- 22 Nisan 2015
- 15
- 21
- 3
13 nisanda transfer olmustum 11. gun 670 cikti 14. gun 2110 cikmisti.benimde son adet tarihine gore ayni 4+5 gunluk.Hayirlisi olsun, Canim senin degerlerin kac cikmisti? Bir de kac haftalikken gitmis oldun. Bnm doktorum son adet gunune gire soylemisti, gittigimde 4+5 gunluk dedi.
uzun protokol benim ki baskilayici ile basladim 20 sinde canim menopur 1200 kullaniorum
canim ben önceki ay adetimle beraber doğum kontrol hapi na basladimCanım biz tedaviye beraber başlamıştık. Sen adet gördün mü ki yumurta büyütücü iğnelere başladın? Benim adetim çok geciktiBenim amh değerim 10 du doktor pek inanmıyordu herhalde kan tahlilinde bi yanlışlık vardı diye düşünüyordu. Son kontrolde sol yumurtalığımda 4 bayana yetecek kadar yumurta görünce emin oldu :) Gonalf'i 150 ye düşürdü o yüzden ama bende öyle olduğunu görünce ohss olmaktan korkmaya başladım... Korkudan adet olamıyorum herhalde o derece :)
Canım dün çok ağrıdı benim de bi de bugün ellerimden ateş çıkıyo hayra alamettir inşallah
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun, bu süreçte çok dikkat etmen gereken başta stresten katiyen uzak duracaksın benim doktorum öyle Demişti yaşam tarzını değiştireceksin eğer stresli bir yaşam tarzın varsa ondan sonra bu süreçte seni Eşinden başka kimse anlayamaz onunla bu yola çıkarken gerçekten birbirinize söz vermeniz Lazım çünkü aldığım ilaçlar hormon ilaçları seni olduğundan daha agresif bir insan yapabilir eşinin bunu gerçekten idare etmesi Lazım en azından bunu geçiçi bir süreç olarak düşünmeye çalışın. Zaten diğer konularda doktorunuz sizi yönlendirecektir. Sizin için uygun olurmu bilmiyorum ama ben sürekli sporumu transfer Gününe kadar aksatmadan Yaptım hiç bir sey yapamazsam günde onbin adım atacak şekilde yürüyüşümü Yaptım bu senin ödem toplamanı engelleyecektir. Gerisinde doktoruna güvenmen en önemlisi Allah yardımcın olsun arkadasımArkadaşlar merhaba sizleri takip ediyorum ben de bu hafta adetimle birlikte tüp bebek tedavisine başlıyorm
tutan arkadaşlarmdan ricam nelere dikkat ettiniz neler yaptınız yattınız mı sürekli
benim gibi yaptıracak olanlara önerileriniz neler
ankara da yaptıran var mı
biz gidip gelicez bulundugm sehirde yapmıoar 3 saat falan git gel olucak bu etkiler mi sizce durumu
Değerlerin baya yüksek kaç embriyo konulmuştu13 nisanda transfer olmustum 11. gun 670 cikti 14. gun 2110 cikmisti.benimde son adet tarihine gore ayni 4+5 gunluk.
