince olsun isityorum
yukarılarda paylastım canım, konuda açtım burda bulamazsan orda var ceyiz hazırlıklarında
amin canım mutluluğu fazlasıyla hak ediyoruz biz :)
inş tatlım hayırlısı ile o gün gelsinde bi
heee gördü m konunu beğenmişim hatta mutlu günlerde kullanman dileğiyle
bekliyorum canım resimlerini :)
evet canım ya şimdiden elbise ye bakmak istemiyorum ben de o zaman zaman geçmiyo gibi geliyor :) eltinin kırkı çıktıktan sonra mi gelecekler istemeye ?
evet tatlım bende bakmıyorum çok
nasip olursa o zaman gelecekler
Eki Görüntüle 973997 bende bunu istiyorum kızlar aslında sade ve şık bişey
evet tatlım bende bakmıyorum çok
nasip olursa o zaman gelecekler