• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın kızlar:) bu sabah idrar testi yaptım baya koyu cıktı 2. Çizgi değerlerim artıyo sanırım maşallah bu mübarek günde hepimizin yüzü gülsün inşallah dualarimda olacaksınız bu gece hepiniz.kandiliniz mübarek olsun
Sal kuzum seninde mubarek olsun ilk testini kaçıncı gün yapmıştın 9. Günüm deyim 12 gün bi idrar testi yapsam mi acaba

Sal kuzum seninde mubarek olsun ilk testini kaçıncı gün yapmıştın 9. Günüm deyim 12 gün bi idrar testi yapsam mi acaba
Ben ilk testimi 10. Gün yapmıştım canım ilk bisi çıkmadi yarım saat içinde bidaha baktım çok çok silik bi çizgi vardi.Allah hepimize kucağınıza almayı nasip etsin

Sıkma canını bilemeyiz içerde ne olup bittigini testi ne zaman yapcan benim de 9. Gün günler geçsin istiyorum sonuç olumlu yada olumsuz bi an once öğrenmek istiyorum beklemek çok zor
Ben 14 günden önce yapmaya korkuyorum şahsen 14 günü yada 15 gün yaparım canm kotu rüyalar goruyrm canm sklyr inşallah pozitiftir hepimiznki yaa

Arkadaşlar bugün 11. Günüm ama hic belirti yok canm çok skkn 1 yumurtayla Asilamam tuttuğu için 5 taneden biride tutar diye dusunuyordum ama belirti olmayınca umudm azalmaya başladı progestana başlamadan önce aserme gibi çok acikiydm eksi canım istiyordu progestana başlayınca belirtiler kayboldu 2. Hamileligimdede progestana başladığım gün belirtilerin kaybolmustu tesadufmu bilmiyorum eğer bu Asilamam tutmazsa 2. Cide progestana kullanmayı düşünmüyorum kanı pihtilastiriyo zaten pihtilasmam var o yüzden zararı mi oluyor acaba
Canım belirtilere takılma inan benim 18.günüm hicbir belirtim yok..

Ben 14 günden önce yapmaya korkuyorum şahsen 14 günü yada 15 gün yaparım canm kotu rüyalar goruyrm canm sklyr inşallah pozitiftir hepimiznki yaa
Inşallah dün gece bende kötü kötü rüyalar gördüm sayiklamisim sürekli bi ara hamileyim ben dediğimi hatırlıyorum eşime rabbim sonumuzu Hayır etsin aslında bende korkuyorum negatif çıkar moralim bozulur die ama sabredrmeyebilurim

Inşallah dün gece bende kötü kötü rüyalar gördüm sayiklamisim sürekli bi ara hamileyim ben dediğimi hatırlıyorum eşime rabbim sonumuzu Hayır etsin aslında bende korkuyorum negatif çıkar moralim bozulur die ama sabredrmeyebilurim
Allah yardımcımız olsun umutla bekliyoruz Rabbim sonumuzu hayiretsin

Günaydın kızlar:) bu sabah idrar testi yaptım baya koyu cıktı 2. Çizgi değerlerim artıyo sanırım maşallah bu mübarek günde hepimizin yüzü gülsün inşallah dualarimda olacaksınız bu gece hepiniz.kandiliniz mübarek olsun
Canimmm cok sevindim ben hala yapamadim testi yarin kan testine gidicem sen ne zaman kan testi yaptiracaksin ilk degerin kac çıkmıştı

Kızlar benim 11. Günüm dayanamadım test yaptım negatif inşallah değerin düşük olduğundan negatiftir testi atmiuorum bakalım yarimsaat beklesin belki silikte olsa çıkar bugün peygamber efendimizin annesi Amine annemiZin peygamber efendimize hamile olduğunu anladığı gunmus Rabbim inşallah peygamberimizin yüzü suyu hurmetine allahım kucaklarimizi doldurur hayırlı evlatlarla

Son düzenleme:
Back