Ben zaten cok su icerm hergunde meyvemizi yeriz ama doktor bisi demedi folik asit alayim mi dedim al dedi hergun bir adey icicem ben asilamanin 15.gunu yapmisrim 46.6 mi ole biseydi canim cuma birdaha kan var dediler su anda adetim safce 3gun gecikti zaten aman demi sitrse etikler bir dahakine giryim bebegim bir aylik olsun da sonucta yazili sinavi kazndim iste birde direksyonu alsaydim okadr kursa para odedik bu ay sinav icin hazid hissetmyrm ya bir dahaki aya gireyim dedim iyi mi yaptm kotumj bilmyorum tatlim yaa bende cuma gunu netlsince cikolta alcam dagitacam cocuklsra filan tatli alip komsulra vercem birde sukur namazi yapacam hediye alacgim biri daha var tabi bakalim degerlmjz artacak mi bugun carsiya indim dolstim markete giittik arkdslr iyidim az belim agridi ama kasigimda heo agryor zaten Istanbul zor bir kere aracimizla gittik o nedir ole bunalima grdim trafikta valaCanim hemen araba kullanmayacaksan acele etme bence bende bi süre trafiğe cikmasam mi diyorum çok sinirleniyorum malum istanbul trafiği.canim benim doktorum da bol bol su ic protein agirlikli beslen ve kuru meyve tüket dedi doktorum benimde cuma netlesicek cnm senin degerin kacti kaçıncı gün gittin teste merak ettik seni sesin çıkmayınca
Canim evet istanbul fena bide kalabalik sorma gitsin.Bende güne girmiştim parayi aşılama yada tedavisi icin maddi anlamda zorlanan birine yollamak istiyorum insallh degerlerimiz yükselir cnm ya.sinavi düşünme hem direksiyon cok basit esin biraz pratik yaptirir gercersin hemen ben bi kerede 95 le gecmistim merak etme gecen gün stresten gecemedin benceBen zaten cok su icerm hergunde meyvemizi yeriz ama doktor bisi demedi folik asit alayim mi dedim al dedi hergun bir adey icicem ben asilamanin 15.gunu yapmisrim 46.6 mi ole biseydi canim cuma birdaha kan var dediler su anda adetim safce 3gun gecikti zaten aman demi sitrse etikler bir dahakine giryim bebegim bir aylik olsun da sonucta yazili sinavi kazndim iste birde direksyonu alsaydim okadr kursa para odedik bu ay sinav icin hazid hissetmyrm ya bir dahaki aya gireyim dedim iyi mi yaptm kotumj bilmyorum tatlim yaa bende cuma gunu netlsince cikolta alcam dagitacam cocuklsra filan tatli alip komsulra vercem birde sukur namazi yapacam hediye alacgim biri daha var tabi bakalim degerlmjz artacak mi bugun carsiya indim dolstim markete giittik arkdslr iyidim az belim agridi ama kasigimda heo agryor zaten Istanbul zor bir kere aracimizla gittik o nedir ole bunalima grdim trafikta vala
Evet ya acaip sitres yapiyorum birde herkezi eledilr 8kisiden 2si gecti ya insallaj sgecerm canim ya sen masallah iyu almisin puani vala bravo eski sistemde almistn yenide mi cuma haberlesirz yine yazariz degerlmizi buraya bende bir hastbe iyi bir doktor belirlym kendime dyorum bakalim hep ayni kisiye gideyimCanim evet istanbul fena bide kalabalik sorma gitsin.Bende güne girmiştim parayi aşılama yada tedavisi icin maddi anlamda zorlanan birine yollamak istiyorum insallh degerlerimiz yükselir cnm ya.sinavi düşünme hem direksiyon cok basit esin biraz pratik yaptirir gercersin hemen ben bi kerede 95 le gecmistim merak etme gecen gün stresten gecemedin bence
amın canım benım amın duamdasınız...gözün aydın canım rabbim bize de nasip etsin inşallah güzel heyecanlar başlıyo senin için rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla:)
degerın cok guzel cıkmıs canım benım artacak bak cumaya sevıncınde katlanacak ınsaAllahKizlarrrr allah hepinizden razi olsun yanimda oldunuz dualarinizi eksik etmediniz aglamaktan yazamiyorum sonuc cikti 56.18 çok şükür rabbime geride kalan herkese nasip etsin inşallah
canım ıgnenın etkısı degıldır o... Hamılesın ınsaALLAH...Kizlar inşallah ya ben ignenin etkisi 10 gün diye biliyorum 7 sinde yaptirdim iğneyi bu kadar kalirmi bilmiyorum doktoru ile gorusebilenler bi sorsaniz benim icin ya ignenin etkisi mi diye.
