• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnsallah canim düşünmeyeyim desem de aklımdan çıkmıyor bazen diyorum ki keşke bu kadar şey bilmesem hele emriyo nasil olusur diye video izledim dedim herhalde imkansizi başarmak gibi Bisi onu başardık devamida gelsin allahim nolur bu topikte dışarda nerde evlat hasretiyle yanan varsa herkese naisp etsin rabbim :KK43:
amın amınnnnnn Allahım nolur duy sesımızı su guzel gunlerde.. Rabbım ısteyen herkese versınn ınsaAllah

Canim sanırım bende ama korktugumuz başımıza gelmeyecek insallah
bazen düşünüyorum da cehalet büyük mutluluk. Bu konu hakkında bu kadar çok şey bilmesek ne kadar rahat olurduk şimdi yok dış gebelikti, yok boş gebelikti ..geçen böyle şeyler okudum bende nette o yüzden moralim bozuktu.hala da kendime gelemedim aynı düşüncelerle doluyum halbuki nekadar mutlu olmamız gerk degilmi ne kadar zamandır Bekliyoz :( o yüzden kızlar artık gebelikle ilgili hic bir şey okumuyorum ve bilmek istemiyorum artık.sadece buraya bakıyom diğer kızlar napti yeni güzel haberler varmı diye sizede bunu öneririm hic bir şey bilmeyin daha fazla çünkü stres yaratmaktan başka bi ise yaramıyor su aşamada.velhasıl canlarım hic kötü şeyler aklımıza getirmeyelim inşallah sağlıklı nur topu gibi bebeklerimiz olacak..

bazen düşünüyorum da cehalet büyük mutluluk. Bu konu hakkında bu kadar çok şey bilmesek ne kadar rahat olurduk şimdi yok dış gebelikti, yok boş gebelikti ..geçen böyle şeyler okudum bende nette o yüzden moralim bozuktu.hala da kendime gelemedim aynı düşüncelerle doluyum halbuki nekadar mutlu olmamız gerk degilmi ne kadar zamandır Bekliyoz :KK43: o yüzden kızlar artık gebelikle ilgili hic bir şey okumuyorum ve bilmek istemiyorum artık.sadece buraya bakıyom diğer kızlar napti yeni güzel haberler varmı diye sizede bunu öneririm hic bir şey bilmeyin daha fazla çünkü stres yaratmaktan başka bi ise yaramıyor su aşamada.velhasıl canlarım hic kötü şeyler aklımıza getirmeyelim inşallah sağlıklı nur topu gibi bebeklerimiz olacak..
Ahhh canim ya resmen bana tercüman oldun bende ARTIK hic bisi okumuyorum sadece buraya bakiyorum kizlar da hayirli haberlerle gelsinler mutlulugmuz daim olsun diye.dediğin gibi havalara ucmamiz gerekirken neler düşünüyoruz hala sevinemiyoruz ne acı değil mi ya şöyle olursa ya böyle oluraa gercekten de cehalet baktığın zaman mutluluk verici bizler ise fazla bilmekten kafayi siyaracagiz

bazen düşünüyorum da cehalet büyük mutluluk. Bu konu hakkında bu kadar çok şey bilmesek ne kadar rahat olurduk şimdi yok dış gebelikti, yok boş gebelikti ..geçen böyle şeyler okudum bende nette o yüzden moralim bozuktu.hala da kendime gelemedim aynı düşüncelerle doluyum halbuki nekadar mutlu olmamız gerk degilmi ne kadar zamandır Bekliyoz :KK43: o yüzden kızlar artık gebelikle ilgili hic bir şey okumuyorum ve bilmek istemiyorum artık.sadece buraya bakıyom diğer kızlar napti yeni güzel haberler varmı diye sizede bunu öneririm hic bir şey bilmeyin daha fazla çünkü stres yaratmaktan başka bi ise yaramıyor su aşamada.velhasıl canlarım hic kötü şeyler aklımıza getirmeyelim inşallah sağlıklı nur topu gibi bebeklerimiz olacak..
bu yazdıklarının altına adımı yazar ımzamı atarım canım.. cok guzel demıssın bende bakmıyorum artıkk bıle bıle uzuyorum halbukı kendımı.. bırak Rabbım zaten ızın verırse bebeegın senınle dıyorum sonra kendıme ve bol dua edıyorum.. Bende buraya kızlardan duyacagım guzel haberlerı gormek ıcın bakıyorum.. varsa yardımcı olacagı bıseylerı elımden gelenı yapmak ıstıyorum.. ancak yasayanbılır .. ALLAHIM her daım yanımıızda olsun ve ısteyen her ınsana nasıp etsın ınsaAllah...

ayyy biliyormusun bende boyle dusunuyorum arastir arastirrrr kafayi yiycem. dr a gidiyorum anlatiyor rahim resmi falan gosteriyor inanin icimden guluyorum :) cunku ben onlarin hepsini biliyorum... ne olur neler olmaz nelere dikkat etmeliyim falan.... bazen bende cok bilmekten yoruluyorum.

