Sabredip beklemekten başka çaremiz yok canım hep dua ediyorum hayırlısıyla olsun inşallah. Ben aşılamadan hemen sonra hasta oldum pek dikkat edemedim malesef ama nasip Saol canımCanım benim Rabbim yeri ve zamanı o kadar iyi biliyor ki sen sadece tevekkül et.. Rabbime dua et o zaten seni duyuyordur. Beslenmene dikkat et canım ben ilk bir hafta yattım ne is yaptım ne yemek.. Esimden Allah razi olsun.. Yeni yeni başladım.. Su güzel günlerde bol bol dua..ve kocaman umut olsun
Aslında daha erken ama varsa çıkar bence canım inşallah hayırlısıyla pozitifi görürsün ben de idrarda negatifi gördüm..Ben bugün kan vericem kızlar içimde ki şüpheler son bulsun
Insallah canim cuma herkes için büyük gün mübarek günde hepimiz olumlu sonuçlar alalim inşallahTakıp edıyorum senı bıtanem Ins keskinleşir bu ay hepımız hamıle kalalım cuma günü sonucu yazarım
Amin kızlar aminnnn Rabbim su güzel günlerde duysum sesimizi insaAllahInsallah canim cuma herkes için büyük gün mübarek günde hepimiz olumlu sonuçlar alalim inşallah
Bende grip oldum canım yeni yeni iyilesiyorum...Sabredip beklemekten başka çaremiz yok canım hep dua ediyorum hayırlısıyla olsun inşallah. Ben aşılamadan hemen sonra hasta oldum pek dikkat edemedim malesef ama nasip Saol canım
Canim gecmis olsun ikinize de valla benim de bogazim agrimaya başladı oksurdukce kasiklarimdan bisi cekiliyo sanki cok korkuyorumBende grip oldum canım yeni yeni iyilesiyorum...
oksürmemeye çalış canım zeytinyağı falan için boğazını yumuşatsın...Canim gecmis olsun ikinize de valla benim de bogazim agrimaya başladı oksurdukce kasiklarimdan bisi cekiliyo sanki cok korkuyorum
Saol hayatim deniycemoksürmemeye çalış canım zeytinyağı falan için boğazını yumuşatsın...
Adet olmadan umudunu kesme canım çok zor bende de belirti yok canm çok sklyoKıyamam eşim test alıp gelmiş bir daha yaptım ve tabiki negatif.. Yoruldumm, yorulduk..
Geçmiş olsun canımBende grip oldum canım yeni yeni iyilesiyorum...
Adet olmadan umudunu kesme canım çok zor bende de belirti yok canm çok sklyo
inşallah hamileyiz canım iyi düşünelim iyi olsunBıtanem benım cuma günü kan testı yaptırıcam 10 insanda aşılamam oldu ama açayıp goguslerım ağrıyor çok sıstı ama her adetten oncede aynı oluyordu of ya
Allah yüzümüze baksın canım kısmet napalim hayırlısı olsun can skmamak mümkün değilGeçmiş olsun canım
Bilmiyorumki canım nasip tabi ama beklemek zor.. Sonu güzel olsa da değse.. Sen de sıkma canını hiç belli olmaz canım
5 yumurtanmi vardı canım sennYani beş yumurta vardı birimi tutmaz çok ümitliydim
Bende ignelerimi aldım bekliyorum hangi iğneyi aldın peki Cnmbizim ilk gorusmemiz ayin 14 unde idi. ogun konustuk neler yapacagini anlatti. sonra birsuru test istedi onlari yaptirdik. tedavi suresince gerekli igneleri ilaclari yazdi onlari aldik. sira adet olmada :)
Eşimin tetkikleri iyi bende normalde yumurta olmuyor iğnelerle başladım ama çok güzel gelişti ve beş tane Büyüdü arkadan gelen küçüklerde vardı5 yumurtanmi vardı canım senn
Tüp bebektemi yaptırmıştır canım sen kaç kez tedavi oldun hamile kaldinmi hicEşimin tetkikleri iyi bende normalde yumurta olmuyor iğnelerle başladım ama çok güzel gelişti ve beş tane Büyüdü arkadan gelen küçüklerde vardı
Canim inan çok üzüldüm rabbim yüzüne baksın Insallah ne diyimBenim sonucuma negatif yazabilirsiniz malesef 12. Gün sonuç 0.564 tekrarlamayı düşünmüyorum ilaçlarımı bırakıcam Dr bugün yarın yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?