Canim ben 2009 da almistim ama o zaman da baya kalanlar olmustu bizim kurstan hayirlisi hayatim cumaya kadar kaybolma arada yaz :)Evet ya acaip sitres yapiyorum birde herkezi eledilr 8kisiden 2si gecti ya insallaj sgecerm canim ya sen masallah iyu almisin puani vala bravo eski sistemde almistn yenide mi cuma haberlesirz yine yazariz degerlmizi buraya bende bir hastbe iyi bir doktor belirlym kendime dyorum bakalim hep ayni kisiye gideyim
Canim bana da iyi geldi deger ama ne bilim doktor oyle soyleyince kafam takilmadi degil yani canim insallah cuma yuppi derim :)degerın cok guzel cıkmıs canım benım artacak bak cumaya sevıncınde katlanacak ınsaAllah
hayırlı olsun canım ınsaAllah hersey yolunda gıder guzel haberler alırsın ... bende bu surecte ıkındı namazından sonra bır yasın bır fetıh suresı okudum... uc persembe ust uste gece namazında yapılan duayı yaptım.. asılamaya gıderken dılımde ısmı azam duası vardı onu soyledım ve bırde dayım hacca gıttıgnde umreden getırdıgı meryem ana otunu uzerımde tasıdım.. kanal7 de cevat hoca var oyle demıstı.. hangısı vesıle oldu bılmıyorum ama dunya dua uzerıne kurulu.. bolca dua et ve bolca dua ıste...rabbım kabul edecek ınsaALLAHbizim ilk gorusmemiz ayin 14 unde idi. ogun konustuk neler yapacagini anlatti. sonra birsuru test istedi onlari yaptirdik. tedavi suresince gerekli igneleri ilaclari yazdi onlari aldik. sira adet olmada :)
Ayy insallh gecetm ya iste bu hakkimi erteldim girmycem hazirnda girerm artik tama canim yazarim bakalim cuma ne olacak hastnaye mi gtceksin ben saglik ocagina gtsem sabahtan oglene alirmiym ki sonucumuCanim ben 2009 da almistim ama o zaman da baya kalanlar olmustu bizim kurstan hayirlisi hayatim cumaya kadar kaybolma arada yaz :)
Canim benimde akintim var evet çatlak kremine ohoooo daha cok var be canim en 3.4 ay die biliyorum.du bakalim daha degerlerimiz artcak acaba kese gorunecekmi dicez sonra kalp atisi duyulacak mi falan filanCanim akintim cok ya seninde mi ole bugun kendime liarac catlamamk icin krem alacaktm bekle dedim kendime cuma alirsin :-D annem diyor ki bana beni sasirtyorsun cok durgunsun ben seni daha coşkulu beklyordum evet ya icimde bir sizi var kizlar neden bilmyorum arkadasimda diyor ki uzulecegim die korktugun icin sevinemiyorsun dio olemi acaba olede hissetmyorum ama hayirlisi ise olsun tutjnsun bebeklermiz bizlere
Ben hastaneye gidiyorum cnmAyy insallh gecetm ya iste bu hakkimi erteldim girmycem hazirnda girerm artik tama canim yazarim bakalim cuma ne olacak hastnaye mi gtceksin ben saglik ocagina gtsem sabahtan oglene alirmiym ki sonucumu
