2015 NiSAN da tüp bebek:))

Merhaba benimde 22 nisanda transferim yapıldı şu an bekliyorum ve beklemek öyle zorki Rabbim isteyen herkeze nasip etsin İnşallah
Benim de 21 nisan.ara ara stres oluyorum günler sonra dışarı çıkacam.allah sana da yardım etsin

Bu 3 negatif artik heveslenemiyorum içimden bir şey gelmiyor Rabbim sizi güldürsün inşallah ben alistim artık göz yaşım akmaz olmuş hayırlısı buymus nasip tesseli eden arkadaşlara teşekkür ederim

Bu 3 negatif artik heveslenemiyorum içimden bir şey gelmiyor Rabbim sizi güldürsün inşallah ben alistim artık göz yaşım akmaz olmuş hayırlısı buymus nasip tesseli eden arkadaşlara teşekkür ederim
Cnm Rabbim sabır versin hepimize imtihan dünyası

Allahım tez zamanda yüzünü güldürsün canım

Merhaba benimde 22 nisanda transferim yapıldı şu an bekliyorum ve beklemek öyle zorki Rabbim isteyen herkeze nasip etsin İnşallah

Merhaba beni eklermisinşz listeye
24 nisan da ilk denemem 28yaşındayım ist. Tüp bebek merkezimde yaptırdım...

Aret kamarda yaptıran arkadaşlar var mı acaba varsa sonuçlar asıl

kizlar beklemeleriniz müjde ile sonuclansin bebekleriniz siki siki tutunsun ins
listeye eklendiniz eksik bilgileri olan yazsin bana ltfn..

10.cü gün kanda 0.5 yanı negatif
Canım kaçıncı gün embriyosuydu. 10. Gün müydü test günün? Allah yardımcın olsun canım. Hepimiz yaşadık bunları. Seni şuna burdaki herkes çok iyi anlıyor. Kendini bir an önce toplamaya çalış canım.

Hayirli olsun trdaviniz bende zeki hocanin hastayim umarim hayirli sonuclar aliriz dondurulmus icin dün estrofeme basladim
Ne güzel.amin güzel haberlerle döneriz inşallah.ben de umdan çok memnunum.ilk denememiz heralde

kizlar beklemeleriniz müjde ile sonuclansin bebekleriniz siki siki tutunsun ins
listeye eklendiniz eksik bilgileri olan yazsin bana ltfn..
Bahceci tup bebek diyarbkir yas 28 ikinci denemem transfer gunu daha belli degil suan 5 tane 3gün embriyosu var ama kac kalir Allah bilir

Kızlar simdi kan verdim 1.5 saat sonra sonuç alicam ama idrarda negatif gördüm bunda hic umudum yok ama allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…