Arkadaşlar merhaba sizleri takip ediyorum ben de bu hafta adetimle birlikte tüp bebek tedavisine başlıyorm
tutan arkadaşlarmdan ricam nelere dikkat ettiniz neler yaptınız yattınız mı sürekli
benim gibi yaptıracak olanlara önerileriniz neler
ankara da yaptıran var mı
biz gidip gelicez bulundugm sehirde yapmıoar 3 saat falan git gel olucak bu etkiler mi sizce durumu
Ben ankarada yaptirdim fakat ikametimde burda.7sinde belli olacak transferden sonra 2-3gün istirahat etseniz iyi olur
Bi sorum daha var kızlar yasım 27
embriyo kaç tane konuluyor yaşla alakası var mı tek embriyo ya izin var diye okudum dogru mu
Sagol canm Allah razı olsn transferden sonra nelere dikkat ettiniz peki yattınız mı[QUOTE="ayvakabuguu, post: 40782440, member: 640613"ba canım öncelikle geçmiş olsun, bu süreçte çok dikkat etmen gereken başta stresten katiyen uzak duracaksın benim doktorum öyle Demişti yaşam tarzını değiştireceksin eğer stresli bir yaşam tarzın varsa ondan sonra bu süreçte seni Eşinden başka kimse anlayamaz onunla bu yola çıkarken gerçekten birbirinize söz vermeniz Lazım çünkü aldığım ilaçlar hormon ilaçları seni olduğundan daha agresif bir insan yapabilir eşinin bunu gerçekten idare etmesi Lazım en azından bunu geçiçi bir süreç olarak düşünmeye çalışın. Zaten diğer konularda doktorunuz sizi yönlendirecektir. Sizin için uygun olurmu bilmiyorum ama ben sürekli sporumu transfer Gününe kadar aksatmadan Yaptım hiç bir sey yapamazsam günde onbin adım atacak şekilde yürüyüşümü Yaptım bu senin ödem toplamanı engelleyecektir. Gerisinde doktoruna güvenmen en önemlisi Allah yardımcın olsun arkadasım
Ben 28 inde transfer oldum tatlım 11 mayıs test günüm senin ne zaman canımCanım vall
Canım valla seni o kadar iyi Anlıyorum ki anlatamam ben kan sulandırıcı ilaçlara başladığımdan beri bu şekildeyim ve ateşte başladı ayrı Ağrı enseme kadar indi hastane ile görüştüm ateşinizi sürekli ölçün 38 olunca bize gelin dediler ve kısa yürürler tavsiye ettiler Hayırlısı tatlım ikiniz içinde sen ne zaman transfer oldun test günün ne zaman
Benimde 11 Mayıs canım Rabbim güzel haberler almayı nasip eder inşallah benim transferim 30 nisanda olduBen 28 inde transfer oldum tatlım 11 mayıs test günüm senin ne zaman canım
Ikimizde aynı gün öğreneceğizBen 28 inde transfer oldum tatlım 11 mayıs test günüm senin ne zaman canım
Canım aslında benim test günüm 10 u ama pazara geliyo sanırım dayanamayıp 9 unda yaparım. Zaten transferden donra 11. Günüm olacak varsa çıkar diye düşünüyorum hayırlısıIkimizde
Ikimizde aynı gün öğreneceğiz
Transfer Gününe kadar bol bol maydonoz tükettim ilaçların yan etkilerini düşürmek adına özellikle sabah kahvatılarında tüketmeye dikkat ettim sonrasında Herşeyden yedim fakat abartmadan biraz ilaçlardan olayı Can'ın daha fazla yemek isteyebilir ama sen kendinin ne kadarla doyduğunu bildiğin için orada kes devam etme sana sonra kilo olarak döner bu dönemde kilo Alman iyi olmaz... Yol konusuna gelince transfere kadar uzun yok sana hiç bir şekilde zarar-ı olmaz sadece seni strese sokar ama bunu hep bebişlerin için OLDUĞUNU düşün transferden sonra bana sorarsan hemen yola çıkmayın 2-3 gün hastaneye yakın bir yere konaklamanızı tavsiye derim benim etrafımda ne kadar arkadaşım varsa o şekilde yaptı sonrasında memleketinize geri dönün derim tabi doktorunuz ne der bilmem önemli olan onun demesi ayrıca size zaten transferden sonra beslenme listesi verilecektir ona uymanız yeterli olacaktır ben transferden sonra 12 günümü evde geçiyorum sadece iğnelerim için hastaneye gidiyorum fakat evde ufak ufak yürüyüşlerimi yapıyorum arkadaşım[/QUOTE]Sagol canm Allah razı olsn transferden sonra nelere dikkat ettiniz peki yattınız mı
yemeniz içmenize neler ilave ettiniz
Rabbim bütün herkesin yarsımcısı olsn zor bi süreç biliyrm bi de buna uzun yol da eklenince zorlanıcam iyice bu yol sartlatı olumsuz etkiler mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?