Premature Bebekler 2015 prematüre anneleri bu başlıkta toplanalım

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Aminn inşallah bütün bebişler iyi olurlar :) sizinki şimdi ne kadarlık oldu?

Aminn inşallah bütün bebişler iyi olurlar :) sizinki şimdi ne kadarlık oldu?

İnşsaAllah benim bebeğim şimdi kronolojik olarak 7,5aylık ben de ek gıdaya başladım :) Prematüre bebeklerle ilgili çok kaynak yok ondan dolayı ben de zorlanıyorum şuan ama atlatacağız İnşaAllah :)

İnşsaAllah benim bebeğim şimdi kronolojik olarak 7,5aylık ben de ek gıdaya başladım :) Prematüre bebeklerle ilgili çok kaynak yok ondan dolayı ben de zorlanıyorum şuan ama atlatacağız İnşaAllah :)
7,5 aylık ama hala prematüre olmasının etkisi mi var yani zamanla toparlanıp diğer bebeklere yetişmiyor mu ki..
Benim de arkadaşım 28 haftalık hamile şuan riski var inş sonunu getirir diye dua ediyoruz

Kizlar benm bebgim de prematüre 1aydir kuvezde mama yerken morariyormus doktor dedi cikarirsak evde de olablir evde öyle bisey olursa ne yapmaliyim acaba basina oyle bisey gelen var mi?

Oo maşallah geçmiş olsun :)) darısı başımıza. :) ne kadar kaldı küvözde? Kaç kiloyla girdi Kaçla çıktı acaba sorun değilse öğrenebilirmiyim?

7,5 aylık ama hala prematüre olmasının etkisi mi var yani zamanla toparlanıp diğer bebeklere yetişmiyor mu ki..
Benim de arkadaşım 28 haftalık hamile şuan riski var inş sonunu getirir diye dua ediyoruz
İnşallah getirir sonunu.. Düzeltilmiş yaş diye bişey varmış gelişimini ona göre takip ediyormuşuz. Yani aslında normalde doğacağı tarih önemliymiş doğduğu tarih değil

Her bebeğin yapısı farklı özellikle prematüre bebeklerinki çok daha farklı yorum yapmak yanlış olur. Doktorlar zaten çok güzel yönlendiriyorlar.

Oo maşallah geçmiş olsun :)) darısı başımıza. :) ne kadar kaldı küvözde? Kaç kiloyla girdi Kaçla çıktı acaba sorun değilse öğrenebilirmiyim?
Aminn insallah tez zamanda kavuşursunuz bebişinize :)
33+3 tü doğduğunda 1810 gr dı 1730a düştü 1930 la çıktı 12 gün kaldı toplamda

Cnm küvet filesinde birsey olmaz merak etme yeter ki kavuşun. Kaç kilo snnki

Oy oyy :) yerim yaa maşallahh :) elime nasıl alıcam diye düşünüyorum minnak ya pek bi korkuyorum
Ben hastanede daha tedirgindim izinle giriyoduk ya yanına :) Evde daha rahat tutuyosun emziriyosun inan. Bir de hastanedeki emzirme alıştırmaları iyi geliyor en azından ne yapman nasıl yapman gerektiğini öğreniyorsun.

Ben hastanede daha tedirgindim izinle giriyoduk ya yanına :) Evde daha rahat tutuyosun emziriyosun inan. Bir de hastanedeki emzirme alıştırmaları iyi geliyor en azından ne yapman nasıl yapman gerektiğini öğreniyorsun.
Aynen hastane de zaten çocuk onlarınmış biz yabancıymış gibi oluyo.. Miniklerimiz iyi olsun da.. Bn o emzirme alıştırmalarını heyecanla bekliyorum zaten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…