- 3 Ağustos 2011
- 356
- 653
- 103
Nasıl yani artmış işte cnm. Problem mi var doktor un ne diyor kiArkadaşlar benim transferin 11. Günü sonuç 5.53 su 13.günü 22.9 bugün 18. Gunm değerin 155 benim gibi olan varmı aramızda değerin hic artmamis ikiye değil mi
Anlamadim canim, ikiye katlamis degerlerin , hesabi 2 gunde bir 2 ye katlayacak sekilde yapmiyormuusun?Arkadaşlar benim transferin 11. Günü sonuç 5.53 su 13.günü 22.9 bugün 18. Gunm değerin 155 benim gibi olan varmı aramızda değerin hic artmamis ikiye değil mi
Henüz doktorla gorusmedim internetten baktm sonuca çok korkuyorum ve anlamadığım için size sorayim dedim içime su serptinizNasıl yani artmış işte cnm. Problem mi var doktor un ne diyor ki
Ben sanırım hesapi her gün ikiye katlicak diye hesapliyorum bilmiyorum o yüzden içime su serptiniz çok tesekkur ederimAnlamadim canim, ikiye katlamis degerlerin , hesabi 2 gunde bir 2 ye katlayacak sekilde yapmiyormuusun?
Bende de bende de yok :)neden bi belirti yok ben de yahuuu
Benimde 5. Gün 8 gün pozitifi gördüm ama herkeste aynı olmayabilir. Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah.
cnm öyle dme Allahın gücüne gider gün doğmadan neler doğar hayırlısı olsunBen de negatif e hazırladım hatta herkese de söyledim. Hatta merkezde kan verirken negatif görün bakın dicem sonra da ben demiştim dicemama yine de çok üzülecem olumsuz olursa çünkü hala içimde bir yerde bir tek umudum var o da Allahtan beklediğim....
değerin baya yüksek çoğul gebelik mi?selam, bende nisan başında başladım tedaviye. uludağ üni. prof.gürkan uncu. mikroenjeksiyon yapıldı 5.gün transferi. 27 nisan 12.gün kanda 739 çıktı haftaya kontrolüm var
Canim sevindim iyi olduguna . Doktor kontrolun ne zaman?Ben sanırım hesapi her gün ikiye katlicak diye hesapliyorum bilmiyorum o yüzden içime su serptiniz çok tesekkur ederim
benim kese randevuusunu taaa ayın 18ine verdiler yaYokk belli degil. cok yeni benim 5+ 4 gunluk daha
canım bence değerin gayet iyi hiç kendini üzme..Arkadaşlar benim transferin 11. Günü sonuç 5.53 su 13.günü 22.9 bugün 18. Gunm değerin 155 benim gibi olan varmı aramızda değerin hic artmamis ikiye değil mi
daha çok erken yanıltma kendini tatlımHaklısın can7m
Bende 14 unde gidecegim. Zaman gecmiyor.benim kese randevuusunu taaa ayın 18ine verdiler ya
bende pozitifi gördüm bel ağrım varMerhaba herkese,
bugün 10. günüm sabırsızlıkla çarşambayı bekliyorum.. kasık ağrılarım transferden beri hep var. ara ara bıçak saplanıyor gibi hissediyorum. ve artık bel ağrısı da yapıyor ara ara... inş. bebişe işarettir. idrar testi yapacağım ama direniyorum yapmamak için sonuç negatif çıkar diye yapamıyorum....
1.5 da bugün çok heycanliyim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinCanim sevindim iyi olduguna . Doktor kontrolun ne zaman?
Senindeger cikmisti, belki sormusumdur onceden ama unutuyorum canim :)benim kese randevuusunu taaa ayın 18ine verdiler ya
İnşallah canım çok tesekkur ederim mesajlarin için Rabbim gönlüne gore versincanım bence değerin gayet iyi hiç kendini üzme..
sen keseyi gördün en azındann:)Bende 14 unde gidecegim. Zaman gecmiyor.
Dogru soyluyorsun canimsen keseyi gördün en azındann:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?