- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 33
Üzülme diyeceğim ama elinde degil biliyorum bende sürekli kotu rüya görüyorum korkuyorum olumsuz birşeyler olacak diyeKızlar çok üzgünüm ikinci testimide Yaptım şimdi negatif (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülme diyeceğim ama elinde degil biliyorum bende sürekli kotu rüya görüyorum korkuyorum olumsuz birşeyler olacak diyeKızlar çok üzgünüm ikinci testimide Yaptım şimdi negatif (
Bıtanem benım cuma günü kan testı yaptırıcam 10 insanda aşılamam oldu ama açayıp goguslerım ağrıyor çok sıstı ama her adetten oncede aynı oluyordu of yaÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar.Yüce Rabbim isteklerimizi hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Forumu uzun zamandan beri takip ediyorum fakat yeni üye oldum.Ne güzel müjdeli haberleri almaya başladık inşallah herkes istediğine kavuşur.
Gelelim benim hikayeme bende 10 nisanda ikinci aşılamamı yaptırdım hemen hemen benzer belirtiler bendede var fakat dayanamadım az önce idrar testi yaptım ama çıkmadı haliyle üzüldüm sizce erkenmi davrandım birde 10 nisanda aşılama yaptıran diğer arkadaşlar son durumlarınız nedir paylaşırsanız sevinirim.Hepinize selamlar...
evet maalesef canımSaol cnm allah razı olsun rabbim hepimizin yüzünü guldursun insallah senin ilk bebegin düşük mu oldu canim
Himm cnm maaşallah ne kadar guclusunuz rabbim simdi sevindirsin insallahevet maalesef canım
Canim gebelik belirtileri de ayniiii adet belirtileri gibi hic bir farkı yok benim sivilcilerim cikti göğüs ucum büyüdü kasindi adet sancilarim vardi be degerim yüksek çıktı ama henüz pozitif demedi doktorum merak etmeKızlar bugün 12.gunum asılama Olduğum günden berı akıntım çok beş gundurde goguslerıme dokunamıyorumcok acıyor cuma günü kan tahlılım var ılk aşılamam acaba adett oncesı belırtılerle asılama sonrası belırtıler aynımı bel ağrısı çok çektım gecelerı sımdı yok beklemek ne zor ya 2 Yıldır ıstıyorum
Canim kaçıncı günü test yaptin benimde cok sonradan ikinci çizgi silik çıkıyorduMerhaba kızlar, dün ben de test yaptım tabiki negatif.. 5 dk baktım bıraktım. Bugün bir bakayım dedim hayalet çizgi oluşmuş ama sanki beklemekten oluşmuş idrar fazla gelmiş de oluşmuş gibi.. Bir de daha önce de böyle birşey yaşadık malesef bekledikten sonra hayalet çizgi olmuştu ama hamile değildim.. O yüzden bu da beklediği için çıktı bence..
Canım 12. Güne kadar çoktan etkisi gitmiştir sonradan hayal kırıklığı olmasın diye öyle demiştir doktor.. Etkisi olsa bile 50 lere kadar çıkmazdı rahat ol canımYa kızlar kafayı yemek üzereyim ben doktoruma bisi sordun dioki hamile olmayan kadinlar psikolojik olarak öyle hissedebilir falan filan bu ne yani simdi
Dün 11. Günümdü sabah uyanınca yapıp 5 dk bakıp bırakmıştım canım hiç sanmıyorum daha önce de böyle kandırdı beni bu testCanim kaçıncı günü test yaptin benimde cok sonradan ikinci çizgi silik çıkıyordu
Alalal canim benim yaptigim test Al bi test diye bisiydi yarin tekrar dene sabah idrari la bakalim nolcak bende dün sabah 8.30 yapmıştım bildiğin gölge vardi hatta kendi kendime görüyorum dedim biraktim yattim saatler sonra kalktigimda silik belirgin olmuştuDün 11. Günümdü sabah uyanınca yapıp 5 dk bakıp bırakmıştım canım hiç sanmıyorum daha önce de böyle kandırdı beni bu test
