- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Canim benimde çok sonra çıkmıştı belli olmaz biliyosun sıkma canini bol bol dua edelim bu gün mübarek yarin cuma rabbim yuzumuze gülsünKızlar benim 11. Günüm dayanamadım test yaptım negatif inşallah değerin düşük olduğundan negatiftir testi atmiuorum bakalım yarimsaat beklesin belki silikte olsa çıkar bugün peygamber efendimizin annesi Amine annemiZin peygamber efendimizin hamile olduğunu anladığı gunmus Rabbim inşallah peygamberimizin yüzü suyu hurmetine allahım kucaklarimizi doldurur hayırlı evlatlarla
Amin canım benim aminnn Rabbim duysun sesimizi insaAllahKızlar benim 11. Günüm dayanamadım test yaptım negatif inşallah değerin düşük olduğundan negatiftir testi atmiuorum bakalım yarimsaat beklesin belki silikte olsa çıkar bugün peygamber efendimizin annesi Amine annemiZin peygamber efendimizin hamile olduğunu anladığı gunmus Rabbim inşallah peygamberimizin yüzü suyu hurmetine allahım kucaklarimizi doldurur hayırlı evlatlarla
Canım ilk yaptığında hic çizgi yoktu değilmi kaç dk sonra belli oldu canım çok sklyor inşallah erken olduğundan çıkmamıştır NEOLUR dua edinCanim benimde çok sonra çıkmıştı belli olmaz biliyosun sıkma canini bol bol dua edelim bu gün mübarek yarin cuma rabbim yuzumuze gülsün
Çok uzgunum inşallah erkendir ondan çıkmamıştır lütfen dua edin banaAmin canım benim aminnn Rabbim duysun sesimizi insaAllah
Canim hic cizgi yoktu evet 45 dk sonra falan belirmiştiCanım ilk yaptığında hic çizgi yoktu değilmi kaç dk sonra belli oldu canım çok sklyor inşallah erken olduğundan çıkmamıştır NEOLUR dua edin
Senim degerin benimkinden yuksekti nie bukadr sknti yapyorsun herkezen degeri cok hizli yukselcek die birsey yok bence hem idrar testine gore anlyamzsin adet olmadgin surce sknti yok eger yukselmzse degerlmiz zaten kan gelir ve duser canim cok sitrs olma senin degrn benkinden bile fazlydi die hatrlyrm yanls hatirlmyorsamKizlar simdi gene test yaptim hic bi koyulasma yok aynı ilk resimde nasilsa oyle silik çizgi sanirim artmadı benim degerim lütfen dualarinizi eksik etmeyin
İnsaAllah canlarim ya su mübarek güzel günlerde hepimizin duasını kabul etsin RabbimBende yarin kan vercem bakalim umarim saglikli gebeliktir bizimkisde artrmis olur degerler
Tatlim duamdasin ne olur skma caniniCanım ilk yaptığında hic çizgi yoktu değilmi kaç dk sonra belli oldu canım çok sklyor inşallah erken olduğundan çıkmamıştır NEOLUR dua edin
Çok uzgunum inşallah erkendir ondan çıkmamıştır lütfen dua edin bana
Canim benim degerim 56.18 de ve doktorum hic olumlu konuşmadı beni üzmek istemiyormuş dolayısı ile çok stres oldum bazi arkadaslar ve baska forumlarda gün gectikce cizginin koyulastigini ve beta yükseldiğini yazmışlar benimki koyu çıkmadığı icin endişe ediyorum Suan nasil yarın olacak bilmiorum allah yanımızda olsun bir çoğumuz icin büyük gün inşallah güzel haberlerle gelirizSenim degerin benimkinden yuksekti nie bukadr sknti yapyorsun herkezen degeri cok hizli yukselcek die birsey yok bence hem idrar testine gore anlyamzsin adet olmadgin surce sknti yok eger yukselmzse degerlmiz zaten kan gelir ve duser canim cok sitrs olma senin degrn benkinden bile fazlydi die hatrlyrm yanls hatirlmyorsam
Çift çizgi oluştuCanimmm Allahım edilen duaları kabul eylesin inşallah Alemin Rabbi inşallah en kısa zamanda nasip etsin hic skma canini sakin ol erken olduğu için çift çıkmamış olabilir. Üzülme nolur
Canimmmmmm iste bu harika bir haberrr cok ama çok sevindim ve ben senden emindim en başında soylemistimÇift çizgi oluştu Eki Görüntüle 1506070
Canim vallahi içimden ikiz geciyor senin icin hadi hayirlisi olsun allah tamamina erdirir inşallahÇift çizgi oluştu Eki Görüntüle 1506070
Hamilemiyimki canım test önce negatifti ışıkta bile baktım 1 saat sonra bu hale geldiCanimmmmmm iste bu harika bir haberrr cok ama çok sevindim ve ben senden emindim en başında soylemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?