2015 NiSAN da tüp bebek:))

="sadecim, post: 40921238, member: 484481"]iğne,jel bant hepsinide kullandım dün test yaptım değerim 4 e düştü yani bebiş yok [/QUOTE]
Canimm çok üzüldüm Rabbim sabrin i versinn. Hayirlisi boykeymis elden bişey gelmiyor.i İnşallah bi dahaki tedavide güzel sonuçlar alırsın

M
maşallah canım gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin. İnşallah değerin katlanır.

kızlar benim transferden sonra 13.günüm.5.gün embrysydu.bugün değerim 303 çıktı .nasl szce.çok sükür dyrm ikye katlıyo.74 ile başldım araştrnca herkesin değerleri yüksek.acaba geç mi tutundu?
Gözün aydın canım maşallah cok güzel artmış değerin inşallah sorunsuz bi gebelik süreci geçirirsin.

gozunaydin canim hayirlisiyla kucagina al insallah. darisi isteyenlerin basina

iğne,jel bant hepsinide kullandım dün test yaptım değerim 4 e düştü yani bebiş yok
hayirlisi olsun canim. kendini avutmaya calis. inan her şerde bi hayr var. nasip degilmis hep hep hayirli zamanda hayirlisini istemiyormuyduk demekki hayirli zaman degilmis rabbime sigin rabbim bu derdi verdiyse dermaninida verecektir zamanini bekle tevvekkul et.

T
TetSt günüm 18 Mayıs tatlim

Innnsaaalllahhh,hayırlı olsun canim arts beni sevndryo.sevndryo.carsamba yaptrsam mi ne dion?
Walla cnm b3n birazdan hemşire yi aricam ne zaman tekrarla derse o zaman yeniden yaptıracam bana kalırsa artık yeter öbür hafta pzt yapsak daha mantıklı dur bakalım hemşirenin cevabını yazarım cnm

ayy asya senle inofolicte konusmustuk hamile misin yaa tebrik ederim :) bana da dua et

Walla cnm b3n birazdan hemşire yi aricam ne zaman tekrarla derse o zaman yeniden yaptıracam bana kalırsa artık yeter öbür hafta pzt yapsak daha mantıklı dur bakalım hemşirenin cevabını yazarım cnm
tamam canım ben de o zaman cuma yapim hemşirenn dediği vakit :) ama hbrleşlm olur mu

tamam canım ben de o zaman cuma yapim hemşirenn dediği vakit :) ama hbrleşlm olur mu
cnm seninle değerlerimiz aynı hemen hemen. aynı gidioz. hemşire hnm cevap verdi 15 gün sonra dedi :) ama tabiki bana çok geldi haftaya bir gün gider baktırırım gene ayrıca gidişat iyi dedi :)

cnm seninle değerlerimiz aynı hemen hemen. aynı gidioz. hemşire hnm cevap verdi 15 gün sonra dedi :) ama tabiki bana çok geldi haftaya bir gün gider baktırırım gene ayrıca gidişat iyi dedi :)
Canım ya sana doktor kese için şu gün gel falan dedimi.... Bide değerlerin maşallah güzel gidiyor katlama oranıda iyi neden tekrar bakıyorlar... Acaba o şekilde baktırmakmı Lazım... Bana Çarşamba gel eğer değerin ikiye katlarsa daha gelme dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…