• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet bir kez tüp işte ilk defa aşılama bir kez de yumurta takibi yine iğneli 5 yıllık Evliyim hiç hamile kalmadım
Allah yardimcin olsun canım hayirlisiyla kendiliğinden olur inşallah benimde kendiliğinden yumurtlamam olmuyor sana sogankuru yapmanın tavsiye ederim ben adetinin 3. Günü başlayıp 10 gün yaptım adetim 26. Günü yumurtladim hamile de kaldım düştü aşılama oldum tuttu düştü şimdide 5 yumurtayla Asilamam oldu 13 nisanda ama Dr aşılama odasına çok geç geldi sperm tüpü 45 dk bekledi o yüzden korkyorm spermler zarar görmüştür diye Tutmaz diye diğerinde 7. Günden itibaren beliritm başladı bugün 10.günüm bilmiyorum tutmaz tutarsada düşer diye korkuyorum

Benim sonucuma negatif yazabilirsiniz malesef 12. Gün sonuç 0.564 tekrarlamayı düşünmüyorum ilaçlarımı bırakıcam Dr bugün yarın yok

canim yaa bende cok uzuldum... ama ne bileyim adet olana kadar yinede umit var demektir. haa olmasada umudunu yitirme
bende toplamda 5 yillik evliyim bunun 2 yili hicc korunmadik ve ben hiccccc gebe kalmadim. Allahin izniyle bu ay bi adim attik tedavi icin Allah yuzumuzu guldurur insallahhhh

Yani beş yumurta vardı birimi tutmaz çok ümitliydim
Canimsin ne desem kelimeler yetmez biliyorum.. Rabbim boyle uygun gördü ne yapabiliriz. Sen tevekkül et dua et birgün mutlaka insaAllah bu sevinci duyguyu yaşatacak.. Hepiniz duamdasiniz..

Hoşgeldin canım, benim eşim de varikosel ameliyatı oldu değerlerimiz oldukça düzeldi çok şükür. Ama malesef ben de bir düşük yaşadım bu düşüklerin varikoselle bir ilgisi olabilirmi acaba:/ Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Düşük sebebini doktor sağlıksız sperme bağladı.varikosel ameliyatından sonra hamile kaldım 8. haftada kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.8 ay sonra 1 düşük oldu.başka tık olmadı.bugün aşılama gerçekleşti.umarım güzel şeyler olacak.öyle bir his var içimde :)

Düşük sebebini doktor sağlıksız sperme bağladı.varikosel ameliyatından sonra hamile kaldım 8. haftada kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.8 ay sonra 1 düşük oldu.başka tık olmadı.bugün aşılama gerçekleşti.umarım güzel şeyler olacak.öyle bir his var içimde :)
slm canim hayirli olsun. guzel haberler aliriz senden de insallahhh

8.haftada kalbinin atmasi mi gerek bizimkisi ne alamde acaba bilemyorum insallah degrimiz kat ve kat artmistir Allah hepinizin yardimicisi olsun arkdslar

Anladım canım Allah bir daha yaşatmasın hiçbirimize de.. Aşılaman hayırlı olsun inşallah:)

Arkdaslar kese ne zaman goeunuyor ki bes haftalik diyor forunlrda ama iste benim.cok yeni cuma gunu acaba hast eye mi gitsem yoksa saglik ocaginamo gidip kan versem artisi gormek icin bilemedim o beni su tarihte gebe polikiligine git diyebilir belki yonlendiri mi bilemedim alttan da muayne olmak artik hosuma gtmyor aslinda korkuyorum

Hayırlı olsun canım güzel haberleri duymayı nasip eder Rabbim insaAllah.. Her gün yasin ve fetih suresini oku.. Ben hep okudum halada okuyorum ilk asilamam tuttu çok şükür dua et bol bol

Arkdaslar kese ne zaman goeunuyor ki bes haftalik diyor forunlrda ama iste benim.cok yeni cuma gunu acaba hast eye mi gitsem yoksa saglik ocaginamo gidip kan versem artisi gormek icin bilemedim o beni su tarihte gebe polikiligine git diyebilir belki yonlendiri mi bilemedim alttan da muayne olmak artik hosuma gtmyor aslinda korkuyorum
Tüp bebek merkezindeki doktorum iki hafta sonra gel dedi ama ben haftaya başka hastaneye gidecem insaAllah..sabredeersen sağlık ocağına git sabirsizsan hastaneye.. Ben dayanamadım hastaneye gitnistim. Bakalım haftaya beş haftalık olur o zaman kesesi görünür imsaAllah.

Tüp bebek merkezindeki doktorum iki hafta sonra gel dedi ama ben haftaya başka hastaneye gidecem insaAllah..sabredeersen sağlık ocağına git sabirsizsan hastaneye.. Ben dayanamadım hastaneye gitnistim. Bakalım haftaya beş haftalık olur o zaman kesesi görünür imsaAllah.
Canim inşallah görünür bebisin kesesi rabbim bizede nasip eder bakalim cuma degerler artsinda keseyi de görürüz rabbimin izniyle sonra en önemli aşama kalp atışları

Canim inşallah görünür bebisin kesesi rabbim bizede nasip eder bakalim cuma degerler artsinda keseyi de görürüz rabbimin izniyle sonra en önemli aşama kalp atışları
Evet canım ya bundan sonraki süreç önemli Rabbim nasip eder insaAllah

Evet canım ya bundan sonraki süreç önemli Rabbim nasip eder insaAllah
İnsallah canim düşünmeyeyim desem de aklımdan çıkmıyor bazen diyorum ki keşke bu kadar şey bilmesem hele emriyo nasil olusur diye video izledim dedim herhalde imkansizi başarmak gibi Bisi onu başardık devamida gelsin allahim nolur bu topikte dışarda nerde evlat hasretiyle yanan varsa herkese naisp etsin rabbim :(

Sanirim benim icin kese gormek henuz erken gbi saglik ocagina gidip kan vereyim bi bakalim

Back