Valami harikaaaevet canım sızınkı cumaya kadar daha cok artar.. benım ıkı gundde 3,3.5 kat arttı masaALLAH
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valami harikaaaevet canım sızınkı cumaya kadar daha cok artar.. benım ıkı gundde 3,3.5 kat arttı masaALLAH
bızdee dort kız bır erkek..esım uc erkek.. ablalarım cocukları hepsı kız (7tane yegenım,2sı oldu onlarda kızdı) erkek olursa bızım tarafta ne tatlı olur yaa hayırlısı ınsaALLAH( 7 prensese,1 prens)Canim bazilrdin 5.ayinda bazilrnda 8.ayinda bazilrn 3.ayinda cikiyormus benim hemen cikti iste gariptir kiz cok isterm ama kiz ile ilgili hic bir seye bakamyorum icimden grlmyor hiselrm erkek diyor esim uc erkek ben uc erkek bir kiz anmemde uc erkek kardesim icinde tek kizzz eeee sonuc benim de sanrm erkek olur
canım pazar gunu yaptırdıgım 81 cıktı, bugun salı yaptırdıgım 279 cıktı cok sukurKacti kaca cikmis canim peki
Canim 81 ciktiginda kacinci gündü ya unutuyorum malum cok paylaşım var :)) bizde babamlarin tarafinda 6 erkek iki kiz sadece ablam ve ben biz iki kiz bi erkek kardesiz esim de 3 erkek bi kiz anne tarafimda cok kiz var bakalim hayirlisi :))canım pazar gunu yaptırdıgım 81 cıktı, bugun salı yaptırdıgım 279 cıktı cok sukur
14.gun yaptırdım canım benCanim 81 ciktiginda kacinci gündü ya unutuyorum malum cok paylaşım var :)) bizde babamlarin tarafinda 6 erkek iki kiz sadece ablam ve ben biz iki kiz bi erkek kardesiz esim de 3 erkek bi kiz anne tarafimda cok kiz var bakalim hayirlisi :))
Ayy canim ya ismi bile belirlemissiniz ne güzel insallah gönlüne göre olsun herkesin aşılama sonucu netlessinde baska topik açarız orda devam ederiz inşallah sonraki süreç içinBizde anne taraginda kiz hep ama annem 3erkek annem tek kiz eee bende 3erkek bir kiz esimde 3erkek uvey annesinden bir kiz karfesj var genler dior ki oglun olacak hislermde ole ismiside hazie oglumun Ömer Faruk kiz olursda Melike teyzeleri
Ya benim 12.güne gore gayet iyi degilmi degerim sevgili doktorum neden içime kurt düşürdü ya14.gun yaptırdım canım ben
14.gun yaptırdım ılk testımı canım dıgerını 16.gun ... ben hastanede yaptırdım ıkı saatte verdıler.saglık ocagı gec verıyor dıye sabrısızım bekleyemem dedımSenin ilk degrin de yuksekmsti canim bizimkisi 46.6ydi bakalm cuma ne olacak degrmiz 15.gunmuydu seninde ilk testi yaptrdgin saglik ocaklri ertesi gun mu veryor ki sonucu ya
gayet guzel canım degerım doktor ne olur neolmaz dıye oyle demıstır ... uzulme dıye doktorun gorevı bu olumsuzuda soylemesı lazım.. ama cok super degerın ve kat kat artacak ınsaALLAHYa benim 12.güne gore gayet iyi degilmi degerim sevgili doktorum neden içime kurt düşürdü ya
canım benım senınkıde gayet guzel gec dollenme olmus olabılır spermler 3 gun yasıyor catlayan yumurta 24saato ara kavusmus olabılır bebıs cuma gunu o sayıyı kat ve kat artmıs goreceksın sevıncınde oyle olacak ınsaALLAH .....Banada bir haftalik dedi sanrm asilamadan sonrami tuttu nedir yoksa degerm daha yuksek cikardi gibi geliyoe
Insallah canimgayet guzel canım degerım doktor ne olur neolmaz dıye oyle demıstır ... uzulme dıye doktorun gorevı bu olumsuzuda soylemesı lazım.. ama cok super degerın ve kat kat artacak ınsaALLAH
Aaa nerden baktin bende bakmak isterim yada sen bak :)kızlar cın takvımınde kız cıkıyor benım kı sızınkıler ne
Ay hadi bakalım insaAllahBenim 24 25 26 27 yaslrda nisan ayi hep erkek