2015 NiSAN da tüp bebek:))

Cnm bende tam bilmiorum ama internette yazıyor.

Canım yemek pişirirken Çiğ ete direk elinle dokunma Çiğ et Çiğ tavuk Çiğ kıyma ve dışarıda salata Tarzı Şeyler yememeye gayret et yiyeceğin meyveyi sebzeyi çok iyi yıkandığından emin ol gebelikte tosoksplazma paraziti görülme olasığı normal insanlara göre daha fazla ve bu gebeler için sakıncalı eğer çok yükselirse...

Rubella kızamıkçık canım yüksek çıkmadı senin aşılama yada o hastalığı geçirmiş olduğunu yada bağışıklık kazandığını gösterir toxoplazma ise kedi köpek gibi hayvanlardan ya da arkadasin dediği gibi çiğ et den geçebilir bir nevi parazit hamilelikte tehlike oluşturabilir dikkat et canım

Kızlar kandiliniz mübarek olsun hamilelikte11.haftama girdim doktor kan pıhtılaşması için olan iğne ve coraspirini kesti şuan jel ve 4 güne bir pruloton kullanıyorum bir de folik asit 12.haftada jel ve prolutnuda bıraktıracak acaba kan sulandırıcı iğneyi erkenmi bıraktırdı endişeliyim sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz bende pco vardı ssizin probleminiz neydi....

Acibademde miydin? Benim de 11 hafta bitti. Pko yum. Bugun merkezi aradim. Corasprini 32 haftalik oluncaya kadar, Proluton depotu 16 haftalik oluncaya kadar haftada 1, hibora 1 ay daha devam et dedi. Crinone jel, estrofem i birak dedi. Folio folik asit hap yerine de demir vitamini destekli hap ic dedi.

Kizlar size bisey sorcam.. 12+3 olduk. Ikizlerle dewam ediyorum yola. Haftaya yani 13.haftaya girince detayli ultrasona girecekmisim(ense olcumu falan yapilacakmis) down sendromu icin de test yapalim dedi dr um ama aldirmayi dusunmedigim icin yaptirmak da istemiyorum o testi. Hata mi ediyorum bilmiyorum. Bir de Ikizlere 2 li 3 lu test sonuclari yaniltici oluyor diye yapilmaz diye okudum, dr um ne der bilmiyorum tabi.

1 nisanda transfer olmustum. Benim durumumda olaniniz var mi ya da bilgisi olan?

Canım evet ikizlerde ikili tarama Hatalı sonuç veriyor ama ense kalınlığına ve Detaylı ultrason yaptırabilirsin... Birde senin bebişleri sen genetik tanıya göndermemişmiydin (chg) ye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…