Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gerçekten ya bugün bende gerginim aklima hep kötü kötü şeyler geliyo çok istediğim için çok korkuyom. Şu kese görünecekmi ne zaman görünecek filan çok sıkıntılı yim bgn kızlar.aklımdan uzaklastirmaya çalışıyom olmuyo bana herşeyin güzel olacağını söyleyin kızlar

Kizlar karnimdaki hafif siyah cizgi iyce belirdi testi ilk yaptigim gun farketmistm iyce artyo gobek deliginin altindan asgiya inen onceden yoktu

Canim benim doktorum acibadem de ama kent hastanesinde ucuzdu kan testi orda yaptirdim
ben asılama ıcın ıstanbul bahcecı fulya tup bebek merkezıne gıttımm. kan testını normal bır hastanede yaptırdım.. doktorumdan cok memnun kaldım ama muayane ucreetı fazla oldugu ıcın devam edemıyecem .. bakalım doktor arastırıyorum ne yapacam bılmıyorum

Canim ilk ay basliyorsun ona ben zaten normalde de ara ara vazalin kullanyrm karnin da agryor mu benim affedrsniz arafa alt taravim zonklyo ya karnimda kasiklrmda hafif aglrm var hatta bugun sol gogsumun ucu resmen cekildi ya sizladi bole
Canim benim karnim bildigin gurul gurul süt ictim ondan mi bilmiorum aykta kalinca da kasiklarima zonklayan agrilar giriyo uzaniyorum sürekli

aynı duygular ıcerısıbdeyız canım test yaptırdık ıkıcı testıde yaptırdık.. sımdı baska surec .. su guzel gunlerde rabbımız yanımızda ınsaALLAH ınanıyorum haftaya gıdecem doktora bende

Canim ilk ay basliyorsun ona ben zaten normalde de ara ara vazalin kullanyrm karnin da agryor mu benim affedrsniz arafa alt taravim zonklyo ya karnimda kasiklrmda hafif aglrm var hatta bugun sol gogsumun ucu resmen cekildi ya sizladi bole
tatlım arkadasımın en belırgın hamılelık belırtısı alt tarafının cok kotu zonklamasıydı acıle gıtmıstı testlerde hamıle oldugu cıktı..

Canim ben umutsuzluga kapilmistim biliyosun sier sayesi
Canim ben cok zor gunler gecirdim negatif düşünürken siz hep beni motive ettiniz iyi ki varsiniz bence güzel günler olacak ve bebisimizi kalp atışlarını duyacagiz inşallah

Canim ozel saglik sigortan varmı bazi ozel hastanelerde sgk da az fark ödüyosun bence butce ne göre en iyisini seç

Canim benim karnim bildigin gurul gurul süt ictim ondan mi bilmiorum aykta kalinca da kasiklarima zonklayan agrilar giriyo uzaniyorum sürekli
Ben test yaptgim gun karnima baktim cizgi var bugun daha uzamis ve koyu eskiden yoktu yaa ben ondanda suphe ettim cnku gecenlrde konsum 8aylik hamile karninj acti aaaa cizgi bu hamilekte cikiyir dediler harbiden de cikiyor benim vucudum hersye cok cabum tepki veryor alt karnim baya agryo benimde bende uzandm simdi tatlm

tatlım arkadasımın en belırgın hamılelık belırtısı alt tarafının cok kotu zonklamasıydı acıle gıtmıstı testlerde hamıle oldugu cıktı..
Evet ya ara ara giryor zonklama dunden beri ala ala diyorum buda ne bole sanki atiyor orasi :-D akintimda cok ya beyaz beyaz benim oglum olacak ole hissedyorum en bastan beri hatta evlendgimden beri kiz olmasni isterdim ama ilk cocugum Allah hayirli saglikli sihhatli evlatlar versin bizlere

Canim valla bende çizgi mizgi yok

Canim tabiki önce sağlıklı sihhatli olmalari bende kız cocuklara hastayim ama herkes bana hep senin oğlun olacak der esimde bu gün eger olurda tutunur buyurse erkek olacak oyle hissettim diyor ki esim bana ilk gün tuttu merak etme kuruntu yapma demişti

Herkezde ayni olmaz canim benim hemen cimti esim bile farketti utanamsam resmini cekip atacam yani var bebegim tutundu bana hissedyrm acaba cumaya degerin kac olmasi gerek
Valla canim göbeğin velli olmayacak sekilde çizgiyi çeksek fena olmaz cok merak ettim simdi :) canim deger iki yada üç kati olmali sanırım

banada erkek olacak dıyorlar ...Rabbım saglıklı sıhatlı hayırlı evlatlar versın ınsaAllah ... bende baktım ama bendede bısey yoktur

Canim bazilrdin 5.ayinda bazilrnda 8.ayinda bazilrn 3.ayinda cikiyormus benim hemen cikti iste gariptir kiz cok isterm ama kiz ile ilgili hic bir seye bakamyorum icimden grlmyor hiselrm erkek diyor esim uc erkek ben uc erkek bir kiz anmemde uc erkek kardesim icinde tek kizzz eeee sonuc benim de sanrm erkek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…