Hmm geçmiş olsun.tedaviniz hayırlı olur inşallahMalesef ikinci deneme ilk deneme ankarada yapmistim kanamam oldu ucakla donerken bende diyarbakirda yapmaya karar verdm
Hadi hayirlisi olsun canim, Allah yardimcin olsun, idrar testini hic onemseme derim.Kızlar simdi kan verdim 1.5 saat sonra sonuç alicam ama idrarda negatif gördüm bunda hic umudum yok ama allah büyük
Progesteron iğnesi bebeğin tutunması daha kolay olsun diye. Kalçadan yapacaklar çok korkuyorumYok vurmadilae canim, ne ignesiymis ki?
Hayırlı olsun cnm :) boyun kaç öğrenebilir miyim ben de 2 koymak istedim dr boyun kısa dedi. 1.58 benim boyum seninki kaçArkadaslar 1 nisanda transferim olmustu.
Simdi 5+ 6 yiz.
Simdi hem keseyi hem de kalp atislarini duyduk. Ikizler.
Dilerim, allah bizleri tamamina erdirir, bekleyenleri de tez zamanda hayirlisiyla evlat sahibi yapar.. dualarimiz kabul olsun insallah.
Sonucu bekliyoruz cnm heyecanla :)Kızlar simdi kan verdim 1.5 saat sonra sonuç alicam ama idrarda negatif gördüm bunda hic umudum yok ama allah büyük
Cok sevindim hayirli olsunArkadaslar 1 nisanda transferim olmustu.
Simdi 5+ 6 yiz.
Simdi hem keseyi hem de kalp atislarini duyduk. Ikizler.
Dilerim, allah bizleri tamamina erdirir, bekleyenleri de tez zamanda hayirlisiyla evlat sahibi yapar.. dualarimiz kabul olsun insallah.
Acıttı mı yaktı mı bacağına vurdu mu acısıBana vurdular transferden 3 gün sonra pregnly diye bir iğne
Anadin canim simdi, bana doktor jel verdi, her gun jel kullaniyorum ama igne kullanan da cok burada.Progesteron iğnesi bebeğin tutunması daha kolay olsun diye. Kalçadan yapacaklar çok korkuyorum
Ya biraz acıdı ama hemen geçtiAcıttı mı yaktı mı bacağına vurdu mu acısı
Cok sevindim hayirli olsun, benim bugun ku degerim cikti.
9. Gun:396
13. Gun: 2262 bende sali gidecegim doktora.[/QUOTE Cnm bende hasta olacak gibiyim akıntılar korkutuyor beni
Korkma cok normal akinti.
hakkımızda hayırLısı cnmMaalesef olmadı kızlar test sonucun benimde 0.5 cikdi hayırlısı boyleymis
Umarim hamilesindir canim Allah yardimcin olsun. Tekrar trst yapana kadar dikkat et. Bi cok kisi duydum sonradan degeri yukselen umarim seninde oyle olurKizlar soktayim transferin 12.gunu bugün ve beta hcg 56 çıktııııı.....
Soktayim çünkü 9.gunu 2.24 çıkmıştı ve Çarşamba kahverengi ve pembe akintilarim vardı 2 gündür de kanama var ben Ped bile koydum adet oluyorum diye bugün baya kanamam oldu ama test sonucu 56
Ben hamilemiyim şimdi.???
Doktorum ilaçları devam et dedi pazartesi testi tekrarlayalim dedi. Var mı böyle kanaması olmasına rağmen hamile olan hamileliği ilerleyen?
Umarim canım inşallah o güzel günleri yaşamak bizlerde nasip olur :)Umarim hamilesindir canim Allah yardimcin olsun. Tekrar trst yapana kadar dikkat et. Bi cok kisi duydum sonradan degeri yukselen umarim seninde oyle olur
Boy 1.73 canim, kilom da 59Hayırlı olsun cnm :) boyun kaç öğrenebilir miyim ben de 2 koymak istedim dr boyun kısa dedi. 1.58 benim boyum seninki kaç
Sagolasin canim. Sanada masallah , benim 11.gun 731 , 13.gun 2563 cikti.Cok sevindim hayirli olsun, benim bugun ku degerim cikti.
9. Gun:396
13. Gun: 2262 bende sali gidecegim doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?