2015 NiSAN da tüp bebek:))

benim yarın transferim var canım 4.denemem olacak hayırlısı olur inşeallah bu sefer

valla canım ben her iki hamilelik başlangıcındaki belirtim uykumun gelmesiydi :) saat 10 oldumu uyuyorum :)

valla canım ben her iki hamilelik başlangıcındaki belirtim uykumun gelmesiydi :) saat 10 oldumu uyuyorum :)
Bilemiyorum da sarhoş gibiyim bugün özellikle:) halsizlk var inş bnmde güzel bi sebebim olsun buna neden olarak

bişey soracağım 11. günse neden test yaptırmıyorsun yoksa doktorun biraz daha mı bekle dedi
Transferin 15. Günü test günü verdiler bilmiyorum ki. Ama ben bugün idrar testi yaptım çıkmadı bişey maalesef(
canım sana şunu söyleyim.. eşim dışarıda başıma bişey gelecek diye korkuyor :) sinir ve asabiyet had safhada

Arkadaşlar clexane 4mg iğne kullananlar varmı? sanırım kan sulandırma amacıyla kullanıyoruzda acaba yeterli oluyormu diye sorucaktım

tüp bebeğin tutmama sebeplerinden biride kan pıhtılaşmasıymış sanırım bunuda o nedenle veriyor dr lar. bnmde böyle bir durum söz konusu ise acaba bu iğne yeterli olmşmudur diye endişelendim

tüp bebeğin tutmama sebeplerinden biride kan pıhtılaşmasıymış sanırım bunuda o nedenle veriyor dr lar. bnmde böyle bir durum söz konusu ise acaba bu iğne yeterli olmşmudur diye endişelendim
Doktorun gerekli gorseydi yuksegini verirdi takilma bu kadar stres yapma.

Evet maşallah çok yüksek kaç taneydi ki?

Arkadaşlar clexane 4mg iğne kullananlar varmı? sanırım kan sulandırma amacıyla kullanıyoruzda acaba yeterli oluyormu diye sorucaktım
transferden beri ben de kullanıyorum, ama yeterli mi değil mi bilmiyorum.. Doktorum bunu uygun gördü

canım ben kullanıyorum clexane 0,4 ml = hibor 3500 IU= oksapar 0.4 ml bütün bu sıraladığım ilaçlar birbirinin altarnatifleridir ben ilk tüp denemem de de şimdi de kullanıyorum ama kan pıtılaşması olduğu için değil doktor her ihtimali garantiye almak için veriyor ben hibor + coraspirin alıyorum. fakat bunların hepsi birbiri ile eş ilaçlardır ve altarnatifleridir.

muhtemelen sende kan pıtılaşması sorunu yoktur doktorun her ihtimali göze alarak şimdilik vermiştir sana yeterli olacağını düşünmüştür

ben yumurta toplama sonrası gün başladım
doktorlarımıza güvenelim canım, ben ilk günden beri ne dese yapıyorum.. iğnenin yanında bir de coraspin, folibol ve elevit alıyorum, ayrıca hipotiroid var bende bir le levotiron içiyorum:) genetik test yapıldı bana kanda pıhtılaşma çıktı o yüzden kullanıyorum.. bir de bir süre b12 iğnesi oldum ve çinko kullandım, transferden sonra çinkoyu bıraktım, b12 2 haftada bire düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…