1 TL sec aldan aldım :) önceki hamileligimde stoklamistimCanim hassas test mi bu yaptigin normal 5 tlliklerden mi
Ayyyyy tüylerim diken diken oldu, bu mübarek gecede Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah, dualarını kabul etsin.Eki Görüntüle 1506069 Arkadaşlar 1 saat sonra bu hale geldi gecerlimiki 1 saat sonrası
Ayyy inşallah canım hamileyimdr inşallah kanda görmeden inanamam inşallah düşmez bu kez sağlıklı olur insallahCanim vallahi içimden ikiz geciyor senin icin hadi hayirlisi olsun allah tamamina erdirir inşallah
Evet canim benimde öyle oldu hatirlamiyomusun hem saatler sonra baka lar ve negatif görenler var bana sen direk pozitif yazmıştın sende de çıkmış iste çizgi hemde bariz koyu olmus benim Suan bile bu kadar koyu olmuyor düşün bence ikiz fala olacak hassat test mi yaptin ucuz 5 tl lik miHamilemiyimki canım test önce negatifti ışıkta bile baktım 1 saat sonra bu hale geldi
Amin canım allah raziolsun darısı isteyen herkese inşallah bu gece peygamberimzn ana rahmine düştüğü gunmusAyyyyy tüylerim diken diken oldu, bu mübarek gecede Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah, dualarını kabul etsin.
Canim ben sana hep içini ferah tut demiştim gördün mu rabbim yüzüne güldü1 TL sec aldan aldım :) önceki hamileligimde stoklamistim
1 TL test canım önceden 10 tane almıştım diğer gebeliklerimide yapmıştım ucuz testlerdenEvet canim benimde öyle oldu hatirlamiyomusun hem saatler sonra baka lar ve negatif görenler var bana sen direk pozitif yazmıştın sende de çıkmış iste çizgi hemde bariz koyu olmus benim Suan bile bu kadar koyu olmuyor düşün bence ikiz fala olacak hassat test mi yaptin ucuz 5 tl lik mi
Ayyy inşallah doğrudur idrarın koyulaşınca suphelendim yapayım dedim ama gidip gidip baktım ışık bile tuttum tekti az önce baktım boyle olmus yalistr diye korkuyorum cokCanim ben sana hep içini ferah tut demiştim gördün mu rabbim yüzüne güldü
Evet canım ama hala kan testi olmadan sevinemiyorm Rabbim hepimizin yüzüne baksın insallahhhhhhCanim ben sana hep içini ferah tut demiştim gördün mu rabbim yüzüne güldü
Canim bende aynı durumdayken sen beni telkin ediyordun o yüzden rahat ol ve hemrn kan testini yaptir diyorum insallah degerlerimiz artar çok heyecanlıyım bu gün aksam yaptim çizgi koyulasmadi canim acaba deger yükselmiyormu diye düşünüyorumEvet canım ama hala kan testi olmadan sevinemiyorm Rabbim hepimizin yüzüne baksın insallahhhhhh
Yavaş yukseliyodur belki canım bide test markasina göre de degisebilirCanim bende aynı durumdayken sen beni telkin ediyordun o yüzden rahat ol ve hemrn kan testini yaptir diyorum insallah degerlerimiz artar çok heyecanlıyım bu gün aksam yaptim çizgi koyulasmadi canim acaba deger yükselmiyormu diye düşünüyorum
Bu denedigim farkli bi marka canim evet insallah artmıştır canım sen ne zaman test yapacaksın bide ikiz oluyormuş alalalal süper bi olay :)Yavaş yukseliyodur belki canım bide test markasina göre de degisebilir
Ben pazetesi kan verebilirim ancak yarin erken olur haftasonuda saglikocagi kapalı pazertesi yada salı sonuç elimde olur inşallah ben 2 izden değilde 3uz 4 uz sen korkuyorum inşallah en fazla 2 izdir sağlıklı olsun da hayirlisiyla bu kez düşmez sağlıkla doğar inşallah 5 sağlıklı yumurta vardıBu denedigim farkli bi marka canim evet insallah artmıştır canım sen ne zaman test yapacaksın bide ikiz oluyormuş alalalal süper bi olay :)
Değerin artmıştır canımcanım merak etme en son yaptı un testin sonucunu atsanaBu denedigim farkli bi marka canim evet insallah artmıştır canım sen ne zaman test yapacaksın bide ikiz oluyormuş alalalal süper bi olay :)
Canim onu çekmedim ki attim gitti annemlerdeydim orda denedim daha henüz kimseye soylemedik ablam bi arkadasim bide eşim biliyor yarını bekledik söylemek için insallah yükselmiştir canim bence merak etme ikizdir en fazla yanliz sana beş yumurta ile iyi yapmislar aşılamayi ben okumustum çok 3 ve fazlasi yumurta olunca yapmiyolar normalde canim nasil bekleyeceksin pazartesiye kadar cumartesi ozel hastanede ver bari ay ben catlarim kacinci günün du bu günDeğerin artmıştır canımcanım merak etme en son yaptı un testin sonucunu atsana
Yarin leptoptan duZeltrim canimda henüz kendimden emin olamuyorumHadi listemizi güncelle uğur getirsin digerlerine her poztifin ardından tekrar poztif haber aliyoruz çok şükür
Canim bende emin olmamıştım sayenizde emin oldum evde testin varsa sabah idrarinla da yap bakalimYarin leptoptan duZeltrim canimda henüz kendimden emin olamuyorum
Canım özel hastane baya uzak yol gitmek istemiyorum sağlık ocağı yakin hemen riskli gebelik grubu olduğumdan korkuyorum bende hemen soylemucgm annemler harici eşim ve ailem kese gorundektn sonra herkes ogrensin inşallahCanim onu çekmedim ki attim gitti annemlerdeydim orda denedim daha henüz kimseye soylemedik ablam bi arkadasim bide eşim biliyor yarını bekledik söylemek için insallah yükselmiştir canim bence merak etme ikizdir en fazla yanliz sana beş yumurta ile iyi yapmislar aşılamayi ben okumustum çok 3 ve fazlasi yumurta olunca yapmiyolar normalde canim nasil bekleyeceksin pazartesiye kadar cumartesi ozel hastanede ver bari ay ben catlarim kacinci günün du bu gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?