2015 NiSAN da tüp bebek:))

Arkadaslar 1 nisanda transferim olmustu.
Simdi 5+ 6 yiz.
Simdi hem keseyi hem de kalp atislarini duyduk. Ikizler.
Dilerim, allah bizleri tamamina erdirir, bekleyenleri de tez zamanda hayirlisiyla evlat sahibi yapar.. dualarimiz kabul olsun insallah.

Simdi 5+ 6 yiz.
Dilerim, allah bizleri tamamina erdirir, bekleyenleri de tez zamanda hayirlisiyla evlat sahibi yapar.. dualarimiz kabul olsun insallah.
Hayırlı olsun cnm :) boyun kaç öğrenebilir miyim ben de 2 koymak istedim dr boyun kısa dedi. 1.58 benim boyum seninki kaç

Simdi 5+ 6 yiz.
Cok sevindim hayirli olsun , benim bugun ku degerim cikti.
9. Gun:396
13. Gun: 2262 bende sali gidecegim doktora.

Maalesef olmadı kızlar test sonucun benimde 0.5 cikdi hayırlısı boyleymis

Kizlar soktayim transferin 12.gunu bugün ve beta hcg 56 çıktııııı.....

Soktayim çünkü 9.gunu 2.24 çıkmıştı ve Çarşamba kahverengi ve pembe akintilarim vardı 2 gündür de kanama var ben Ped bile koydum adet oluyorum diye bugün baya kanamam oldu ama test sonucu 56
Ben hamilemiyim şimdi.???

Doktorum ilaçları devam et dedi pazartesi testi tekrarlayalim dedi. Var mı böyle kanaması olmasına rağmen hamile olan hamileliği ilerleyen?

Umarim hamilesindir canim Allah yardimcin olsun. Tekrar trst yapana kadar dikkat et. Bi cok kisi duydum sonradan degeri yukselen umarim seninde oyle olur

Hayırlı olsun cnm :) boyun kaç öğrenebilir miyim ben de 2 koymak istedim dr boyun kısa dedi. 1.58 benim boyum seninki kaç
Boy 1.73 canim, kilom da 59
Tek olsun saglikli olsun boswer,hayirlisi.. ikiz kolay degil ama. Simdiden nefesim kesiliyor..
Bana da sormadan cift koydular, itiraz da edemedim hemen iceri aldilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…