Canim hayirlisi boyleymis , saglikli bir embriyo olsaydi devam ederdi, Allahim sana en kisa zamanda saglikli bir hamilelik ve bebis nasip etsin,iğne,jel bant hepsinide kullandım dün test yaptım değerim 4 e düştü yani bebiş yok
neden böyle oldu cnm bunu araştırın embriyoda mı problem var acabaiğne,jel bant hepsinide kullandım dün test yaptım değerim 4 e düştü yani bebiş yok
Canım ya geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsuniğne,jel bant hepsinide kullandım dün test yaptım değerim 4 e düştü yani bebiş yok
maşallah canım gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin. İnşallah değerin katlanır.Günaydınnn canım benim... Dün pek zamanım olamadığı için yazamadım çok şükür test sonucumu aldım 414 çıktı iki gün sonra tekrar gel dedilersenin nasıl gidiyor ağrın falan varmı ? Teyzesi bize dua et diğer testimizde 2 ye katlasın
Gözün aydın canım maşallah cok güzel artmış değerin inşallah sorunsuz bi gebelik süreci geçirirsin.kızlar benim transferden sonra 13.günüm.5.gün embrysydu.bugün değerim 303 çıktı .nasl szce.çok sükür dyrm ikye katlıyo.74 ile başldım araştrnca herkesin değerleri yüksek.acaba geç mi tutundu?
gozunaydin canim hayirlisiyla kucagina al insallah. darisi isteyenlerin basinaGünaydınnn canım benim... Dün pek zamanım olamadığı için yazamadım çok şükür test sonucumu aldım 414 çıktı iki gün sonra tekrar gel dedilersenin nasıl gidiyor ağrın falan varmı ? Teyzesi bize dua et diğer testimizde 2 ye katlasın
hayirlisi olsun canim. kendini avutmaya calis. inan her şerde bi hayr var. nasip degilmis hep hep hayirli zamanda hayirlisini istemiyormuyduk demekki hayirli zaman degilmis rabbime sigin rabbim bu derdi verdiyse dermaninida verecektir zamanini bekle tevvekkul et.iğne,jel bant hepsinide kullandım dün test yaptım değerim 4 e düştü yani bebiş yok
TetSt günüm 18 Mayıs tatlimArkadaşlar burada sohbet ederek nisanda bebeklerimize kavusmanin heyecanini yasayalim
hepimizin anne olmasi dileğiyle ..........
uye ....................yas.......deneme.....merkez................transfer...............sonuç
sislicam......................30............?........acibadem maslak..............1 nisan..................
mezig_34.....................28.............1.....................?............................1 nisan.................
derdest044134............28............2..........bahçeci fulya....................4 nisan.................
desertrose82................?..............2.....................?............................1 nisan..................
umut88........................27............3...........bursa pembe mavi........ ..5 nisan..................
okyanus1984...............?...............1.......................?..........................5 nisan..................
siden80.........................?.................?....................?.................................?.....................
oznas..........................27...............1.......konya novafertil....................?........................
acelyacicegi..................?................2..........veni vidi diyarbakir..............?......................
ela33...........................33.............2.......adana başkent kisla...........15 nisan.................
fcselin..........................33.............1.........acibadem maslak.................?........................
supsup.........................32.............2.......bati bahat hospital............14 nisan.................
gultisssss....................30.............1..........bursa art..........................13 nisan................
zeynep35436..............24...............2......Anadolu saglik merkezi............?.....................
janas..........................33...............3.......bruksel tup bebek..............18 nisan................
bsk_n..........................?..................?........uludag univ...........................?.......................
tc123..........................27...............1...............novaart...........................?.......................
yldzbkrc.......................28............1.......İstanbul tup bebek.............24 nisan.................
shopping......................35.............4............yurtdisi.........................24 nisan..................
hayalim77....................?...............?................?......................................?......................
elpis-ksk.......................35.............4.........izmir Eurofertil ................17 nisan...............
ccetinel......................29...............1........bursa acibadem.....................?........................
damladrop..................28...............1.........ankara cebeci...................24 nisan...................
wertaszx.....................37................1....................?................................?......................
shopping.....................?.................?.................?....................................?.......................
asya5560....................?..................?................?.....................................?......................
merve2239.................22................1...........ist.tup bebek .................25 nisan................
batmanbegin..............30.................1............anka tup bebek.................?......................
ruhum_.......................31.............1.......egeüniversitesi...................9 nisan....................20 nisan
peros...........................?...............?.................?................................22 nisan................beklemede
zeran..........................30...............2.......d.bakir bahçeci tup ............21 nisan...............beklemede
BuDu..........................28................1.......kayseri memorial...............30 nisan................beklemede
ayvakabugu...............28...............2.........acibadem maslak..................?.......................beklemede
mirjam.......................32...............?.............yurtdisi...........................02 mayis..............beklemede
yenibidunya................28................2..........anka tup bebek..................8 mayis......................?
