2015 NiSAN da tüp bebek:))

Boy 1.73 canim, kilom da 59
Tek olsun saglikli olsun boswer,hayirlisi.. ikiz kolay degil ama. Simdiden nefesim kesiliyor..
Bana da sormadan cift koydular, itiraz da edemedim hemen iceri aldilar
Cnm benim için de önemli olan sağlıklı olması da. Ben şansımı artırmak için 2 tane istedim aslında. Biri tutmazsa biri tutsun diye. Allahım nasip ederse de 2si tutar. Hayırlısı ile nasip etsin Rabbim herkesle birlikte bana da inşallah

3. Gün embiriyosuydu evet test günüm transfer günüde sayarsak 10. Gün bakalım dedi doktor 5.3 çıktı sonuç

Transfer edildiği günü de saydin mı canım

Amin canim insallah.. cogul gebelikler de riskli ama dusuk yapma ihtimali daha fazla, hem tek embr. Tutunmasi daha kolay.
Ben Blast oldugu icin %80 tutar diye umit ediyordum ve o yuzden tek istemistim. Embriyologum da birdaha mi ayni dertleri yasayacaksin,tedaviyle ugrasacaksin yine,yasın ilerleyecek tuttu mu tutmadi mi diye yine ayni stresi yasayacaksin dedi. iki tane koyalim cocuk defterini de kapatirsin omurboyu dedi. Hem birarada buyur giderler dedi. Benimkilerde ikiz, buyuyorlar bi sekilde deyince Iyi siz bilirsiniz dedim
Allah im herseyin hayirlisini versin,gonlumuzdekileri hayirlisiyla kucaklarimiza almayi bizlere nasip etsin..

Günaydın arkadaşlar,
dün sabah trasnsfer işlemimiz yapıldı, iki adet (5.gün embriyosu) doktorum embriyoların kaliteli olduğunu söyledi, bekleme süreci çok zor, zaman geçmiyor, hastanede işlemden sonra kafanı hiç kaldırmamalısın dediler (direk karın kasıyla bağlantılıymış boyun kası) sedyeye yatağa geçerken bile dikkat etmelisin dediler, öyle de yaptım ilk iki saat dümdüz yattım, sonra başımın altına yastık koydular toplam beş saat yattım, akşam üzeri de hastaneden çıktım, şimdi evde dinleniyorum, bizim ilk denememiz o yüzden biraz pipirikliyim sanırım, rahat olamıyorum,
Allah yardımcımız olsun :)

büyük büyük sabırlar ve hayırlar diliyorum canım darısı bizlere :)

Selam kizlar pozitif olan anneler cok sevindim... Benimde bugun tranferim oldu istanbul tup bebek merkezinde emre beydi doktorum minigim benimle insallah tutunur bana 7 mayis test tarihim benimde. Annisler ne olur benim icinde dua edin...

Merhaba merve bende ist.tüp bebek Aret beyde senden 1 gün önce yaptırdım.
Hayırlısıyla alırız beişlerimizi inş. Kucağımıza..
Kaçıncı gün embriosuydu senin ki.
Sonrası için göbekten kan sulandırıcı iğne verdimi sana da.

Arkadaşlar merhaba,
Bir sorum olacaktı. Benim yumurtalarımı salı günü toplayıp cuma günü transferi yaptılar. 1 adet 8hücreli embrioydu. 3. Gün embriosunun tutma şansı daha düşük diorlar .aynı durumda olup tutan var mı aramızda acaba...

Arkadaşlar merhaba,
Bir sorum olacaktı. Benim yumurtalarımı salı günü toplayıp cuma günü transferi yaptılar. 1 adet 8hücreli embrioydu. 3. Gün embriosunun tutma şansı daha düşük diorlar .aynı durumda olup tutan var mı aramızda acaba...[/QUOTE]
Merhabalar.teoride 5.güne ulaşmayı başarmış blastosist embriyoların tutunma ihtimali daha fazla.fakat bu işler biraz da kısmet işi.ilk tedavimde 2 adet 5.gün çok kaliteli embriyoları transfer ettiler.fakat sonuç negatifti.aynı merkezde yaşı benden daha ilerde ve 3.gün embriyosun konulan hanımefendininki tutmuştu.bu işler pek belli olmuyor anlayacağınız

Arkadaşlar kafam çok karıştı Şimdi bana 3.gün embiriyosu koydular ve 9 gün sonra gel yada test yaptır sonucu bize gönder dediler bende hastane evimize uzak hemde hafta sonu diye evimize yakın özel bir yerde kan tahlili yaptırdım ve sonuç 0-5,3<negatif yazıyor yani 5,3 mü değerim yada 0.5.3 mü anlamadım ve dün çok yiprattim kendimi acaba sonuç değişir mi

Cnm 0 ve 5.3 aralığı negatif demek oluyor. Sen onun karşısındaki değere bak

canim 3. gun embriosu 8 hücreli ve fragmantasyona ugramaissa hücreler eşit buyuklukte ise 1.sinif a kalite embriyo demek
3. gub embriosu icerde devam edio blast asamasina gelince 5. gun fln tutunmaya baslio
5. gun embriosu içeri birakilir birakilmaz tutunma asamasina gecio fark bu canim
gunlunu ferah tut ..3. gun embriosu tutan da cok kişi var hemde ikizler duydumm ...
Rabbim nasip edince hersekilde verir

Merhaba yildiz uok baba kan sulandirici igne vermedi bana sadece kan sulandirici olarak coraspir verdi progestan verdi foliktrio 1 folikasit vermisti daha onceden bide 2 tane gonlepty igne verdi dusuk olmasin die canim bide bant verdi gobegime yapistirdik tutunsun die bebek 3. Gun embriyosuydu benim canim. Senin kacinci gun embriyosu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…