• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 2015 prematüre anneleri bu başlıkta toplanalım

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Canım bnm hayırlı uğurlu olsn... 2013 te bn de 35+6 da oğlumu doğurdum..2500 grdı ancak kakasını yuttugunda ve sarılıktan 7 gün küvezde kaldı...ÇOk zor beklemek, hep bişi olcakmış gibi yüreğin hop ıtutup hop kalkması... Suan 2 yasında teyzesi maşallahı var... Azıck daha sabır Dr taburcusunuz dediginde nasık aplamıltm mutluluktan...öpüyorum dua ile.

Allahımm ne güzel şeyler bunlar ya, maşallah sizin yavruya da ;) allahım hep korusun meleklerimizi.. Bu aralar ben herşeye ağlayabiliyorum zaten çok tuhaf bi duygu durumundayım :p

Kizlar benmde oglum yoğun bakimda 20gündür erken dogum oldu 34haftalik cigerleri gelişmediği ve enfeksiyon oldgu icn emzirmeye cagirirlarsa yanmda battaniye falan mi gotrmem gerekiyo bilgisi olan var mi? Ve bize dua edin teyzeleri

Bende nisan sonunda dogum yaptım gecen gün doktorumuz ek gıda icin erken olduğunu söyledi. Düzeltilmiş aya göre beş ayını doldurduktan sonra başlayabilirsiniz dedi.30 haftaya yakındım bende dogum yaptigimda

Biz erken erken tattırdıktan sonra bugunden itibaren kahvaltı öğle yemeği ve ikindi akşam da muhallebesi şeklinde olacak dedi doktorumuz. Ama biz düzeltilmiş olarak beşinci ayımızı doldurduk....

Merhaba kızlar. Bizim küçük adam da erken gelmeye karar verenlerden. Geçen hafta 33+3 te doğdu. Bugün 1 hafta bitti küvezde. Doktor haftasını ve kilosunu bekliyoruz dedi fakat daha yeni kilo almaya başladı:( Çok şükür emzirme denemelerine başladık da biraz hasret gideriyoruz :( Rabbim bebişlerimize sağlık sıhhat anne babalarına da sabır versin..

Merhaba kızlar. Bizim küçük adam da erken gelmeye karar verenlerden. Geçen hafta 33+3 te doğdu. Bugün 1 hafta bitti küvezde. Doktor haftasını ve kilosunu bekliyoruz dedi fakat daha yeni kilo almaya başladı:KK43: Çok şükür emzirme denemelerine başladık da biraz hasret gideriyoruz :KK43: Rabbim bebişlerimize sağlık sıhhat anne babalarına da sabır versin..

Oyyy ne güzell emzirmeye başlamışsınız..maşallah kuzuya.. ;) darısı bizim başımıza artık,doktorumuz 33-34. Haftada emme yutma refleksini kazanıyo dedi ama bakalım bizi ne zaman çağırıcaklar

Oyyy ne güzell emzirmeye başlamışsınız..maşallah kuzuya.. :KK66: darısı bizim başımıza artık,doktorumuz 33-34. Haftada emme yutma refleksini kazanıyo dedi ama bakalım bizi ne zaman çağırıcaklar
İnşallah en kısa zamanda çağırırlar da bebişle vakit geçirirsiniz :) Bizimki de malesef doğumda 31 32 hafta gelişimindeydi. Yeni yeni başladı toplanmaya. İnsallah biranönce kavuşuruz yavrularımıza :)

merhaba benim ablam bugun yuksek tansiyon nedeni ile yigenimi 24 hastalik erken dogurmak durumunda kaldi bebegimiz cok kucuk 500 gr yogun bakimda lutfen onun icin dua edin \ ablamin hic bir saglik sorunu yoktu bir anda preeklampsi oldu rabbim burdaki tum annelere sabir ve tum minik bebislerimize sifa versin insallah

merhaba benim ablam bugun yuksek tansiyon nedeni ile yigenimi 24 hastalik erken dogurmak durumunda kaldi bebegimiz cok kucuk 500 gr yogun bakimda lutfen onun icin dua edin \ ablamin hic bir saglik sorunu yoktu bir anda preeklampsi oldu rabbim burdaki tum annelere sabir ve tum minik bebislerimize sifa versin insallah

Allahım tez zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. Size de güç kuvvet versin bebeğinize sağ salim kavuşun..

İnşallah en kısa zamanda çağırırlar da bebişle vakit geçirirsiniz :) Bizimki de malesef doğumda 31 32 hafta gelişimindeydi. Yeni yeni başladı toplanmaya. İnsallah biranönce kavuşuruz yavrularımıza :)
Ne kadardır küvözde peki? Bizimde 28+1 de doğdu ama doktorumuz 29+4 yazmış demekki gelişimi 30. Haftaya uygunmuş. Çok şükür rabbime.