Kizlar bu gebeligin özellikle de sebepsiz inferlitenin en büyük sorunu takıntı yapmak ve görüyorum ki hemen hemen hepimizde bu var biz aslında kendi kendimizi kapatiyoruz bence düşün düşün boktur işin misali düşünüp durmaktan beyine hep olumsuzluklar empoze ediyoruz ve vücut öyle yonleniyo tabiki rabbim bilir ama kafada takinti yaptikca olacagi varsa da olmuyo demekki.Ben 1.aşılamam da o kadar rahattim ki dedim tamam sorun yok çok şükür kesin tutar neden tutmasin ki vs sonra günler geçerken öyle olumsuzluklar düşündüm ki anlatamam size hatta adetim 0 ağrılı gecince doktorum acaba tutunamadimi düşük mü oldu falan demişti hayatim da ilk defa ağrısız ve baya koyu adet geçirmiştim çok şükür kist oluşmadı ama bunda bıraktım olursa olur olmazsa rabbim bilir nasil te varsa olur zaten dedim bolca dua ettim allahim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip et die çok şükür tüneli gördük sonunda ki ışığa da ulaşıcaz insallah

Kizlar bu gebeligin özellikle de sebepsiz inferlitenin en büyük sorunu takıntı yapmak ve görüyorum ki hemen hemen hepimizde bu var biz aslında kendi kendimizi kapatiyoruz bence düşün düşün boktur işin misali düşünüp durmaktan beyine hep olumsuzluklar empoze ediyoruz ve vücut öyle yonleniyo tabiki rabbim bilir ama kafada takinti yaptikca olacagi varsa da olmuyo demekki.Ben 1.aşılamam da o kadar rahattim ki dedim tamam sorun yok çok şükür kesin tutar neden tutmasin ki vs sonra günler geçerken öyle olumsuzluklar düşündüm ki anlatamam size hatta adetim 0 ağrılı gecince doktorum acaba tutunamadimi düşük mü oldu falan demişti hayatim da ilk defa ağrısız ve baya koyu adet geçirmiştim çok şükür kist oluşmadı ama bunda bıraktım olursa olur olmazsa rabbim bilir nasil te varsa olur zaten dedim bolca dua ettim allahim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip et die çok şükür tüneli gördük sonunda ki ışığa da ulaşıcaz insallah
aynen oyle kendi kendimizi yiyip bitiriyoruz malesefff

ıkı bucuk yıldırr hep kurdum kafamdaa olmuyor olmayacak dıye ... Ama oyle degılmıs . ıcım umut dolu olacak ınsaAllah dedım son aylarda Inanın bol bol dua ettım her fırsatta ve dua ıstedım(bes yasındakı yegenımden bıle) ve asılamaya basladık HAYDI BISMILLAH dıyerek.. cok sukur rabbıme hep olacak gozuyle baktım ve buna layık gordu benı tuttu... bugunde hatıme basladım cok sukur..dedıgn gıb tunelı gorduk sonundakı ısıgıda gorecezz ınsaALLAH...

Günaydın kızlar birsey sorucam ben ilaçsız adet olamıyorum ama hani bu iğneleri kullandığım zaman düzenleyici içmedende adet oluyorum şimdi son adet tarihinden itibaren bugün 28. Gün bugün MÜ olmam gerekiyor

Günaydın kızlar:) bu sabah idrar testi yaptım baya koyu cıktı 2. Çizgi değerlerim artıyo sanırım maşallah bu mübarek günde hepimizin yüzü gülsün inşallah dualarimda olacaksınız bu gece hepiniz.kandiliniz mübarek olsun

Screenshot_2015-04-23-11-11-51~2.jpg

Arkadaşlar bugün 11. Günüm ama hic belirti yok canm çok skkn 1 yumurtayla Asilamam tuttuğu için 5 taneden biride tutar diye dusunuyordum ama belirti olmayınca umudm azalmaya başladı progestana başlamadan önce aserme gibi çok acikiydm eksi canım istiyordu progestana başlayınca belirtiler kayboldu 2. Hamileligimdede progestana başladığım gün belirtilerin kaybolmustu tesadufmu bilmiyorum eğer bu Asilamam tutmazsa 2. Cide progestana kullanmayı düşünmüyorum kanı pihtilastiriyo zaten pihtilasmam var o yüzden zararı mi oluyor acaba

Arkadaşlar bugün 11. Günüm ama hic belirti yok canm çok skkn 1 yumurtayla Asilamam tuttuğu için 5 taneden biride tutar diye dusunuyordum ama belirti olmayınca umudm azalmaya başladı progestana başlamadan önce aserme gibi çok acikiydm eksi canım istiyordu progestana başlayınca belirtiler kayboldu 2. Hamileligimdede progestana başladığım gün belirtilerin kaybolmustu tesadufmu bilmiyorum eğer bu Asilamam tutmazsa 2. Cide progestana kullanmayı düşünmüyorum kanı pihtilastiriyo zaten pihtilasmam var o yüzden zararı mi oluyor acaba
Canım her seferinde aynı olmaz ya benim bugün 16. Günüm hic belirtim yok bak.bozma moralini

Sıkma canını bilemeyiz içerde ne olup bittigini testi ne zaman yapcan benim de 9. Gün günler geçsin istiyorum sonuç olumlu yada olumsuz bi an once öğrenmek istiyorum beklemek çok zor

Back