Maşallah canım çok sevindim degerin kaç çıktı benim 59,13 inşallah yükselir kat kat olurKizlar bugun test gunumdu pozitif cikti. Pazartesi tekrar yaptircam yukselirse harika olacak. :) Bu arada igne ve ilaclara 10.hafta olana kadar devam dedi merkez.
benimde bugün transferimin 10.günü 3.gün embriyosu transfer edilmişti dr pazartesi test yapmamı söyledi fakat ben hafta sonu yapmayı düşünüyorum eğer bebeğim tutunduysa da az çok çıkar diye düşünüyorum idrar testi yapsam çıkar mı sizce?
gozunaydin canim Rabbim tamamina erdirsin inşallahKizlar bugun test gunumdu pozitif cikti. Pazartesi tekrar yaptircam yukselirse harika olacak. :) Bu arada igne ve ilaclara 10.hafta olana kadar devam dedi merkez.
cnm inşallah yarında yükselicek mübarek günler dua et çokMaşallah canım çok sevindim degerin kaç çıktı benim 59,13 inşallah yükselir kat kat olur
[/QUOTE]Arkadaşlar burada sohbet ederek nisanda bebeklerimize kavusmanin heyecanini yasayalim
hepimizin anne olmasi dileğiyle ..........
uye ....................yas.......deneme.....merkez................transfer...............sonuç
sislicam......................30............?........acibadem maslak..............1 nisan..................
mezig_34.....................28.............1.....................?............................1 nisan.................
derdest044134............28............2..........bahçeci fulya....................4 nisan.................
desertrose82................?..............2.....................?............................1 nisan..................
umut88........................27............3...........bursa pembe mavi........ ..5 nisan..................
okyanus1984...............?...............1.......................?..........................5 nisan..................
siden80.........................?.................?....................?.................................?.....................
oznas..........................27...............1.......konya novafertil....................?........................
acelyacicegi..................?................2..........veni vidi diyarbakir..............?......................
ela33............................33.............2.......adana başkent kisla...........15 nisan.................
fcselin..........................33.............1.........acibadem maslak.................?.........................
zeynep35436..............24...............2......Anadolu saglik merkezi............?.....................beklemede
ruhum_.......................31.............1.......egeüniversitesi...................9 nisan....................20 nisan
gultisssss....................30.............1..........bursa art..........................13 nisan..................24 nisan
supsup.........................32.............2.......bati bahat hospital............14 nisan...................25 nisan
elpis-ksk.......................35.............4.........izmir Eurofertil ................17 nisan..................27 nisan
janas..........................33................3.......bruksel tup bebek..............18 nisan..................29 nisan
eses50.........................29.............5...............yurtdisi.............................?.......................tedavide
saricicek.......................34.............1.......adana anka tup bebek.................?..................tedavide
eylulnazli......................?...............2....................?..................................?.......................tedavide
arzusalim......................?................1...............Amerikan has.................?........................tedavide
secido.........................30................1.......fethiye ersan tup bebek.........?........................tedavide
yesilcan86...................29...............1..........acibadem maslak................?.........................tedavide
fulya3535......................?................?....................?...............................?........................tedavide
fintoz44........................34..............?.....................?................................?.......................tedavide
dreamrose....................?................1.........bursa jimer tup bebek..........?.......................tedavide
birgaripyolcu................26..............1........kadikoy sifa hastanesi...........?.......................tedavide
thun............................33................3..............bahçeci............................?........................tedavide
sarojo.........................32................2...............yurtdisi...........................?.........................tedavide
merve2239.................22................1...........ist.tup bebek ......................?........................tedavide
ne_desem_bilmem.....29................1....................?................................?.........................tedavide
batmanbegin..............30.................1............anka tup bebek.................?........................tedavide
wertaszx.....................37................1....................?................................?.........................tedavide
cnm inşallah rabbim kucağına almayıda nasip eder:)Kızlar bende şimdi hastaneden geldim 13.gun degerim 293 çıktı
Maşallah maşallah canım darısı bizlere :)Kızlar bende şimdi hastaneden geldim 13.gun degerim 293 çıktı
Çok tebrik ederim Allah'ım kucağına almayı nasip etsinKızlar bende şimdi hastaneden geldim 13.gun degerim 293 çıktı
Tebrik ederim darisi bizlere olsun. Saglikla devam etmesi dilegiyle masallahhhhKızlar bende şimdi hastaneden geldim 13.gun degerim 293 çıktı
Maşallah maşallah kaç tane koyylmuştu canımkizlar benimde bugun 11. gun de degerim 670 cikti ikiz olabilir mi acaba ama keseyi haftaya gorecez tabiki .cok merak ediyorum.
2 tane koyuldu ama hic dondurulmusum yokMaşallah maşallah kaç tane koyylmuştu canım
gozunaydin canim Rabbim tamamina erdirsin inşallah
Canım Allahım gönlüne göre versin ve sıkı sıkı tutunsun bebiş veya bebişler. İkiz olmasını istemiyor musun ?2 tane koyuldu ama hic dondurulmusum yok
amin sagolasin istiyorum istemem mi okadar merak ediyorim ki.Canım Allahım gönlüne göre versin ve sıkı sıkı tutunsun bebiş veya bebişler. İkiz olmasını istemiyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?