Canim OHSS olmus olabilirsin, dikkat et. Cok sistiyse doktorunla gorus.kızlar karnım çok fena şişti sizdede olmuşmuydu böyle bir durum?
çok rahatsızsan gel dedi ama o kadar değilim çok şükürCanim OHSS olmus olabilirsin, dikkat et. Cok sistiyse doktorunla gorus.
Bende transferin 7. Gunu sistim, ama cok degildi. Bol istirahat ve protein agirlikli beslen dedi doktor.çok rahatsızsan gel dedi ama o kadar değilim çok şükür
Kaçıncı gün embriyosuydu acaba?test için erken diil mi 9.gün?Kızlar bugün 9. Günüm idrar testi yaptım negatif çıktızaten hiç belirtim yok
Birde idrar testlerinin hic guvenilirligi yok, erken yapip moralinizi bozmauin bosuna.Kaçıncı gün embriyosuydu acaba?test için erken diil mi 9.gün?
Yarın kan da bakicam bakalım hayırlısı hiç birşey hissetmiyormBirde idrar testlerinin hic guvenilirligi yok, erken yapip moralinizi bozmauin bosuna.
Bilmem çoğu kişinin çıkıyor yarın emin olucam bakalım hayırlısıKaçıncı gün embriyosuydu acaba?test için erken diil mi 9.gün?
bende aradım bana da aynısınu dedii:)Bende transferin 7. Gunu sistim, ama cok degildi. Bol istirahat ve protein agirlikli beslen dedi doktor.
Senin transferin kacinci gunuydu cnm? Belki onceden yazmisindir. Ama cok konu takip ediorum . Gozden kaciyorbende aradım bana da aynısınu dedii:)
Aynen bende ya, deli gibi aci eksi yiyorum, tatli hic birseyi canim istemiyor.bide iştahım çok açık doymak bilmiyorum sürekli acı ekşi birşeyler yemekistiyorum her zman için acııyı ekşiyi severim
evet kızlar üçümüzdede durumlar aynı iştah açık:) inşallah iyyiye işarettirMerhaba arkadaşlar
transferin 3 günü bende ama adet olcak gibi sancim oluyorbirde bügün öyle bir iştahım acildiki doymak bilmiyorum dünden berli bir koca şiş yeşil zeytin bitirdimsizce belirti icin daha cok mu erken??
Ben sistigimde doktorumu aradim, 9. Gundu test yap dedi hemen, bu sisme durumlari hamilelik belirtisi olabiliyormus. dedigi gibi pozitifi gordum Allaha sukur:)transferin 6.günü test tarihi 30 nisan cnm:)
Aslinda cokda yemior ama hani aciktigda hep aklimda eksili acili birseyler geliyorevet kızlar üçümüzdede durumlar aynı iştah açık:) inşallah iyyiye işarettir
Ay inşallah Cnm yaaa :)Ben sistigimde doktorumu aradim, 9. Gundu test yap dedi hemen, bu sisme durumlari hamilelik belirtisi olabiliyormus. dedigi gibi pozitifi gordum Allaha sukur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?