Benim de 21 nisan.ara ara stres oluyorum günler sonra dışarı çıkacam.allah sana da yardım etsinMerhaba benimde 22 nisanda transferim yapıldı şu an bekliyorum ve beklemek öyle zorki Rabbim isteyen herkeze nasip etsin İnşallah
Benn varım.listeye ekler misiniz beni de.nisanda tup yapacak kimsecikler yok mu?
nisanda tup yapacak kimsecikler yok mu?
Cnm Rabbim sabır versin hepimize imtihan dünyasıBu 3 negatif artik heveslenemiyorum içimden bir şey gelmiyor Rabbim sizi güldürsün inşallah ben alistim artık göz yaşım akmaz olmuş hayırlısı buymus nasip tesseli eden arkadaşlara teşekkür ederim
Allahım tez zamanda yüzünü güldürsün canımBu 3 negatif artik heveslenemiyorum içimden bir şey gelmiyor Rabbim sizi güldürsün inşallah ben alistim artık göz yaşım akmaz olmuş hayırlısı buymus nasip tesseli eden arkadaşlara teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar öncelikle isteyen bu kadar emek harcayan herkesin amacına ulaşmasını dilerim..
Ben dün ilk tüp bebek transferimi yaptırdım. İst.tüp bebek aret kamarda yaşım 28. Heyecanlı bekleyiş başladı.. 2 gün istirahat sonrası pazartesi işe başlıcam. Umarım 6mayısta pozitifi görürüm....
Merhaba benimde 22 nisanda transferim yapıldı şu an bekliyorum ve beklemek öyle zorki Rabbim isteyen herkeze nasip etsin İnşallah
Merhaba beni eklermisinşz listeye
24 nisan da ilk denemem 28yaşındayım ist. Tüp bebek merkezimde yaptırdım...
Aret kamarda yaptıran arkadaşlar var mı acaba varsa sonuçlar asıl
canim bilgilerini yaz ekliyim seni deBenn varım.listeye ekler misiniz beni de.
Yaş30 diyarbakır bahçeci tüp bebek Merkezi'm.2. Deneme 2 blastosistcanim bilgilerini yaz ekliyim seni de
Transfer tarihim 21 nisanYaş30 diyarbakır bahçeci tüp bebek Merkezi'm.2. Deneme 2 blastosist
Yok vurmadilae canim, ne ignesiymis ki?Kızlar transfer günü iğne vurdular mı size
Canım kaçıncı gün embriyosuydu. 10. Gün müydü test günün? Allah yardımcın olsun canım. Hepimiz yaşadık bunları. Seni şuna burdaki herkes çok iyi anlıyor. Kendini bir an önce toplamaya çalış canım.10.cü gün kanda 0.5 yanı negatif
Bana vurdular transferden 3 gün sonra pregnly diye bir iğneKızlar transfer günü iğne vurdular mı size
Hayirli olsun trdaviniz bende zeki hocanin hastayim umarim hayirli sonuclar aliriz dondurulmus icin dün estrofeme basladimYaş30 diyarbakır bahçeci tüp bebek Merkezi'm.2. Deneme 2 blastosist
Ne güzel.amin güzel haberlerle döneriz inşallah.ben de umdan çok memnunum.ilk denememiz heraldeHayirli olsun trdaviniz bende zeki hocanin hastayim umarim hayirli sonuclar aliriz dondurulmus icin dün estrofeme basladim
Bahceci tup bebek diyarbkir yas 28 ikinci denemem transfer gunu daha belli degil suan 5 tane 3gün embriyosu var ama kac kalir Allah bilirkizlar beklemeleriniz müjde ile sonuclansin bebekleriniz siki siki tutunsun ins
listeye eklendinizeksik bilgileri olan yazsin bana ltfn..
Malesef ikinci deneme ilk deneme ankarada yapmistim kanamam oldu ucakla donerken bende diyarbakirda yapmaya karar verdmNe güzel.amin güzel haberlerle döneriz inşallah.ben de umdan çok memnunum.ilk denememiz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?