eses50.........................29.............5...............yurtdisi.............................?.......................tedavide
saricicek.......................34.............1.......adana anka tup bebek.................?..................tedavide
eylulnazli......................?...............2....................?..................................?.......................tedavide
arzusalim......................?................1...............Amerikan has.................?........................tedavide
secido.........................30................1.......fethiye ersan tup bebek.........?........................tedavide
yesilcan86...................29...............1..........acibadem maslak................?.........................tedavide
fulya3535......................?................?....................?...............................?........................tedavide
fintoz44........................34..............?.....................?................................?.......................tedavide
dreamrose....................?................1.........bursa jimer tup bebek..........?.......................tedavide
birgaripyolcu................26..............1........kadikoy sifa hastanesi...........?.......................tedavide
thun............................33................3..............bahçeci............................?........................tedavide
sarojo.........................32................2...............yurtdisi...........................?.........................tedavide
ne_desem_bilmem.....29................1....................?................................?.........................tedavide
ergenyus.....................28................2.......d.bakir bahçeci tup...............9 mayis...............tedavide
tebrik ederim canım seni hatırlıyorum aşılama topiklerinden, Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)BUGÜN 12. GÜNÜM VE TESTİMİ YAPTIRDIM... DEĞERİM 155,8 BEBİŞ GELİYOR ŞİMDİLİK...
Innnsaaalllahhh,hayırlı olsun canim arts beni sevndryo.sevndryo.carsamba yaptrsam mi ne dion?canım 289 çıktı artış düzenli. seninkide düzenli inşallah problem olmadan geçiririz şu ayları. insan tedirgin oluyor
Walla cnm b3n birazdan hemşire yi aricam ne zaman tekrarla derse o zaman yeniden yaptıracam bana kalırsa artık yeter öbür hafta pzt yapsak daha mantıklı dur bakalım hemşirenin cevabını yazarım cnmInnnsaaalllahhh,hayırlı olsun canim arts beni sevndryo.sevndryo.carsamba yaptrsam mi ne dion?
ayy asya senle inofolicte konusmustuk hamile misin yaa tebrik ederim :) bana da dua etteşekkr ederm canım cvremdkler kızıo ama ben ister istemez tedrgn oluyrm kötüyü de çğrmak istemyrm ama insann aklına her sey gelio çnkü burda topiği okuduğmda çoğnlkla 300 gibi değerler başlamş bnm 74 145 303 die devam ediyo inş Allh tamamna erdiirr.hemşireye sordum nasıl diye şimdilk bi şey diyemeyiz dedi.
evet hatrladım canım :) tüp bebek yaptrdm sen napysn.inş cnım Rabbim isteyen herkese nasip etsn sağlıklı hayrlı bebelerayy asya senle inofolicte konusmustuk hamile misin yaa tebrik ederim :) bana da dua et
tamam canım ben de o zaman cuma yapim hemşirenn dediği vakit :) ama hbrleşlm olur muWalla cnm b3n birazdan hemşire yi aricam ne zaman tekrarla derse o zaman yeniden yaptıracam bana kalırsa artık yeter öbür hafta pzt yapsak daha mantıklı dur bakalım hemşirenin cevabını yazarım cnm
cnm seninle değerlerimiz aynı hemen hemen. aynı gidioz. hemşire hnm cevap verdi 15 gün sonra dedi :) ama tabiki bana çok geldi haftaya bir gün gider baktırırım genetamam canım ben de o zaman cuma yapim hemşirenn dediği vakit :) ama hbrleşlm olur mu
ay napayım ben bekliyorum daha olmadıevet hatrladım canım :) tüp bebek yaptrdm sen napysn.inş cnım Rabbim isteyen herkese nasip etsn sağlıklı hayrlı bebeler
ben de mi tüp bebek yaptırsam yaa ama ben bankacılıyım öyle kafama göre izin alamam kac gun yatıyorsun?ay napayım ben bekliyorum daha olmadıaşılamaya geçeyim diyorum ağustosta
tmm cnm oyle yplm madem :)cnm seninle değerlerimiz aynı hemen hemen. aynı gidioz. hemşire hnm cevap verdi 15 gün sonra dedi :) ama tabiki bana çok geldi haftaya bir gün gider baktırırım geneayrıca gidişat iyi dedi :)
Canım ya sana doktor kese için şu gün gel falan dedimi.... Bide değerlerin maşallah güzel gidiyor katlama oranıda iyi neden tekrar bakıyorlar... Acaba o şekilde baktırmakmı Lazım... Bana Çarşamba gel eğer değerin ikiye katlarsa daha gelme dedilercnm seninle değerlerimiz aynı hemen hemen. aynı gidioz. hemşire hnm cevap verdi 15 gün sonra dedi :) ama tabiki bana çok geldi haftaya bir gün gider baktırırım geneayrıca gidişat iyi dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?