Canım ben çizgiyi görüyorum eşime de fotosunu attım o da gördü ama hani böyle çok bekletirsin de afedersin sararırya öyle test o yüzden yanlış bence keşke olsa tabi.. Yarın tekrar denerim bakalım nasip hayırlısıyla olsun inşallah ama umut etmeyi bile unutmuşum sankiAlalal canim benim yaptigim test Al bi test diye bisiydi yarin tekrar dene sabah idrari la bakalim nolcak bende dün sabah 8.30 yapmıştım bildiğin gölge vardi hatta kendi kendime görüyorum dedim biraktim yattim saatler sonra kalktigimda silik belirgin olmuştu
Hep böyleyiz canim bende ilk testte negatifi görünce dedim umutlar aon buldu gene olmadi ama 45 dk sonra silik cikti gene inanmadim hep burdaki arkadaslar umut verdi bana sonra dün kanda görünce şükür dedim bu sefer doktor dur sevinme dedi böyle sürüp gidecek kucagimiza alana kadar sanırımCanım ben çizgiyi görüyorum eşime de fotosunu attım o da gördü ama hani böyle çok bekletirsin de afedersin sararırya öyle test o yüzden yanlış bence keşke olsa tabi.. Yarın tekrar denerim bakalım nasip hayırlısıyla olsun inşallah ama umut etmeyi bile unutmuşum sanki
Aynen öyle canım hiç bitmiyor düşünceler tasalar.. İnanılmaz derecede bebek istiyorum tabiki ama sağlıklı hayırlı olsun diye dua ediyorum hep çok korkuyorum tekrar kaybetmekten bir sorun olmasından.. Keşke hamile olduğumu öğrensem de gözümü kapatıp açtığımda bebeğim sağlıkla kucağımda olsa hayırlısı diyorum hep..Hep böyleyiz canim bende ilk testte negatifi görünce dedim umutlar aon buldu gene olmadi ama 45 dk sonra silik cikti gene inanmadim hep burdaki arkadaslar umut verdi bana sonra dün kanda görünce şükür dedim bu sefer doktor dur sevinme dedi böyle sürüp gidecek kucagimiza alana kadar sanırım
Ah canim ne güzel göz açıp kapayinca yanimizda oluverseler insallah o gunleride göreceğiz bend e cok istiyorum bebis hayırlısı Insallah tutunur yavrumAynen öyle canım hiç bitmiyor düşünceler tasalar.. İnanılmaz derecede bebek istiyorum tabiki ama sağlıklı hayırlı olsun diye dua ediyorum hep çok korkuyorum tekrar kaybetmekten bir sorun olmasından.. Keşke hamile olduğumu öğrensem de gözümü kapatıp açtığımda bebeğim sağlıkla kucağımda olsa hayırlısı diyorum hep..
Sen kafana takma canım 2 günde bir artışa bak düzenli artıyorsa yeterli canım
İnşallah canımm Allah gönlümüze göre versin hepimizinAh canim ne güzel göz açıp kapayinca yanimizda oluverseler insallah o gunleride göreceğiz bend e cok istiyorum bebis hayırlısı Insallah tutunur yavrum
Canım benim Rabbim yeri ve zamanı o kadar iyi biliyor ki sen sadece tevekkül et.. Rabbime dua et o zaten seni duyuyordur. Beslenmene dikkat et canım ben ilk bir hafta yattım ne is yaptım ne yemek.. Esimden Allah razi olsun.. Yeni yeni başladım.. Su güzel günlerde bol bol dua..ve kocaman umut olsunAynen öyle canım hiç bitmiyor düşünceler tasalar.. İnanılmaz derecede bebek istiyorum tabiki ama sağlıklı hayırlı olsun diye dua ediyorum hep çok korkuyorum tekrar kaybetmekten bir sorun olmasından.. Keşke hamile olduğumu öğrensem de gözümü kapatıp açtığımda bebeğim sağlıkla kucağımda olsa hayırlısı diyorum hep..
Sen kafana takma canım 2 günde bir artışa bak düzenli artıyorsa yeterli canım
Kaçıncı günün canim sende benim gibi tezcanlisin rabbim pozitifle karsilastirsin insallahBen bugün kan vericem kızlar içimde ki şüpheler son bulsun
Takıp edıyorum senı bıtanem Ins keskinleşir bu ay hepımız hamıle kalalım cuma günü sonucu yazarımCanim gebelik belirtileri de ayniiii adet belirtileri gibi hic bir farkı yok benim sivilcilerim cikti göğüs ucum büyüdü kasindi adet sancilarim vardi be degerim yüksek çıktı ama henüz pozitif demedi doktorum merak etme