- 4 Ocak 2012
- 1.259
- 1.290
- 83
Cnm benim için de önemli olan sağlıklı olması da. Ben şansımı artırmak için 2 tane istedim aslında. Biri tutmazsa biri tutsun diye. Allahım nasip ederse de 2si tutar. Hayırlısı ile nasip etsin Rabbim herkesle birlikte bana da inşallahBoy 1.73 canim, kilom da 59
Tek olsun saglikli olsun boswer,hayirlisi.. ikiz kolay degil ama. Simdiden nefesim kesiliyor..
Bana da sormadan cift koydular, itiraz da edemedim hemen iceri aldilar
Salu gunu belli olacak canim, bende cok merak ediyorum:)Sagolasin canim. Sanada masallah , benim 11.gun 731 , 13.gun 2563 cikti.
Seninkiler de ikiz galiba
3. Gün embiriyosuydu evet test günüm transfer günüde sayarsak 10. Gün bakalım dedi doktor 5.3 çıktı sonuçCanım kaçıncı gün embriyosuydu. 10. Gün müydü test günün? Allah yardımcın olsun canım. Hepimiz yaşadık bunları. Seni şuna burdaki herkes çok iyi anlıyor. Kendini bir an önce toplamaya çalış canım.
Aynen öyle hayırlısı canım üzme kendini zamana bırak bende aynı yım işteMaalesef olmadı kızlar test sonucun benimde 0.5 cikdi hayırlısı boyleymis
Transfer edildiği günü de saydin mı canımKizlar soktayim transferin 12.gunu bugün ve beta hcg 56 çıktııııı.....
Soktayim çünkü 9.gunu 2.24 çıkmıştı ve Çarşamba kahverengi ve pembe akintilarim vardı 2 gündür de kanama var ben Ped bile koydum adet oluyorum diye bugün baya kanamam oldu ama test sonucu 56
Ben hamilemiyim şimdi.???
Doktorum ilaçları devam et dedi pazartesi testi tekrarlayalim dedi. Var mı böyle kanaması olmasına rağmen hamile olan hamileliği ilerleyen?
Hayır canım saymadim 13 nisan da transfer olmuştu.Transfer edildiği günü de saydin mı canım
Amin canim insallah.. cogul gebelikler de riskli ama dusuk yapma ihtimali daha fazla, hem tek embr. Tutunmasi daha kolay.Cnm benim için de önemli olan sağlıklı olması da. Ben şansımı artırmak için 2 tane istedim aslında. Biri tutmazsa biri tutsun diye. Allahım nasip ederse de 2si tutar. Hayırlısı ile nasip etsin Rabbim herkesle birlikte bana da inşallah
büyük büyük sabırlar ve hayırlar diliyorum canım darısı bizlere :)Günaydın arkadaşlar,
dün sabah trasnsfer işlemimiz yapıldı, iki adet (5.gün embriyosu) doktorum embriyoların kaliteli olduğunu söyledi, bekleme süreci çok zor, zaman geçmiyor, hastanede işlemden sonra kafanı hiç kaldırmamalısın dediler (direk karın kasıyla bağlantılıymış boyun kası) sedyeye yatağa geçerken bile dikkat etmelisin dediler, öyle de yaptım ilk iki saat dümdüz yattım, sonra başımın altına yastık koydular toplam beş saat yattım, akşam üzeri de hastaneden çıktım, şimdi evde dinleniyorum, bizim ilk denememiz o yüzden biraz pipirikliyim sanırım, rahat olamıyorum,
Allah yardımcımız olsun :)
Selam kizlar pozitif olan anneler cok sevindim... Benimde bugun tranferim oldu istanbul tup bebek merkezinde emre beydi doktorum minigim benimle insallah tutunur bana 7 mayis test tarihim benimde. Annisler ne olur benim icinde dua edin...
Cnm 0 ve 5.3 aralığı negatif demek oluyor. Sen onun karşısındaki değere bakArkadaşlar kafam çok karıştı Şimdi bana 3.gün embiriyosu koydular ve 9 gün sonra gel yada test yaptır sonucu bize gönder dediler bende hastane evimize uzak hemde hafta sonu diye evimize yakın özel bir yerde kan tahlili yaptırdım ve sonuç 0-5,3<negatif yazıyor yani 5,3 mü değerim yada 0.5.3 mü anlamadım ve dün çok yiprattim kendimi acaba sonuç değişir mi
Sonucun negatif cnm yaSonuç bu sağın da solunda birşey yazmiyor bende şaşırdım
canim 3. gun embriosu 8 hücreli ve fragmantasyona ugramaissa hücreler eşit buyuklukte ise 1.sinif a kalite embriyo demekArkadaşlar merhaba,
Bir sorum olacaktı. Benim yumurtalarımı salı günü toplayıp cuma günü transferi yaptılar. 1 adet 8hücreli embrioydu. 3. Gün embriosunun tutma şansı daha düşük diorlar .aynı durumda olup tutan var mı aramızda acaba...
Merhaba yildiz uok baba kan sulandirici igne vermedi bana sadece kan sulandirici olarak coraspir verdi progestan verdi foliktrio 1 folikasit vermisti daha onceden bide 2 tane gonlepty igne verdi dusuk olmasin die canim bide bant verdi gobegime yapistirdik tutunsun die bebek 3. Gun embriyosuydu benim canim. Senin kacinci gun embriyosu ?Merhaba merve bende ist.tüp bebek Aret beyde senden 1 gün önce yaptırdım.
Hayırlısıyla alırız beişlerimizi inş. Kucağımıza..
Kaçıncı gün embriosuydu senin ki.
Sonrası için göbekten kan sulandırıcı iğne verdimi sana da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?