• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 2015 prematüre anneleri bu başlıkta toplanalım

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Bnm oğlum da 14 aralıkta 1 buçuk ay erken doğdu 1370 gr. 16 şubatta 2300 gr ile hastaneden çıktık. 1 buçuk ayda 1 kilo aldı normal mi :110:

Slm cnm ne kadarlik oldu kizin yasinda mi ne kadas dogdu.Benimde 6 mart dogumlu kizimli var 1.800gr ile hastaneden ciktik ...

Benim kızım 33 haftalık ama 31 haftayla uyumlu 7 kilo olmuş olabilir 1 yaş kontrolüne henüz gitmedik. Sizin bebeğiniz ne kadar oldu?

Ben 36.hafta 33 haftalik degerleriyle dogum yaptim kizimi 1.800gr ile taburcu olduk 13 aylik olmak uzereyiz 8,5kg ...Bugunleri grdugumuze bin sukur...Kizinin motor gelisimi nasil yuryor mu?

Ben 36.hafta 33 haftalik degerleriyle dogum yaptim kizimi 1.800gr ile taburcu olduk 13 aylik olmak uzereyiz 8,5kg ...Bugunleri grdugumuze bin sukur...Kizinin motor gelisimi nasil yuryor mu?

Hayır yürümüyor, bir ay önce çabası vardı ama emeklemeyi öğrendi, onu daha çok sevdi sürekli emekliyor. Motor becerileri biraz tabi yaşıtlarına göre geride ama ben sıkıntı göremiyorum bu hafta kontrole götüreceğim. Beslenme neler yapıyorsunuz, doktorunuzun önerileri neler?

Hayır yürümüyor, bir ay önce çabası vardı ama emeklemeyi öğrendi, onu daha çok sevdi sürekli emekliyor. Motor becerileri biraz tabi yaşıtlarına göre geride ama ben sıkıntı göremiyorum bu hafta kontrole götüreceğim. Beslenme neler yapıyorsunuz, doktorunuzun önerileri neler?
Beslenmesi icin mama hic yemedi ara sira kasik mamasi veriyorum ama yogun degil simdi sabahlari yumurtaya basladik bulamac seklinde ,gunde corba yogurt meyveai var bea ogun yemesine dikkat ediyorum yuruyor artik...

Back
X