Benimde 6. Gunun transferde belim sırtım midem ağrıyor. Bide adet sancısı gibi kasıklarım sızlıyor. Inşallah Bebişlerimiz bizimledir tutunmaya calışıyorlrdır. Allahım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin.canim transfer sonrasi gaz,sislik olmasi cok normal hamilelikte de bu belirtiler oluo
cok yatiosan sirt agrisi yapabilir ...
Darısı başımıza cnm yumoşların keyfini beklioz biz de :) inşalah art arda hamiş haberlerimizi paylaşırız :)herkese merhabatransferin 3. günü kaldi 8 :)) beklemek ne zor
amin canim insallah.Darısı başımıza cnm yumoşların keyfini beklioz biz de :) inşalah art arda hamiş haberlerimizi paylaşırız :)
canım hayırlısıyla bebişin tutunsun inşallah. hepimizin inşallah. aslında yarın bi idrar testi yapsan :) belki de siilik olarak belli olur :)Kızlar merhaba. bana da14 nisanda transfer yapıldı. Tek blastosist yerleştirildi. İlk denemem. Heyecanla ve daha çok korkuyla bekliyorum. Allah kimseye bunları tekrar tekrar yaşatmasın inşallah. İlk seferde tutunsun bebeklerimiz inşallah. 25 nisan sonuç alacağız. Sürekli belirtiler arıyorum ister istemezama sanırım hep ilaçlardan bu belirtiler. Beklemek ne zor...
canım hayırlısıyla bebişin tutunsun inşallah. hepimizin inşallah. aslında yarın bi idrar testi yapsan :) belki de siilik olarak belli olur :)
Senin transfer oldu mu ?canım hayırlısıyla bebişin tutunsun inşallah. hepimizin inşallah. aslında yarın bi idrar testi yapsan :) belki de siilik olarak belli olur :)
cuma günü yumurta toplanacak cnm henüz o mertebeye gelemedim :)Senin transfer oldu mu ?
bu benim ilk denemem o yüzden ben de pek bişe bilmiom. senin kaçıncı deneme ve transferBi de kızlar benden bugün e2 ve progesteron için kan aldılar. Ona göre ilaçları artıracağız ya da azaltacağız dediler. Sonra arayıp gayet iyi aynen devam edin dediler. Ama tabi yine korkudan değeri sormadım :) var mı böyle bi Tahlil yapılan?
cuma günü yumurta toplanacak cnm henüz o mertebeye gelemedim :)
Kizlar kan testi yaptirdim bugun. 9. Gun: 396 cikti. Allaha sukuer oldun. Hepimize nasip etsin
Kızlar merhaba. bana da14 nisanda transfer yapıldı. Tek blastosist yerleştirildi. İlk denemem. Heyecanla ve daha çok korkuyla bekliyorum. Allah kimseye bunları tekrar tekrar yaşatmasın inşallah. İlk seferde tutunsun bebeklerimiz inşallah. 25 nisan sonuç alacağız. Sürekli belirtiler arıyorum ister istemezama sanırım hep ilaçlardan bu belirtiler. Beklemek ne zor...
Canım hayırlısı olsun inşallah. 15 20 gün içinde hamile ol inşallah :) :)
Maşallah. Darısı başımıza inşallah:) bebeğinle bize dua et e mi :) benim de cumartesi tahlil günüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?