2015 NiSAN da tüp bebek:))

Ay inşallah hepimiz iyi sonuç aliriz
Şu 12 günüde bir anlatsam allahin izniyle rahatlicam
Hakkinda hayirlisi neyse o olur insallah, bana 10. Gun test gunu vermeislerdi, ama 5. Gun embriyosuydu. 10-11 gunde kesin cikar, ama idrrar testi yapip uzmeyin kendinizi. Cikmayabiliyor.

Bence yaşadıklarınız psikolojik ve çok erken. Umarım güzel haberler verirsiniz.

Kızlar bugün 9. Günüm idrar testi yaptım negatif çıktı zaten hiç belirtim yok

Mrb cnm insllh kanda çıkar cnm benimde 10 günüm bendede negatif cikdi ben 6. Ve 7. Günüde yapmisdim ozamanlar silik olsa da çok zor görülse de ikinci çizgi var gibiydi bugün yaptım hic yok bide benim belirtim sağ kaşık ağrısı ve görüşlerde aşırı ağrı vardı hala var ama bugün çok üzüldüm negatif cildi dilinde olsa yokdu yarin kan testi yaptircam yinede bir ümidim var allah büyük sende ümidini yitirme cnm insllh kanda çıkar kendimi kandırmak istemiyorum ama

İnşallah yarın sonuçları paylasiriz inşallah II olur gerçi diyorum ya bu bnm 3.cü hiç umut yok

kizlar benimde bugun 11. gun de degerim 670 cikti ikiz olabilir mi acaba ama keseyi haftaya gorecez tabiki .cok merak ediyorum.
Canim hayirli olsun benim 11.gun 731, 13.gun 2560 cikti. Bugun 24.gunum ve kontrolum var. Cift blastti, buyuk ihtimal ikizler.
13.Gun testi yaptir,ikizse benimkine yakin bisey cikmali. Tek gebelikler 2ye katliyormus degeri.

Merhaba arkadaşlar öncelikle isteyen bu kadar emek harcayan herkesin amacına ulaşmasını dilerim..

Ben dün ilk tüp bebek transferimi yaptırdım. İst.tüp bebek aret kamarda yaşım 28. Heyecanlı bekleyiş başladı.. 2 gün istirahat sonrası pazartesi işe başlıcam. Umarım 6mayısta pozitifi görürüm....

10.cü gün kanda 0.5 yanı negatif
Seni çok iyi anlıyorum yaşadıklarını da ama Allah'tan hayırlısı. Ilk negatifimi aldığımda dünyam başıma yıkılmıştı bu kadar üzüleceğimi hiç tahmin etmemiştim.ancak Dr umun bana söylediği ilk cümle hayat devam ediyor oldu.gerçekten de devam etti bikaç ay sonra tekrardan bu işe giriştim.sonuç ne olacak bilmiyorum ama Allah hakkımozda hangisi hayırlında onu versin.zor bir imtihan ama ben çok güçlüyüm üstesinden gelirim..

Kızlar hamile olan arkadaşları tebrik ederim negatif sonuç alanlar allah sabır versin.2 defa negatif görmüş biri olarak çok iyi anlıyorum sizi bi umuda kapılıyoruz ve dünya başımıza yıkılıyo neden ben diyoruz herşey bitmiş gibi geliyo. Ama bu zorlu bi süreç ve bizlerin en azından benim tüp bebekten başka çarem yok. Çünkü tüplerim alındı o yüzden biraz üzüldkten sonra yeniden ayağa kalkıp mücadeleye devam etmemiz gereliyo. Allah tez zamanda herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

canim benim nasipte yokmus ,Rabbim tekrar denemen için maddi manevi guc kuvvet versin ...zorlu bir süreç gonul olsun istio ama bilmioruz ki hayir var mi yok mu?herseyin en güzelini Rabbim bilir ,inşallah diğer sefere bebein sana gelecektir ....

Cnm çok üzüldüm ne gelirse allahdan bunda da bir hayır vardır elbet Rabbim insllh en kısa zamanda nasip eder hepimize insllh ben henüz test yaptirmadim ama bende idrarda negatifi gördüm o yüzden acele etmiyorum öğleden sonra gidicem test de hayırlısı allahdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…