- 13 Nisan 2015
- 3.735
- 6.542
- 158
Cin takvimi yaz orda çıkar tatlım yasinla hamile kaldığın ayin ortada birleşmesiAaa nerden baktin bende bakmak isterim yada sen bak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cin takvimi yaz orda çıkar tatlım yasinla hamile kaldığın ayin ortada birleşmesiAaa nerden baktin bende bakmak isterim yada sen bak :)
Canim kirmizilari görmeden üzülme lütfenKızlar çok üzgünüm ikinci testimide Yaptım şimdi negatif (
Canim herkeste belli olmuyoki ablamin gebeligi adeti geçtikten sonra çıktı idrar da kişiden kişiye değişiyor sonuçtaKızlar çok üzgünüm ikinci testimide Yaptım şimdi negatif (
Canim ya hasta olmadiysan uzulme lutfenn... hala umut var demektirBen eşime baktım o bana baktı kendimi çok kötü hissettim tarif edemem şu anda ağlıyorum
Ben eşime baktım o bana baktı kendimi çok kötü hissettim tarif edemem şu anda ağlıyorum
saol kuzumm duaya ihtiyacımız var zaten benim kasık ağrılarım azaldı yine ağrıyo ama ilk bi hafta ağrıdığı kadar deil bel ağrım da öle bugün 8. günümdeyim rabbim hayırlısını nasip etsin sanki olmuycakmış gibi hissetmeye başladım hayırlısı olsun diyorum inşallahamın canım benım amın duamdasınız...
ne sormuştun kiYa kızlar kafayı yemek üzereyim ben doktoruma bisi sordun dioki hamile olmayan kadinlar psikolojik olarak öyle hissedebilir falan filan bu ne yani simdi
Canim ya iki gündür inanilmaz oguruyorum sabahlari hele sigara kokusuna tahammülüm yok bide dün zeytinyagli barbunya yemistim gece bi türlü uyuyamadim mide yanmasindan bu durumda ne icebilirim falan diye sordum oda gebe olmayan kadinlar psikolojik gebe gibi hissederler gebe olsan bile böyle belirtiler simdi olmaz ne demek yani bu psikolojik olabilir mi yarin litte süt ictim midem zaten önceden problemline sormuştun ki
galiba değerin 50li bi değerdi buda gebelik var demek oluyo ve her bünye farklı benim ilk aşılamam pozitifti ve 10.günden itibaren kusmaya başladım eşim de doktor olamaz bu kadar erken dedi ama 2 gün sonra testte çıktı.miden çok hassassa olabilir benim öle çünkü.doktorun biraz tuhaf galibaCanim ya iki gündür inanilmaz oguruyorum sabahlari hele sigara kokusuna tahammülüm yok bide dün zeytinyagli barbunya yemistim gece bi türlü uyuyamadim mide yanmasindan bu durumda ne icebilirim falan diye sordum oda gebe olmayan kadinlar psikolojik gebe gibi hissederler gebe olsan bile böyle belirtiler simdi olmaz ne demek yani bu psikolojik olabilir mi yarin litte süt ictim midem zaten önceden problemli
Yani çok tatli çok seviyorum ama gram pozitif demedi canim üzülmeni istemiyorum diyor bu nasil iş anlamadim 56.18 canim az mi yanigaliba değerin 50li bi değerdi buda gebelik var demek oluyo ve her bünye farklı benim ilk aşılamam pozitifti ve 10.günden itibaren kusmaya başladım eşim de doktor olamaz bu kadar erken dedi ama 2 gün sonra testte çıktı.miden çok hassassa olabilir benim öle çünkü.doktorun biraz tuhaf galiba
kaçıncı gün çıktı bu değer canımYani çok tatli çok seviyorum ama gram pozitif demedi canim üzülmeni istemiyorum diyor bu nasil iş anlamadim 56.18 canim az mi yani
12. Gün dun yaptırdım şimdi emriyolugumu aradim konuştum canim 12.gün icin deger gayet iyi catlatma ignesinin etkisi de değildir dedi.iki gün sonra tekrarla bakalim katlanacak mi dediki bu normal bi prosedür zaten gebelik sağlık limi degil mi diye ama Suan pozitif çok sevindim falan dedikaçıncı gün çıktı bu değer canım
12.gün için normal gayet canım hiç canını sıkma o değer 48 saatte 2ye katlayarak artcak çatlatma iğnesinin etkisi o güne kalmaz kesinlikle.hiç stres yapma kötü şeyler düşünme12. Gün dun yaptırdım şimdi emriyolugumu aradim konuştum canim 12.gün icin deger gayet iyi catlatma ignesinin etkisi de değildir dedi.iki gün sonra tekrarla bakalim katlanacak mi dediki bu normal bi prosedür zaten gebelik sağlık limi degil mi diye ama Suan pozitif çok sevindim falan dedi
Saol cnm allah razı olsun rabbim hepimizin yüzünü guldursun insallah senin ilk bebegin düşük mu oldu canim12.gün için normal gayet canım hiç canını sıkma o değer 48 saatte 2ye katlayarak artcak çatlatma iğnesinin etkisi o güne kalmaz kesinlikle.hiç stres yapma kötü şeyler düşünme