Cnm bende tam bilmiorum ama internette yazıyor.Anti rubella IgG (Kemiluminesans veya benzeri) 144.9 H 5 - 9.9
Anti rubella IgM (Kemiluminesans veya benzeri) 0 L 0.8 - 0.99
Anti toxoplazma IgG (Kemiluminesans veya benzeri) 22.92 H 6.4 - 9.9
Anti CMV IgG (Mikropartikül immün assay-MEIA veya 46 H 4 - 6
Anti CMV IgM (Mikropartikül immün assay-MEIA veya 0.04 L 0.7 - 0.9
HCV (Kemoluminesans veya benzeri) 0,02 N 0.8 - 1.0
Anti toxoplazma IgM (Kemiluminesans veya benzeri) 0,11 N 0.9 - 1.0
Anti HBs (Mikropartikül immün assay-MEIA veya ben 3,1 N 8 - 12 mIU/mL
Anti HIV (Kemiluminesans veya benzeri) 0,05 N 0.01 - 1.00 Index
Eliza Testleri
HBsAg (Kemoluminesans veya benzeri) 0,1 N 1 - 50
Canım yemek pişirirken Çiğ ete direk elinle dokunma Çiğ et Çiğ tavuk Çiğ kıyma ve dışarıda salata Tarzı Şeyler yememeye gayret et yiyeceğin meyveyi sebzeyi çok iyi yıkandığından emin ol gebelikte tosoksplazma paraziti görülme olasığı normal insanlara göre daha fazla ve bu gebeler için sakıncalı eğer çok yükselirse...Anti rubella IgG (Kemiluminesans veya benzeri) 144.9 H 5 - 9.9
Anti rubella IgM (Kemiluminesans veya benzeri) 0 L 0.8 - 0.99
Anti toxoplazma IgG (Kemiluminesans veya benzeri) 22.92 H 6.4 - 9.9
Anti CMV IgG (Mikropartikül immün assay-MEIA veya 46 H 4 - 6
Anti CMV IgM (Mikropartikül immün assay-MEIA veya 0.04 L 0.7 - 0.9
HCV (Kemoluminesans veya benzeri) 0,02 N 0.8 - 1.0
Anti toxoplazma IgM (Kemiluminesans veya benzeri) 0,11 N 0.9 - 1.0
Anti HBs (Mikropartikül immün assay-MEIA veya ben 3,1 N 8 - 12 mIU/mL
Anti HIV (Kemiluminesans veya benzeri) 0,05 N 0.01 - 1.00 Index
Eliza Testleri
HBsAg (Kemoluminesans veya benzeri) 0,1 N 1 - 50
Canım hiç korkma sen daha önce o hastalığı geçiemişsin ve bağışıklık kazanmışsın. Sıkıntı yok benim de öylebi fikri olan var mı bu dğerlerler ilgili bunlar nedir? bazı değlerim olması gereknden çok yüksek
Günaydın tatlımmmm... Anne olmanın mutluğunun keyfini çıkartıyorumgünaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik
Çıkart tbi Cnm :) îyi pazarlarGünaydın tatlımmmm... Anne olmanın mutluğunun keyfini çıkartıyorum
Iyi pazarlar tatlımÇıkart tbi Cnm :) îyi pazarlar
bulantılardan canımmart nisan mayıs ayının güzelllll anneleri günaydınnn nerdesiniz siteye giren yok
Cnm Allah Yardimcin olsun bendede bulanti yok ama surekli agzimda sogan yemis gibi bir tat var acibulantılardan canımokurken bile bulanıyor
Bende de bulantı olmadı, ama o kötü tat agzımdaydı hep. O kadar kötü bir tat ki, insanı çok rahatsız ediyor,Cnm Allah Yardimcin olsun bendede bulanti yok ama surekli agzimda sogan yemis gibi bir tat var aci
Acibademde miydin? Benim de 11 hafta bitti. Pko yum. Bugun merkezi aradim. Corasprini 32 haftalik oluncaya kadar, Proluton depotu 16 haftalik oluncaya kadar haftada 1, hibora 1 ay daha devam et dedi. Crinone jel, estrofem i birak dedi. Folio folik asit hap yerine de demir vitamini destekli hap ic dedi.Kızlar kandiliniz mübarek olsun hamilelikte11.haftama girdim doktor kan pıhtılaşması için olan iğne ve coraspirini kesti şuan jel ve 4 güne bir pruloton kullanıyorum bir de folik asit 12.haftada jel ve prolutnuda bıraktıracak acaba kan sulandırıcı iğneyi erkenmi bıraktırdı endişeliyim sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz bende pco vardı ssizin probleminiz neydi....
Canım evet ikizlerde ikili tarama Hatalı sonuç veriyor ama ense kalınlığına ve Detaylı ultrason yaptırabilirsin... Birde senin bebişleri sen genetik tanıya göndermemişmiydin (chg) ye...Kizlar size bisey sorcam.. 12+3 olduk. Ikizlerle dewam ediyorum yola. Haftaya yani 13.haftaya girince detayli ultrasona girecekmisim(ense olcumu falan yapilacakmis) down sendromu icin de test yapalim dedi dr um ama aldirmayi dusunmedigim icin yaptirmak da istemiyorum o testi. Hata mi ediyorum bilmiyorum. Bir de Ikizlere 2 li 3 lu test sonuclari yaniltici oluyor diye yapilmaz diye okudum, dr um ne der bilmiyorum tabi.
1 nisanda transfer olmustum. Benim durumumda olaniniz var mi ya da bilgisi olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?