Amiinnn inşallahh hemencik hemencik :) valla bende çağıracakları günü heyecanla bekliyorum.. Daha deneyimleyemedim o duyguyu ama çok heyecanlıyım ilk gün için ;)

Canım çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda ablana acil şifalar versin. Uzun bir yolunuz var, ablanın çok desteğe ihtiyacı olacak. Rabbim tez zamanda bebeğinin iyilesip büyüyüp sizlerle kavuşmasını nasip etsin.

Ne kadardır küvözde peki? Bizimde 28+1 de doğdu ama doktorumuz 29+4 yazmış demekki gelişimi 30. Haftaya uygunmuş. Çok şükür rabbime.

Amiinnn inşallahh hemencik hemencik :) valla bende çağıracakları günü heyecanla bekliyorum.. Daha deneyimleyemedim o duyguyu ama çok heyecanlıyım ilk gün için :KK66:
Evet çok heyecanlı:) 3 gündür o bir saat için yasıyorum sanki :KK55:
Emzirmeye çağırdıklarında 6 gün bitmişti küvezde yani gebelige göre 34+2ydi. Normalde o kiloda çağırmadıklarını ama bebek arandığı için deneme yapmak istediklerini söyledi hemşire. Sizinkinin 1 hafta öndeymiş gelişimi insallah en kısa zamanda çağırırlar:) hatta artık hayırlısıyla çıkarırız bebişleri. Gerçi çok küçük daha doktor goturebilirsiniz dese bile evde ne yaparız bilmiyorum:110:

Merhabalar! Buraya yeni üye oldum henüz paylaşımlarımızı uzun zaman dan beri okuyorum.bende gebeliğin 32 +3 haftasındayım Şükürler olsun.Sorunlu bir gebelik geçiriyorum ,erken haftalarda kanamalarım oldu ,27-28 haftalarda da erken doğum tehlikesi başladı .hastanede tedavi oldum ve de Ciğer geliştirici iğne yapıldı iki defa .O günden beri evde yapmaktayım,ne kadar zor olsa da sabrediyorum günlerimi sayıyorum,bu gidişle belki de 36 haftaya kadar gider inşallah.Tahmin ediyorum ki doğumum Aralığın BAŞINDA olabilir.benim gibi aralık Ayında doğum bekleyen anne Adayları varsa paylaşımlarımızı bekliyorum.Allah hepimize yardımcı olsun!

Evet çok heyecanlı:) 3 gündür o bir saat için yasıyorum sanki :KK55:
Emzirmeye çağırdıklarında 6 gün bitmişti küvezde yani gebelige göre 34+2ydi. Normalde o kiloda çağırmadıklarını ama bebek arandığı için deneme yapmak istediklerini söyledi hemşire. Sizinkinin 1 hafta öndeymiş gelişimi insallah en kısa zamanda çağırırlar:) hatta artık hayırlısıyla çıkarırız bebişleri. Gerçi çok küçük daha doktor goturebilirsiniz dese bile evde ne yaparız bilmiyorum:110:

Oyyy maşallah sübhanallah ne güzel bişey dimi yaa :) allahım hayırlısıyla çıkarmayı nasip etsin oradan :)

Ama hakikaten o "şuan evde olsa naparız nasıl bakarız" kısmı beni de çok düşündrüyo, o kadar minnak ki hemşireler tutup çevirirken bile kötü oluyorum, korkuyorumm

Merhaba benimde oglum 29 haftalik dogdu ve akciger kanamasi gecirdi surfaktan tedavisi bizede uygulandi 1 aydir kuvezde ama cok sukur atlattik cigerdeki problemleri siz ne durumdasiniz acaba ciktimi bebeginiz

Hala kuvezde bebegimiz. Hava kaparcigi sebebiyle operasyon geçirdi tüp takıldı. Onu da atlattı şükür. Şimdi akcigerlerinde enfeksiyon var. Antibiyotik veriliyor. Ağzındaki cihaz çıktı burnunda var sadece. Sizinki ne durumda

Kızlar benim bebeklerim çok küçükler erken doğum oldu mama hangisini tavsiye edersiniz ikiz bebeklerim var

Co
Hala kuvezde bebegimiz. Hava kaparcigi sebebiyle operasyon geçirdi tüp takıldı. Onu da atlattı şükür. Şimdi akcigerlerinde enfeksiyon var. Antibiyotik veriliyor. Ağzındaki cihaz çıktı burnunda var sadece. Sizinki ne durumda
Cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda toparlar.oglum daha evimize gelmedi su anda biberon deniyorlar biraz yoruluyormus o yuzden vermiyorlar simdi saglik sorunumuz yok cok sukur insallah en kisa zamanda butun problemlerden kurtulursunuz

Back