evet bursadayım canım uludağ üni.prof.gürkan uncu. benim 2.tüp bebek denememdi. 27 nisanda öğrendim hamile olduğumu cuma günü kontrolüm var beta değerim yüksek olduğu için herkes ikiz olabilir dio :)) sen gününümü bekliyorsun ?
Eşimle birlikte gidicez akşama doğru sonucumu yazarım inş dua edermsn bizler için ve bugün pozitif haber almam için senin duan kabul olur hamilesin
valla canım ben her iki hamilelik başlangıcındaki belirtim uykumun gelmesiydi :) saat 10 oldumu uyuyorum :)Çok halsizim üstümde bir ağırlık var resmen gözlerim kapanıyor hiç bişeyede yormak istmiyorum artık hayırlısı olsun inş hepimiz için. Ama bu ay maşallah çok bereketliymş hep hamile haberleri geliyo
Ben 27 sinde pozitif sonuc aldim beta katlamasi iyi gitti 11 mayista kese gormeye gidicem ins.şu
şu an kaçıncı günün cnm?
Bende sen ve sizler için duamı eksik etmicem Allah razı olsun cnm sennde sağlıkla bebişini kucağına alman, sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyleTüm dualarım seninle :) İnşallah güzel haber alacağız senden de
valla canım ben her iki hamilelik başlangıcındaki belirtim uykumun gelmesiydi :) saat 10 oldumu uyuyorum :)
aynı şekilde adet öncesi gergin ve sinirli olurdum hatta 6 ay boyunca geçici menapozda olduğum için adet görmüyordum ve sinirlilik hali hat safhadaydı transferden sonra da gerginlik hatta adet öncesi ne yaşıyorsam aynılarını yaşadım tek fark ağlamalarım başlamıştı. geri kalan tüm belirtim adet olacağıma işaretti ama olmadım :) hiiiççç takma kafana sonucu almadan içinde hep bi şüphe oluyo insanın ve inan belirtiler herkeste aynı olmuo boşuna kendini dinleme
Transferin 15. Günü test günü verdiler bilmiyorum ki. Ama ben bugün idrar testi yaptım çıkmadı bişey maalesefbişey soracağım 11. günse neden test yaptırmıyorsun yoksa doktorun biraz daha mı bekle dedi
canım sana şunu söyleyim.. eşim dışarıda başıma bişey gelecek diye korkuyor :) sinir ve asabiyet had safhada
Ben gecen gebeligimde kullanmistim 0.4 fakat bu kez doktorum 0.6 ya cikardi..Arkadaşlar clexane 4mg iğne kullananlar varmı? sanırım kan sulandırma amacıyla kullanıyoruzda acaba yeterli oluyormu diye sorucaktım
Doktorun gerekli gorseydi yuksegini verirdi takilma bu kadar stres yapma.tüp bebeğin tutmama sebeplerinden biride kan pıhtılaşmasıymış sanırım bunuda o nedenle veriyor dr lar. bnmde böyle bir durum söz konusu ise acaba bu iğne yeterli olmşmudur diye endişelendim
Evet maşallah çok yüksek kaç taneydi ki?aaa süper hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ne zorlu günler geldi geçti 18i mi gelmicek göz açıp kapayıncaya kadar gelir merak etme bende cuma gidicem kısmetse. 12.gün kan değerin kaçtı benim 739du herkes ikiz olabilir dio :)
Bende inşallah 18.de cnmBen 27 sinde pozitif sonuc aldim beta katlamasi iyi gitti 11 mayista kese gormeye gidicem ins.
inşallah canım, amininşallah canm Allah hepimizin birbirimize hayırlı haberler vermemizi nasip etsin inş.
transferden beri ben de kullanıyorum, ama yeterli mi değil mi bilmiyorum.. Doktorum bunu uygun gördüArkadaşlar clexane 4mg iğne kullananlar varmı? sanırım kan sulandırma amacıyla kullanıyoruzda acaba yeterli oluyormu diye sorucaktım
Arkadaşlar clexane 4mg iğne kullananlar varmı? sanırım kan sulandırma amacıyla kullanıyoruzda acaba yeterli oluyormu diye sorucaktım
ben yumurta toplama sonrası gün başladımtransferden beri ben de kullanıyorum, ama yeterli mi değil mi bilmiyorum.. Doktorum bunu uygun gördü
tüp bebeğin tutmama sebeplerinden biride kan pıhtılaşmasıymış sanırım bunuda o nedenle veriyor dr lar. bnmde böyle bir durum söz konusu ise acaba bu iğne yeterli olmşmudur diye endişelendim
doktorlarımıza güvenelim canım, ben ilk günden beri ne dese yapıyorum.. iğnenin yanında bir de coraspin, folibol ve elevit alıyorum, ayrıca hipotiroid var bende bir le levotiron içiyorum:) genetik test yapıldı bana kanda pıhtılaşma çıktı o yüzden kullanıyorum.. bir de bir süre b12 iğnesi oldum ve çinko kullandım, transferden sonra çinkoyu bıraktım, b12 2 haftada bire düştüben yumurta toplama sonrası gün başladım
amin canım inşallaaahhhhhBilemiyorum da sarhoş gibiyim bugün özellikle:) halsizlk var inş bnmde güzel bi sebebim olsun buna neden olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?