• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hamilemiyimki canım test önce negatifti ışıkta bile baktım 1 saat sonra bu hale geldi
Evet canim benimde öyle oldu hatirlamiyomusun hem saatler sonra baka lar ve negatif görenler var bana sen direk pozitif yazmıştın sende de çıkmış iste çizgi hemde bariz koyu olmus benim Suan bile bu kadar koyu olmuyor düşün bence ikiz fala olacak hassat test mi yaptin ucuz 5 tl lik mi

Evet canim benimde öyle oldu hatirlamiyomusun hem saatler sonra baka lar ve negatif görenler var bana sen direk pozitif yazmıştın sende de çıkmış iste çizgi hemde bariz koyu olmus benim Suan bile bu kadar koyu olmuyor düşün bence ikiz fala olacak hassat test mi yaptin ucuz 5 tl lik mi
1 TL test canım önceden 10 tane almıştım diğer gebeliklerimide yapmıştım ucuz testlerden

Canim ben sana hep içini ferah tut demiştim gördün mu rabbim yüzüne güldü
Ayyy inşallah doğrudur idrarın koyulaşınca suphelendim yapayım dedim ama gidip gidip baktım ışık bile tuttum tekti az önce baktım boyle olmus yalistr diye korkuyorum cok

Evet canım ama hala kan testi olmadan sevinemiyorm Rabbim hepimizin yüzüne baksın insallahhhhhh
Canim bende aynı durumdayken sen beni telkin ediyordun o yüzden rahat ol ve hemrn kan testini yaptir diyorum insallah degerlerimiz artar çok heyecanlıyım bu gün aksam yaptim çizgi koyulasmadi canim acaba deger yükselmiyormu diye düşünüyorum

Canim bende aynı durumdayken sen beni telkin ediyordun o yüzden rahat ol ve hemrn kan testini yaptir diyorum insallah degerlerimiz artar çok heyecanlıyım bu gün aksam yaptim çizgi koyulasmadi canim acaba deger yükselmiyormu diye düşünüyorum
Yavaş yukseliyodur belki canım bide test markasina göre de degisebilir

Bu denedigim farkli bi marka canim evet insallah artmıştır canım sen ne zaman test yapacaksın bide ikiz oluyormuş alalalal süper bi olay :)
Ben pazetesi kan verebilirim ancak yarin erken olur haftasonuda saglikocagi kapalı pazertesi yada salı sonuç elimde olur inşallah ben 2 izden değilde 3uz 4 uz sen korkuyorum inşallah en fazla 2 izdir sağlıklı olsun da hayirlisiyla bu kez düşmez sağlıkla doğar inşallah 5 sağlıklı yumurta vardı

Bu denedigim farkli bi marka canim evet insallah artmıştır canım sen ne zaman test yapacaksın bide ikiz oluyormuş alalalal süper bi olay :)
Değerin artmıştır canımcanım merak etme en son yaptı un testin sonucunu atsana

Değerin artmıştır canımcanım merak etme en son yaptı un testin sonucunu atsana
Canim onu çekmedim ki attim gitti annemlerdeydim orda denedim daha henüz kimseye soylemedik ablam bi arkadasim bide eşim biliyor yarını bekledik söylemek için insallah yükselmiştir canim bence merak etme ikizdir en fazla yanliz sana beş yumurta ile iyi yapmislar aşılamayi ben okumustum çok 3 ve fazlasi yumurta olunca yapmiyolar normalde canim nasil bekleyeceksin pazartesiye kadar cumartesi ozel hastanede ver bari ay ben catlarim kacinci günün du bu gün

Canim onu çekmedim ki attim gitti annemlerdeydim orda denedim daha henüz kimseye soylemedik ablam bi arkadasim bide eşim biliyor yarını bekledik söylemek için insallah yükselmiştir canim bence merak etme ikizdir en fazla yanliz sana beş yumurta ile iyi yapmislar aşılamayi ben okumustum çok 3 ve fazlasi yumurta olunca yapmiyolar normalde canim nasil bekleyeceksin pazartesiye kadar cumartesi ozel hastanede ver bari ay ben catlarim kacinci günün du bu gün
Canım özel hastane baya uzak yol gitmek istemiyorum sağlık ocağı yakin hemen riskli gebelik grubu olduğumdan korkuyorum bende hemen soylemucgm annemler harici eşim ve ailem kese gorundektn sonra herkes ogrensin inşallah

Back