- 1 Temmuz 2012
- 618
- 461
- 323
amiiinn inşallah hepimizin kuzuları sağlığına kavuşsun inşallahHayırlı olsunnn canım cok güzel haberler, sağlığına tam kavussun, sonra gidin evinize hayırlısıyla... SAĞLIKLAAA VE DUA İLEE....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amiiinn inşallah hepimizin kuzuları sağlığına kavuşsun inşallahHayırlı olsunnn canım cok güzel haberler, sağlığına tam kavussun, sonra gidin evinize hayırlısıyla... SAĞLIKLAAA VE DUA İLEE....
Canım bnm hayırlı uğurlu olsn... 2013 te bn de 35+6 da oğlumu doğurdum..2500 grdı ancak kakasını yuttugunda ve sarılıktan 7 gün küvezde kaldı...ÇOk zor beklemek, hep bişi olcakmış gibi yüreğin hop ıtutup hop kalkması... Suan 2 yasında teyzesi maşallahı var... Azıck daha sabır Dr taburcusunuz dediginde nasık aplamıltm mutluluktan...öpüyorum dua ile.
Amin canımm güzel günler çok yakında öpüyorumAllahımm ne güzel şeyler bunlar ya, maşallah sizin yavruya da allahım hep korusun meleklerimizi.. Bu aralar ben herşeye ağlayabiliyorum zaten çok tuhaf bi duygu durumundayım
Bende nisan sonunda dogum yaptım gecen gün doktorumuz ek gıda icin erken olduğunu söyledi. Düzeltilmiş aya göre beş ayını doldurduktan sonra başlayabilirsiniz dedi.30 haftaya yakındım bende dogum yaptigimda
Merhaba kızlar. Bizim küçük adam da erken gelmeye karar verenlerden. Geçen hafta 33+3 te doğdu. Bugün 1 hafta bitti küvezde. Doktor haftasını ve kilosunu bekliyoruz dedi fakat daha yeni kilo almaya başladı Çok şükür emzirme denemelerine başladık da biraz hasret gideriyoruz Rabbim bebişlerimize sağlık sıhhat anne babalarına da sabır versin..
İnşallah en kısa zamanda çağırırlar da bebişle vakit geçirirsiniz :) Bizimki de malesef doğumda 31 32 hafta gelişimindeydi. Yeni yeni başladı toplanmaya. İnsallah biranönce kavuşuruz yavrularımıza :)Oyyy ne güzell emzirmeye başlamışsınız..maşallah kuzuya.. darısı bizim başımıza artık,doktorumuz 33-34. Haftada emme yutma refleksini kazanıyo dedi ama bakalım bizi ne zaman çağırıcaklar
merhaba benim ablam bugun yuksek tansiyon nedeni ile yigenimi 24 hastalik erken dogurmak durumunda kaldi bebegimiz cok kucuk 500 gr yogun bakimda lutfen onun icin dua edin \ ablamin hic bir saglik sorunu yoktu bir anda preeklampsi oldu rabbim burdaki tum annelere sabir ve tum minik bebislerimize sifa versin insallah
Ne kadardır küvözde peki? Bizimde 28+1 de doğdu ama doktorumuz 29+4 yazmış demekki gelişimi 30. Haftaya uygunmuş. Çok şükür rabbime.İnşallah en kısa zamanda çağırırlar da bebişle vakit geçirirsiniz :) Bizimki de malesef doğumda 31 32 hafta gelişimindeydi. Yeni yeni başladı toplanmaya. İnsallah biranönce kavuşuruz yavrularımıza :)
Canım çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda ablana acil şifalar versin. Uzun bir yolunuz var, ablanın çok desteğe ihtiyacı olacak. Rabbim tez zamanda bebeğinin iyilesip büyüyüp sizlerle kavuşmasını nasip etsin.merhaba benim ablam bugun yuksek tansiyon nedeni ile yigenimi 24 hastalik erken dogurmak durumunda kaldi bebegimiz cok kucuk 500 gr yogun bakimda lutfen onun icin dua edin \ ablamin hic bir saglik sorunu yoktu bir anda preeklampsi oldu rabbim burdaki tum annelere sabir ve tum minik bebislerimize sifa versin insallah
Evet çok heyecanlı:) 3 gündür o bir saat için yasıyorum sankiNe kadardır küvözde peki? Bizimde 28+1 de doğdu ama doktorumuz 29+4 yazmış demekki gelişimi 30. Haftaya uygunmuş. Çok şükür rabbime.
Amiinnn inşallahh hemencik hemencik :) valla bende çağıracakları günü heyecanla bekliyorum.. Daha deneyimleyemedim o duyguyu ama çok heyecanlıyım ilk gün için
Evet çok heyecanlı:) 3 gündür o bir saat için yasıyorum sanki
Emzirmeye çağırdıklarında 6 gün bitmişti küvezde yani gebelige göre 34+2ydi. Normalde o kiloda çağırmadıklarını ama bebek arandığı için deneme yapmak istediklerini söyledi hemşire. Sizinkinin 1 hafta öndeymiş gelişimi insallah en kısa zamanda çağırırlar:) hatta artık hayırlısıyla çıkarırız bebişleri. Gerçi çok küçük daha doktor goturebilirsiniz dese bile evde ne yaparız bilmiyorum
Merhaba benimde oglum 29 haftalik dogdu ve akciger kanamasi gecirdi surfaktan tedavisi bizede uygulandi 1 aydir kuvezde ama cok sukur atlattik cigerdeki problemleri siz ne durumdasiniz acaba ciktimi bebeginiz
Cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda toparlar.oglum daha evimize gelmedi su anda biberon deniyorlar biraz yoruluyormus o yuzden vermiyorlar simdi saglik sorunumuz yok cok sukur insallah en kisa zamanda butun problemlerden kurtulursunuzHala kuvezde bebegimiz. Hava kaparcigi sebebiyle operasyon geçirdi tüp takıldı. Onu da atlattı şükür. Şimdi akcigerlerinde enfeksiyon var. Antibiyotik veriliyor. Ağzındaki cihaz çıktı burnunda var sadece. Sizinki ne durumda