nerelerdesın kız merak ettım senı ...Bencede canım bebıs daha onemlı daha ıkı hakkında varmıs onlarda ınsaALLAH basarırsın...Arkdaskr hasbinallahu ve nimel vekili 5000coktan bitti ama ben uzerine cekiyorum daha benim cok akintim var acaip doktorda demisto akintin cok die bakalim bizimkisi anneye tutunabilcek mi cuma gorecegiz bugun kendime folikasit aldim basladim kullanmaya yarin badem falan kuruyemis alcam birde krem alcam direksyon sinavi ucin cok sitrse yaptgimdan dolayi ikinci hakkima girmemeye karar verdik bugun para yatrmak icin son gundu 18mayis filandi kednimi hazir hissetmyorum dedim bosuna para yatrmayim bir dahaki sefere gireyim sizce ne yapsam ki.esimde dedi ki cok bekledik bi bebegi belki sitrse olursun ikisini birden kaybetmyelim bir dahakine gir istrsem dddi bu durumda 2.hakkim otomatik olarak yanyor ama geriye 2hakkim daha kaliyor cok kararsiz kaldim iste bole
aynen tatlım ıstanbul trafıgı.. hangı hastaneye gıttın senCanim hemen araba kullanmayacaksan acele etme bence bende bi süre trafiğe cikmasam mi diyorum çok sinirleniyorum malum istanbul trafiği.canim benim doktorum da bol bol su ic protein agirlikli beslen ve kuru meyve tüket dedi doktorum benimde cuma netlesicek cnm senin degerin kacti kaçıncı gün gittin teste merak ettik seni sesin çıkmayınca
Canim benim doktorum acibadem de ama kent hastanesinde ucuzdu kan testi orda yaptirdimaynen tatlım ıstanbul trafıgı.. hangı hastaneye gıttın sen
Canim ilk ay basliyorsun ona ben zaten normalde de ara ara vazalin kullanyrm karnin da agryor mu benim affedrsniz arafa alt taravim zonklyo ya karnimda kasiklrmda hafif aglrm var hatta bugun sol gogsumun ucu resmen cekildi ya sizladi boleCanim benimde akintim var evet çatlak kremine ohoooo daha cok var be canim en 3.4 ay die biliyorum.du bakalim daha degerlerimiz artcak acaba kese gorunecekmi dicez sonra kalp atisi duyulacak mi falan filan
tatlım bendde ılk testımde oyleydım ama oda normal stres ve dusunce var kafanın ıcınde.. ama bebıs annesının yuzunu guldurecekk ben burdayım uzulme dıyecek.. hadı cuma guzel haberler ver... stres yapma guzzel seyler dusun bebısınle konuş ben oyle yaptım 15 gundur..Canim akintim cok ya seninde mi ole bugun kendime liarac catlamamk icin krem alacaktm bekle dedim kendime cuma alirsin :-D annem diyor ki bana beni sasirtyorsun cok durgunsun ben seni daha coşkulu beklyordum evet ya icimde bir sizi var kizlar neden bilmyorum arkadasimda diyor ki uzulecegim die korktugun icin sevinemiyorsun dio olemi acaba olede hissetmyorum ama hayirlisi ise olsun tutjnsun bebeklermiz bizlere
Bugub yazdim aslinda ama kinse bana yazmamis ay okuyorum yazdiklrnizinerelerdesın kız merak ettım senı ...Bencede canım bebıs daha onemlı daha ıkı hakkında varmıs onlarda ınsaALLAH basarırsın...
Evet bende hep guzel dusunmeye calisyorum canim insallah hepmiz hayirli haberler ile gelelimtatlım bendde ılk testımde oyleydım ama oda normal stres ve dusunce var kafanın ıcınde.. ama bebıs annesının yuzunu guldurecekk ben burdayım uzulme dıyecek.. hadı cuma guzel haberler ver... stres yapma guzzel seyler dusun bebısınle konuş ben oyle yaptım 15 gundur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?