Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim merkez orası degil ama gebelik testimi beylikdüzü medicanada yaptiricam inşallah ikimizede ugur getirir: ))Yas 26 merkez medicana beylikduzu son adet tarihim 13 ocak 2 embriyo test tarihide 13 şubat
test tarihlerimi ayni canim hayirlisi ile müjdeli haberleri vermek nasip olur haftaya insallahhhhh
İnş canım uğurlu gelir senin neresi merkezinCanım benim merkez orası degil ama gebelik testimi beylikdüzü medicanada yaptiricam inşallah ikimizede ugur getirir: ))
5. Gun embriyosuysa ertesi gun tutunuyor yazıodu cnm bi yerde kaçıncı gun embriyosu olduğuna bağlı sanırım tutunma gunukizlar transfer sonrasi hemen tutunmaya baslio demi embriyo
benimde ayni oldu canim simdi geçti kasiklar belim agrio transferden mi acabaKızlar transferden sonraki iki gun kasık ağrım vardı bugun yani 3. Gün geçti normal mi sizce sizde nasıl bu durum ağrınız var mı?
Bahçelievler medical park canımİnş canım uğurlu gelir senin neresi merkezin
Cnm dun doktora sordum normal dedi cunku rahimde kimyasal reaksiyon var dedi ama şimdi hiç ağrım yok geçmesi normal mi bilmiyorum bana verilen kağıttada ilk 3 gun adet sancısı gibi sancı ve kasık ağrısı normal yazıyor senin ne zaman oldu transferin kaç embriyo konuldu benim transferden bir gun sonra kanamam oldu umudum gitti pek ümitli drğilim ama hayırlısıbenimde ayni oldu canim simdi geçti kasiklar belim agrio transferden mi acaba
ben carsamba transfer oldum kuzum 1 embrio,bu benim 4. denemem,2. denememden oğlum var teyzesi,bendede carsamba aksami akinti içinde accik çizgi seklinde kan vardi cok cok az bende sasirdim ilkkez böyle gormustum sonra geçti zaten,belirtiler takılma tatlim herkeste farkli oluo zaten bi sure gecio belirtiler sonra tekrar baslio genelde ,umudunu yitirme bitanem Rabbim mucizelerimize kavuşturacak insllah cuma güzel haberler verecezCnm dun doktora sordum normal dedi cunku rahimde kimyasal reaksiyon var dedi ama şimdi hiç ağrım yok geçmesi normal mi bilmiyorum bana verilen kağıttada ilk 3 gun adet sancısı gibi sancı ve kasık ağrısı normal yazıyor senin ne zaman oldu transferin kaç embriyo konuldu benim transferden bir gun sonra kanamam oldu umudum gitti pek ümitli drğilim ama hayırlısı
Hayırlı olsun canımBahçelievler medical park canım
ben carsamba transfer oldum kuzum 1 embrio,bu benim 4. denemem,2. denememden oğlum var teyzesi,bendede carsamba aksami akinti içinde accik çizgi seklinde kan vardi cok cok az bende sasirdim ilkkez böyle gormustum sonra geçti zaten,belirtiler takılma tatlim herkeste farkli oluo zaten bi sure gecio belirtiler sonra tekrar baslio genelde ,umudunu yitirme bitanem Rabbim mucizelerimize kavuşturacak insllah cuma güzel haberler verecez
Canım Allah uzun ömürler versin yavruna onuda kardeşine kavuştursun kıyamam doktorda dusuk olsa hrmen kanama olmazdı buyuk iht jelden yada kataterden dedi kısmet artık inş kavuşuruz yavrularımıza kanama olmayıpta tutmamasıda var sonuçta Allaha kalmış artık ol derse olcak inşben carsamba transfer oldum kuzum 1 embrio,bu benim 4. denemem,2. denememden oğlum var teyzesi,bendede carsamba aksami akinti içinde accik çizgi seklinde kan vardi cok cok az bende sasirdim ilkkez böyle gormustum sonra geçti zaten,belirtiler takılma tatlim herkeste farkli oluo zaten bi sure gecio belirtiler sonra tekrar baslio genelde ,umudunu yitirme bitanem Rabbim mucizelerimize kavuşturacak insllah cuma güzel haberler verecez
amin tatlim aminnnnn...Canım Allah uzun ömürler versin yavruna onuda kardeşine kavuştursun kıyamam doktorda dusuk olsa hrmen kanama olmazdı buyuk iht jelden yada kataterden dedi kısmet artık inş kavuşuruz yavrularımıza kanama olmayıpta tutmamasıda var sonuçta Allaha kalmış artık ol derse olcak inş
Hayırlı olsun cnm Allah kucagına almqyı nasip etsin inşkızlar 9. gün değerim 257 idi,11.gün yani bugün 543 oleyyyy çok mutluyum,Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin insallah Gozun aydin tamamina ersin insallahkızlar 9. gün değerim 257 idi,11.gün yani bugün 543 oleyyyy çok mutluyum,Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Gözün aydın canım darısı bizlere olsun inşallahkızlar 9. gün değerim 257 idi,11.gün yani bugün 543 oleyyyy çok mutluyum,Rabbim isteyen herkese nasip etsin